Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ...!!!

Του Περικλή Αθανασόπουλου

Δεν έχει καμία σημασία αν η ΕΡΤ ήταν σχεδόν πάντα το όργανο της κάθε κυβέρνησης.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Έλληνες,  ότι η ΕΡΤ είναι το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ του Ελληνικού Πολιτισμού.

Η ΕΡΤ έχει τις ποιο σύγχρονες εγκαταστάσεις με  εξοπλισμένα στούντιο και διαθέτει αρχεία για  ότι έχει διαδραματιστεί στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, δηλαδή έναν πολύ σημαντικό θησαυρό…!!!

 Πέρα από αυτά η ΕΡΤ που ζει  με μια πολύ μικρή συμμετοχή του κάθε Ελληνικού νοικοκυριού της τάξεως των 5 ευρώ το μήνα, έχει τρομερές δυνατότητες για να προβάλλει την Χώρα μας στον πλανήτη και να έχει πολλά έσοδα από διαφημίσεις και άλλα τηλεοπτικά προϊόντα.

Τα τελευταία χρόνια με την «επιβολή» της ιδιωτικής τηλεόρασης και με τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στην Ελληνική Παιδεία, κατάφεραν να επιφέρουν σοβαρό πλήγμα στις συνειδήσεις του Έλληνα πολίτη και να τον «φορτώνουν» με τηλεοπτικά σκουπίδια με τα οποία κατάφεραν να μας κοιμίσουν και να μην μπορούμε να κατανοήσουμε την σπουδαία σημασία που έχει για έναν λαό η λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι απανταχού Έλληνες στον πλανήτη επειδή έχουν την δυνατότητα να συγκρίνουν με τα ξένα κανάλια, πρώτα εμπιστεύονται την ΕΡΤ και μετά οτιδήποτε άλλο του σερβίρουν από την Ελλάδα.

Η πράξη της κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι υπαγορευμένη από την ΤΡΟΙΚΑ με την δικαιολογία το νοικοκύρεμα των οικονομικών της Ελλάδας.

Σήμερα που για "οικονομικούς λόγους" και για αδιαφανείς διαδικασίες στην λειτουργία της, κλείνουν την ΕΡΤ, στην ουσία αυτό που θέλουν είναι να εκποιήσουν τον παραπάνω πλούτο και να τον εκχωρήσουν στους ιδιώτες…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου