Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο των CDS! Ο Καμμένος στέλνει για κακούργημα βαρύγδουπα ονόματα της δημοσιογραφίας και της διαπλοκής!

20130828-175545.jpg

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν μεγάλη πρόκληση για την Δυτική Θράκη…

  • 1473
     


thrakiΣε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχωρεί η Τουρκία για την δυτική Θράκη και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και με την προσωπική συμμετοχή του ίδιου του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν. Όπως αποκαλύπτει ο πολύ γνωστός αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας, Hürriyet, Yalçın BAYER, το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου θα γίνει μεγάλη τελετή στην Κωνσταντινούπολη για να τιμηθεί η… εκατοστή επέτειος από την ίδρυση της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης», ένα οθωμανοτουρκικό μόρφωμα των Νεότουρκων, (δηλαδή των σφαγέων του ελληνισμού), που είχε ανακηρυχτεί στις 31 Αυγούστου του 1913, με κύριο σκοπό φυσικά να ενσωματωθεί στη συνέχεια η περιοχή στην Τουρκία του Κεμάλ.
Σύμφωνα με το άρθρο της Hürriyet, η εκδήλωση που θα έχει μεγαλοπρεπή χαρακτήρα για να αναπτερώσει και τις ελπίδες όλων όσων επιδιώκουν την ανασύσταση αυτής της «δημοκρατίας» ανδρείκελο, την διοργανώνει το γνωστό τουρκικό Ίδρυμα που έχει την ονομασία, «Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών Ευρασία», (ASAM) και θα γίνει στο Yıldız Park της περιοχής της Beşiktaş στην Κωνσταντινούπολη. Για να γίνει δε πιο εντυπωσιακή η εκδήλωση, έχουν κληθεί να παραβρεθούν πρέσβεις ξένων χωρών, (αλήθεια ποιες χώρες θα τιμήσουν την… επέτειο της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης ; ), επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και αρθογράφοι, ενώ φυσικά θα μετέχουν όλα τα γνωστά Ιδρύματα που δρουν στην δυτική Θράκη και προωθούν με την σκανδαλώδη ανοχή της ελληνικής πλευράς την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι γνωστοί Τούρκοι στρατηγοί αναλυτές και καθηγητές τουρκικών πανεπιστημίων, Hasan Könı, Taha Akyol, Mustafa Armağan, Avni Özyiğit, Yasar Onay. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως θα κληθεί και θα παραστεί, όπως αναφέρει ο Τούρκος αρθογράφος και ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν, «φίλος και κουμπάρος της Ελλάδας», για να τιμήσει την «Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».
Η εκδήλωση αυτή θα έχει μοναδικό χαρακτήρα γιατί, όπως τονίστηκε, η λεγόμενη «Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης» είναι η πρώτη τουρκική δημοκρατία που ιδρύθηκε μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας γι” αυτό και έχει ιστορικό αλλά και μεγάλο πολιτικό νόημα η επέτειος των εκατό χρόνων από την ίδρυση της. Οι Τούρκοι δίνουν και κάποια ιστορικά στοιχεία τα οποία μάλλον είναι… τουρκικής εμπνεύσεως, όπως ότι την δημοκρατία αυτή είχαν αναγνωρίσει τότε και ορισμένες χώρες όπως η Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία και η …Ελλάδα, (;;;). Μάλιστα ισχυρίζονται ότι η Βουλγαρία ανεγνώρισε την δημοκρατία αυτή γιατί δεν… ήθελε να έχει πρόσβαση στην Μεσόγειο και έτσι είχε στείλει διπλωματικό εκπρόσωπο στο Dedeağaç, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη, όπου ήταν και η πρώτη πρωτεύουσα της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης».
Όλα αυτά, αν μη τι άλλο δείχνουν για άλλη μια φορά τις άκρως προκλητικές διαθέσεις των Τούρκων που από την μια αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερα προβλήματα στα ανατολικά τους σύνορα και από την άλλη προχωρούν σε συνεχείς προκλήσεις προς τα δυτικά τους σύνορα και τώρα στην Δυτική Θράκη. Όσον αφορά την Δυτική Θράκη, τα τουρκικά «παιχνίδια» είναι γνωστά όπως και η ελληνική σκανδαλώδη αδιαφορία για την κατάσταση αυτή και την ανεξέλεγκτη δραστηριότητα του τουρκικού προξενείου. Το «παιχνίδι» όμως φαίνεται έχει αρχίσει να «χοντραίνει» πιο πολύ και αν η ελληνική πλευρά δεν αντιδράσει όσο ακόμα είναι νωρίς, τότε θα έχουμε τετελεσμένα που θα μας στοιχήσουν πολύ περισσότερο. Τα σύνορα της ευρύτερης περιοχής ρευστοποιούνται όλο και περισσότερο.
Και η πρώτη και χαριστική πράξη θα είναι να δοθεί τέρμα μια και καλή στο προβοκατόρικο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, που μονό για υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας λειτουργεί και ας κλείσει αντίστοιχα το δικό μας άχρηστο προξενείο Αδριανούπολης.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
- See more at: http://arouraios.gr/2013/08/oi-tourkoi-etoimazoun-megali-proklisi-gia-tin-dytiki-thraki/#sthash.vwiHqVSj.dpuf
ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΡΑΝΤΑΣ ΞΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΜΑΚΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, τα τελευταία τρία χρόνια και μέχρι σήμερα, επέλεξε τον δρόμο της ευθείας σύγκρουσης με τα συμφέροντα που οδήγησαν την Ελλάδα στον όλεθρο. Την ώρα που κάποιοι έκαναν μπίζνες με τους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας, ο Πάνος Καμμένος δεσμεύθηκε ότι θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για την παραδειγματική τους τιμωρία. Απέναντι στην
αποφασιστικότητα και την προσήλωση στο καθήκον του, διάφορα συμφέροντα κατέφυγαν στην συστηματική απόπειρα πολιτικής τρομοκρατίας μέσω καταιγισμού αγωγών, προκειμένου να τον φιμώσουν.

