Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΑΕΔ : ΚΥΡΙΑΚΟ – ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ..!!(VIDEO)

Thoureios
Με το παραπάνω σαν κεντρικό σύνθημα για 3η μέρα συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ ν όψη της κυβερνητικής απόφασης να θέσουν σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους.
 
Θολό τοπίο κρατάει η κυβέρνηση και κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων  στον ΟΑΕΔ.

Με το πέρας της συγκέντρωσης οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μεταβούν στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ στον Αλιμο  για να καταλάβουν το χώρο που συνεδριάζει το ΔΣ και να μην επιτρέψουν την σημερινή συνεδρίαση.

Θα συνεχίσουν και αύριο τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ από το πρωί στις 8 θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο εργασίας και θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Δ.Μ όπως ακριβώς έγινε και σήμερα.

 Βασίλης Ζώης
Βασίλης Ζώης 5 Αυγούστου 3:09 μ.μ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/8/2013
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ Ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση αλλά δεν έγιναν δεκτοί - Τι συζήτησαν με τον διευθυντή του υπουργικού γραφείου του Κ. Μητσοτάκη, κ. Μελιτσιώτη
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ αλλά και των ασφαλιστικών ταμείων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινητικότητα αλλά και την αποδόμηση του Οργανισμού, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, αλλά δεν έγιναν δεκτοί.

Εν συνεχεία κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εκεί όπου συναντήθηκαν με τον διευθυντή του υπουργικού γραφείου του Κ. Μητσοτάκη, κ. Μελιτσιώτη.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι για το ποιοι φορείς θα επιλεγούν για τη διαθεσιμότητα και τη κινητικότητα των δημοσίων υπάλληλων, αρμόδιοι είναι αποκλειστικά οι διευθυντές των φορέων καθώς και το υπουργείο Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι απο πλευράς τους ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους και αποφάσισαν από αύριο να προχωρήσουν σε καταλήψεις κτηρίων των φορέων, ενώ θα πραγματοποιήσουν και γενικές συνελεύσεις προκειμένου να δουν με ποιο τρόπο θα καθοριστούν οι νέες κινητοποιήσεις τους.

Στην ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ τονίζουν ότι η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας.

Σημειώνουν ότι η κινητικότητα «είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ» και εκτιμούν ότι «όποιος υπερβεί αυτή την "κόκκινη γραμμή", θα βγει στη διαθεσιμότητα από τον λαό».

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη τα παραρτήματα του ΟΑΕΔ θα παραμείνουν σε όλη τη χώρα, λόγω της 48ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι.


ΚΥΡΙΑΚΟ – ΚΥΡΙΑΚΟ  ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ..!!






 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: