Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ντροπή! Ούτε ένα πλάνο από τη λαοθάλασσα γύρω από την ΕΡΤ δεν έδειξε το Mega

mega-tremi-Αίσχος. Το έκτακτο βραδινό δελτίο ειδήσεων του «Mega», που μεταδόθηκε με την άδεια της ΕΣΗΕΑ, για την προβολή των κινητοποιήσεων σε σχέση με το κλείσιμο της ΕΡΤ, δεν είχε ούτε ένα πλάνο από τη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αγία Παρασκευή!
Το κανάλι των μεγαλοσυμφερόντων προκλητικά απέφυγε να μεταδώσει την παραμικρή εικόνα από την συγκέντρωση χιλιάδων λαού, που «πλημμύρισαν» τον προαύλιο χώρο γύρω από το Ραδιομέγαρο καθώς και την Λ. Μεσογείων, ώστε να μην φανεί το μέγεθός της. Η Όλγα Τρέμη περιορίστηκε σε αναφορά της συγκέντρωσης, ενώ τα ρεπορτάζ ντύθηκαν με πλάνα στα οποία δεν φαινόταν το πλήθος.

Κατά τα λοιπά,το ΜEGA «πρόβαλλε» τις κινητοποιήσεις για την ΕΡΤ τονίζοντας και ξανατονίζοντας τις… φιλότιμες  προσπάθειες Βενιζέλου και Κουβέλη, ενώ η φωνή του Μεγάρου Μαξίμου Μαρία Σπυράκη, έσπευσε να δώσει την είδηση περί διενέργειας εισαγγελικού ελέγχου για …σκάνδαλα στην ΕΡΤ.
Η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ, η οποία φέρεται και να έδωσε την ειδική άδεια στο «Mega», τι λέει για αυτή την «στοχευμένη» προβολή;

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Τα συμφεροντα των ιδιωτικων καναλιων ειναι αντιθετα με της ΕΡΤ, οπότε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή