Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ « ΣΩΤΗΡΑ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…!!!



Του Αθανασόπουλου Περικλή
Βγήκαν όλοι οι εκπρόσωποι της ολιγαρχίας κορυφαίοι πολιτικοί από το κάδρο τηρώντας  την σιωπή των αμνών και περιμένουν τον ΣΑΜΑΡΑ να κορυφώσει το «έργο» του και αφού αρχίσει να ξυπνά ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ λίγο πριν το μακελειό  θα παρουσιαστούν  σαν σωτήρες για να τον ξανασώσουν.

Και αναφερόμαστε φυσικά σε έναν από αυτούς, τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  ο οποίος έχει «παρκάρει» κάπου στην ΡΑΦΗΝΑ και «απολαμβάνει» το έργο του «δικού του» ΑΝΤΩΝΗ.

Βάλαμε στα δύσκολα τον Αντώνη....!!!!!

«Ένας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μιλάει όταν πρέπει και όπως πρέπει» , είπε κάποτε ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ο οποίος μας είχε κάνει την τιμή να είναι πρωθυπουργός μας.

Βγες  πρόεδρε και πες μας αν συμφωνείς με αυτά που γίνονται σήμερα, αν δεν συμφωνείς πες  μας τι πρέπει να γίνει.

Δεν έχεις δικαίωμα να σιωπάς, γιατί για πολλούς Έλληνες είσαι ο ηγέτης τους και πρέπει να θυσιαστείς γι αυτούς, να βγεις και να αγωνιστείς για τον λαό σου ο οποίος οδηγείται σε πακιστανοποίηση.

Βγες πρόεδρε και πες μας αν όλα αυτά γίνονται για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, όπως είχες δηλώσει σαν φρέσκος πρωθυπουργός στου ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ…!!!

Αν είναι γι αυτό τότε να συμφωνήσουμε με τον ΣΑΜΑΡΑ και να τα δώσουμε όλα…!!!

Πολλοί λένε ότι κινδύνευε   η ζωή σου, αλλά και έτσι να είναι, η ζωή των ηγετών ανήκει στους λαούς τους…!!

Όπως και να έχει όμως,  η σιωπή σε τέτοιες ώρες μπορεί να είναι χρυσός για σένα αλλά είναι θάνατος για τον Ελληνικό Λαό που κάποια στιγμή θα παραμυθιαστεί και θα σε ξανακάνει ίσως και πρωθυπουργό γιατί θα σε πιστέψει σαν σωτήρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου