Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Άνεργος που δε βρίσκει δουλειά ο φουκαράς Γιώργος Παπακωνσταντίνου

papakonstantinouΓια αδικία και σκοπιμότητες κάνει λόγο η Γιακολίν Βίνκε σύζυγος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παραπέμφθηκε πρόσφατα από τη Βουλή στο Δικαστικό συμβούλιο για την πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Η Ολλανδέζα σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής», ξεσπάει και αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πληρώνει τα λάθη άλλων.
«Προφανώς ήξερε ότι όταν δέχτηκε να αναλάβει υπουργός οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο ψηλό θα ήταν το τίμημα» παραδέχεται η κυρία Βίνκει η οποία, ωστόσο, διατηρεί την ψυχραιμία της.

Δηλώνει, ακόμη, πως χάρηκε όταν είδε πως μερικοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα ενώ σημειώνει πως έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.
«Εχω ζήσει όλη την ιστορία από κοντά.
Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία μέχρι παραπομπή ήταν τόσο ξεκάθαρα πολιτική δεν εξεπλάγην. Χάρηκα που η ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι πολλοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα και την πρόταση της παραπομπής.
Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και χαίρομαι που είναι στα δικά της χέρια πλέον η υπόθεση» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επισημαίνει πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από όταν μπήκε στην πολιτική και δεν μπορεί να βρει δουλειά, ενώ και ο ίδιος πρόσφατα παραδέχθηκε πως είναι κλεισμένος στο σπίτι και η μοναδική του ενασχόληση είναι κάποιες επαφές στο εξωτερικό με εταιρείες που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση στην Ελλάδα.
Προσθέτει επίσης πως αγαπάει την Ελλάδα και αισθάνεται τυχερή που της δόθηκε η ευκαιρία να έρθει σε αυτή τη χώρα, ενώ, τονίζει με νόημα πως «Πάντα γνωρίζαμε ποιοι ήταν και παραμένουν πραγματικοί μας φίλοι.
Πολλές φιλίες έγιναν πιο δυνατές αυτή την περίοδο. Δεν πιστεύω να υπάρχει ούτε ένας ανάμεσα σε όσους γνωρίζουν τον Γιώργο προσωπικά, ή σε αυτούς που δούλεψαν μαζί του, που να αμφέβαλε ποτέ για την ακεραιότητά του».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου
Γράφει ο Ν Βράχος
είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
ΥΓ
Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα.
Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.
Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές.
Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα, ανθρωπιά και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοφενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα.
Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ! ! !
Και Ανα-λογική !
( Γράφαμε…!) Ν. Βράχος
Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο, αφού απλά σκεπτόμενος καταλαβαίνει την ΑΤΙΜΙΑ! Τι λόγο είχε να διακινδυνεύσει ο Παπακωνσταντίνου, όταν ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε τη λίστα; Και φυσικά ΗΞΕΡΕ ! ότι υπάρχει το πρωτότυπο, με το οποίο θα μπορούσαν να τον βρουν και να τον συντρίψουν κυριολεκτικά ΑΝ(;) τολμούσε κάτι να αλλάξει ή να αποκρύψει;
Είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο δώρο στον αχόρταγο και στην υπόλοιπη κλίκα; Έτσι φαίνεται από μακριά ο δράκος της ατιμίας και της εκδίκησης. Ο χοντρός και...
ο αδίσταχτος συμφώνησαν. Και τους δύο τους βολεύει προσωρινά η.. "θυσία"! Κι όμως ,από την σκευωρία κερδισμένος βγαίνει και ο… Συριζα. Λέτε..?????

[[Συνέχεια του μυθιστορήματος]].

*Θα μάθουμε τελικά ποιος έδωσε τη λίστα στο Βαξεβάνη;
==================================
*Ο Βενιζέλος ορκίστηκε στις 17 Ιουνίου του 2011. Λέει τίποτε αυτή ημερομηνία;
* Μήπως ο Αντωνάκης μπορεί να μας διαβεβαιώσει πως …ΔΕΝ(;) ήξερε για την λίστα τίποτε;
Πότε το έμαθε; Αν τολμά , ας απαντήσει πότε το έμαθε;
*Η κα. Μπακογιάννη ήξερε τίποτε; Κι ο κ. Χαλαστάνης τι έκανε;
*Τελικά το ήξερε η ΕΥΠ, η Πρεσβεία μας στη Γαλλία, ο κ. Χαλαστάνης, και …μόνο ο ..Τράγκας !!! δεν ήξερε πως είναι στη λίστα;
========================
*Η τράπεζα είχε ενημερώσει ΟΛΟΥΣ τους καταθέτες της( Μπόμπολα και ΣΙΑ!) όταν έγινε η κλοπή των στοιχείων,(Αλήθεια πότε έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ;) και φυσικά αυτοί δεν το είπαν σε κανένα;
*Και ο κ. Καμμένος από πού ενημερώθηκε αφού δεν έχει χρήματα σε αυτή τη Τράπεζα; Και πότε το έμαθε και ..ΠΩΣ(;)
*Μήπως από τον κ. Βουλγαράκη; Διότι αν το ήξερε ο κ. Καμμένος είναι πιθανόν να το ήξεραν και οι φίλοι του στο διαδίκτυο που ..ξέρουν τα’’πάντα’’;
*Αλλά και ο συνιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ κ. Γ. Τράγκας ,που είχε ενημερωθεί από την
================================
τράπεζα, το κράτησε ..μυστικό;
*Πόσοι πολιτικοί είναι μέσα στη λίστα ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;
*ΤΕΛΙΚΑ: Ποιος ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ(;) ΗΞΕΡΕ;
Και συκοφάντησαν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου; Τόσο τον φοβούνται οι νταβατζήδες και τα κυκλώματα; Να που από όλη την Ιστορία βγήκε και ένα συμπέρασμα χρήσιμο για το λαό μας
Τρέμουν στην ιδέα επιστροφής του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου.

ΥΓ.Σήμερα μια οργανωμένη συμμορία βρώμικων ΓΝΩΣΤΩΝ συμφερόντων, προσπαθώντας να επιβιώσει στο βούρκο που ζεί, διαρκώς τον ανακινεί μα σκοπό να πέσει κάποιο θύμα στα θολά και βρώμικα νερά.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση του ΣΔΟΕ,
να παραδώσει στη Βουλή μια τέτοια έκθεση είναι μάλλον πρωτοφανής καθώς...

...στο κύριο σώμα της αναφέρεται:

«Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε ότι οι Παπακωνσταντίνου Ελένη, Παπακωνσταντίνου Μαρίνα, Συμεών Σικιαρίδης και Ρωσσώνης Ανδρέας μια ημέρα πριν από την λήξη της προθεσμίας των 10 ημερών (!) για την έκθεση απόψεων επί των διαπιστωθέντων παραβάσεων και παροχή διευκρινήσεων επι συγκεκριμένων συναλλαγών αιτήθηκαν δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους δίμηνο προθεσμία και ότι το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από την υπηρεσία μας»
καθώς και ότι επιπρόσθετα δικαιολογητικά που κατέθεσαν ο κ. Σικιαρίδης και η η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου στις 6.6.2013 δεν ελήφθησαν υπόψη (!!) καθώς οι εκθέσεις είχαν ήδη συνταχθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Απόσπασμα από το έγγραφο του ΣΔΟΕ:
(..)καθώς και ότι επιπρόσθετα δικαιολογητικά που κατέθεσαν ο κ. Σικιαρίδης και η η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου στις 6.6.2013 δεν ελήφθησαν υπόψη (!!) καθώς οι εκθέσεις είχαν ήδη συνταχθεί.
Δηλαδή το ΣΔΟΕ του κ Σαμαρά, συνέταξε το πόρισμά του ΧΩΡΙΣ να συμπεριλάβει τα έγγραφα που θα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ την αθωότητα των συγγενών του κ Παπακωνσταντίνου.
Συνέταξαν το πόρισμα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ !!!
Και παρέπεψαν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για όσα ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ!!!!!! να συμπεριλάβουν στο πόρισμα .
Τελικά τι άλλο είναι Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ???????
Τι άλλο είναι ο Κομανέτσης;

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Παπακωνσταντίνοy
( Παρουσιάζει ο Ν Βράχος)

Τώρα που ολοκληρώνεται ο τραγέλαφος της Προανακριτικής, ας αφήσουμε στην άκρη όλες τις τεχνικές και νομικές μπούρδες και ας πάμε στο πολιτικό ζουμί:
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν πληρώνει λάθος χειρισμούς για cd και στικάκια.
Αρκετά πια με την υποκρισία.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στοχοποιείται γιατί είναι ο Υπουργός Οικονομικών που έβαλε τη χώρα στο τρισκατάρατο Μνημόνιο.

Ναι, αυτό το Μνημόνιο που οι περισσότεροι από αυτούς που το ξέσκιζαν νυχθημερόν από τα τηλεπαράθυρα και το βήμα της Βουλής, τώρα το υπηρετούν με θρησκευτική ευλάβεια.

Όλοι αυτοί ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο επειδή δεν έχουν τα καρύδια να βγουν να παραδεχτούν στον κόσμο ότι όσοι έβαλαν τότε την υπογραφή τους στο Μνημόνιο ήταν αληθινοί πατριώτες. Δεν έκρυψαν το κεφάλι στην άμμο, δεν φυγομάχησαν, πήραν μια απόφαση αντρίκια για να μείνει η Ελλάδα όρθια, δεν υπολόγισαν προσωπικό και πολιτικό κόστος.

Όλοι αυτό ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο γιατί δεν έχουν τα καρύδια να παραδεχτούν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε το βαρύ αλλά εθνικό καθήκον της. Και ήταν βαρύ, γιατί οι προηγούμενοι τα έκαναν σαν τα κουρασμένα μούτρα τους.

Όλοι αυτοί ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να το παίξουν “αδέκαστοι” και να πουλήσουν “κάθαρση” στους ψηφοφόρους τους. Ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο από την κυβέρνηση Παπανδρέου, για να επικεντρωθεί εκεί το ανάθεμα για όλα τα δεινά του τόπου. Να μην ασχοληθούμε με τους “πριν”, να μην ασχοληθούμε με τους “μετά”.

Όπως κάνουν, συνειδητά και στοχευμένα, και πολλά μέσα ενημέρωσης (;) , όπως το «Πρώτο Αίσχος»», που έφτασε στο σημείο να δημοσιεύει το περιεχόμενο του κειμένου «συμπερασμάτων» της Προανακριτικής, προτού καν αυτό δημοσιευτεί επίσημα.

Όλα στημένα. Όλα προδιαγεγραμμένα.

Κάνουν μεγάλο λάθος όμως.
Πολλοί έχουν στην μπούκα στον Παπακωνσταντίνου γιατί ήταν δυσάρεστος Υπουργός Οικονομικών επειδή οι προηγούμενοι ήταν ανέμελα ευχάριστοι και μοίραζαν απλόχερα. Ο κόσμος όμως ξέρει ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι λαμόγιο. Ούτε περιουσίες έκανε με την πολιτική, ούτε “οφσοράτος” είναι. Όλοι λένε ότι σήμερα έχει λιγότερα από όσα όταν μπήκε στην πολιτική.

Πόσοι πολιτικοί, είτε κυβέρνησαν είτε όχι, μπορούν να πουν το ίδιο;

Κάτω τα χέρια από τον Παπακωνσταντίνου.

Ανώνυμος είπε...

" Αφιερώνεται σε όσους το αξίζουν" !!!
==============================
(Προτείνει ο Ν Βράχος)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ@@@@@@@ΤΕ !...

Μπορεί να μην φαίνεται και ως η καλύτερη αντίδραση, η γνωστή χουλιγκάνικη προτροπή, έρχεται, όμως, αυθόρμητα κι είναι, απόλυτα, ειλικρινής : όλοι σας, που συμμαχήσατε, για να παραπέμψετε τον Παπακωνσταντίνου με αναπόδεικτες κατηγορίες, ΟΛΑ τα κόμματα και τα κομματίδια, με προεξάρχοντες τους αρχηγούς και τους εντεταλμένους, κομπογιαννίτες, τώρα που ψηφίσατε και ξεδώσατε, νομίζοντας, πως καθαρίσατε, μπορείτε να πάτε ν΄ απαυτωθείτε !

*Η υπόθεση δεν πρόκειται να πάει στο Δικαστήριο, αφού τα «αδικήματα» έχουν παραγραφεί !!!
** Η υπόθεση προκαλεί αηδία και οργή και ΚΑΝΕΙΣ!!! Δικαστής δεν θα εδέχετο να συνδέσει το όνομά του, με αυτή την άνανδρη φασιστική αθλιότητα των Αντώνηδων, των συνοδοιπόρων και των …χορταριασμένων οικιακών βοηθών

Αν, βέβαια, αυτό το αντιμετωπίζετε, ως «σκασίλα σας» και νομίζετε, πως εσείς, πάντως, εκτελέσατε το καθήκον σας, ας απαυτωθείτε δυο φορές, μιας κι ο λαός, μη τρώγοντας κουτόχορτο, έχει καταλάβει, πολύ καλά, το σκηνικό που στήσατε και την παράσταση που δώσατε, σε μια, μοναδική, ετερόκλητη συνεργασία και συμμαχία, προκειμένου να του ρίξετε στάχτη στα μάτια, κατηγορώντας και παραπέμποντας αυτόν που έφερε τη λίστα Λαγκάρντ, για να καλύψετε αυτόν, που μεθόδευσε το θάψιμό της !...

Υ.Γ.
1. Φυσικά και από την …άσεμνη προτροπή μου, εξαιρούνται οι διαφωνήσαντες με τις γραμμές των κομμάτων τους και καταψηφίσαντες την παραπομπή Παπακωνσταντίνου, αν και τη θέση τους, θάπρεπε να την πάρουν και να την εξηγήσουν και δημόσια…
2. Η προτροπή δεν ισχύει, επίσης, ούτε και για τον σαλιάρη πανηγυρίζοντα «κομιστή», μιας κι αυτός δεν χρειάζεται σπρώξιμο, για να το κάνει…