Σήμερα, μία ακόμη πανηγυρική δικαίωση, για τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο ήλθε από την Δικαιοσύνη, καθώς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε στο σύνολό της και επί της ουσίας, την αγωγή που είχαν υποβάλει εναντίον του η πρώην αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στο ΔΝΤ ως εκπρόσωπος της Ελλάδας και στη συνέχεια υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας IJ Partners, Μιράντα Ξαφά και το επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της ίδιας εταιρίας Χάρης Μάκκας, ο οποίος σήμερα είναι διορισμένος ως εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας.

Αμφότεροι ζητούσαν την επιδίκαση σε αυτούς εκατομμυρίων ευρώ ως χρηματική αποζημίωση για τις καταγγελίες που έκανε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σχετικά με το γεγονός ότι η Μιράντα Ξαφά και ο Χάρης Μάκκας, ως στελέχη της ελβετικής εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων με την επωνυμία IJ PARTNERS, εκμεταλλεύτηκαν εσωτερική πληροφόρηση από το περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού της χώρας (Γιώργου Παπανδρέου) σχετικά με την πραγματική κατάσταση της οικονομίας της και το ενδεχόμενο λήψης δανείου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πέτυχαν να αγοράσει η εταιρία αυτή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου του ελληνικού χρέους (CDS) σε χαμηλή τιμή, τα οποία μεταπώλησε στη συνέχεια σε πολύ υψηλότερη τιμή, αποκομίζοντας τεράστιο οικονομικό όφελος.

Τόσο η αγωγή της Μιράντας Ξαφά και του Χάρη Μάκκα, όσο και οι δύο αγωγές του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου, οι οποίες αφορούσαν ακριβώς τις ίδιες καταγγελίες του τελευταίου όπως αυτές αναλυτικά εκτίθενται ανωτέρω και είχαν επομένως το ίδιο αντικείμενο, απορρίφθηκαν στο σύνολό τους και επί της ουσίας, καθώς κατέρρευσε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η προσπάθεια και των τριών να παρουσιάσουν τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ως κοινό συκοφάντη.

Έτσι άλλωστε απορρίφθηκε στο σύνολό της και επί της ουσίας και η αγωγή του Θόδωρου Τσουκάτου κατά του Πάνου Καμμένου, σχετικά με τις αποκαλύψεις του τελευταίου για τα «μαύρα» ταμεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς και τότε το Δικαστήριο έκρινε πως όλες οι καταγγελίες του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την αποδοχή χορηγίας 1.000.000 γερμανικών μάρκων από τα ταμεία της SIEMENS προς τα «μαύρα» ταμεία του ΠΑΣΟΚ, είναι αληθείς.

Η προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του Πάνου Καμμένου από τον Αντρίκο Παπανδρέου και τους «φίλους» του, Ξαφά και Μάκκα, προκειμένου να σταματήσει να αποκαλύπτει την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τα σκάνδαλα τα οποία έχουν διαπραχθεί σε βάρος του, έπεσε για μια ακόμη φορά στο κενό.
Πλέον η Μιράντα Ξαφά και ο Χάρης Μάκκας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ποινική και την Αστική Δικαιοσύνη για απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω σε βαθμό κακουργήματος και για προσβολή της προσωπικότητάς του, ως πολιτικού αρχηγού και μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

 Επίσης στην Αστική Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει και ο Αντρίκος Παπανδρέου για προσβολή της προσωπικότητας του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ποινική διερεύνηση για το πρόσωπο του Αντρίκου Παπανδρέου, έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκκρεμεί ενώπιον των αρμόδιων Οικονομικών Εισαγγελέων.

Αντιμέτωποι με την Ποινική Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία μάρτυρα θα βρεθούν και οι «φίλοι» της Μιράντας Ξαφά και του Χάρη Μάκκα, δημοσιογράφοι, αφενός ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και αφετέρου ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Ηλίας Κανέλλης, οι μόνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν, ανεπιτυχώς και ψευδορκώντας όπως κρίθηκε από το Δικαστήριο, τις απόψεις των «εντολέων» τους, στο δικαστήριο.

Μετά και από αυτήν την νεότερη εξέλιξη, η Ελληνική δικαιοσύνη αποδεικνύει ότι όχι μόνον δεν εκβιάζεται από οικονομικά, εκδοτικά ή άλλα συμφέροντα, αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρις ότου και η πολιτική πλειοψηφία αποδεχθεί το προφανές: Ότι η επίθεση εις βάρος της χώρας ήταν στοχευμένη, από συγκεκριμένα κέντρα και όσοι λειτούργησαν ως ντήλερς των διεθνών τοκογλύφων θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.




Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για σπουδαιες κατηγοριες θα βρεθουν ενωπιον της δικαιοσυνης...Τι να πω

Ειδικα για το Μπαμπη, μπορει και να προβλεπονται τετοιες ρητρες στα συμβολαια τους ωστε να μην πληρωσουν μια

Ακομα και να εκδικαστει καποιο προστιμο δε βγαινει κατι ετσι.Θελει αλλο κατηγορητηριο

Ανώνυμος είπε...

Καταδικάστηκε ο Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου!

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.

Τι έγινε στη δίκη
«Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου», διαβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, .

Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».


Ανώνυμος είπε...

Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος
Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ειδήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν το θέμα έχει "παίξει" στα δελτία. Περιττό να πω ότι αν αυτό δεν συμβεί θα συνιστά κολοσσιαίο σκάνδαλο συγκάλυψης. Επίσης, προκαλεί κατάπληξη το πολύ χαμηλό χρηματικό πρόστιμο. Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές. Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
ΥΓ.
Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


Ανώνυμος είπε...

Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...

...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

Ο οικονομικός εισαγγελέας θα διενεργήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα εξετάσει εάν χρειαστεί μάρτυρες, θα υποβάλει αιτήματα δικαστικής συνδρομής και σε περίπτωση που διαπιστώσει τέλεση αξιόποινης πράξης θα καλέσει ως ύποπτους τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων προκύπτουν ενδείξεις από την έρευνα του.

Πηγή: Τα ΝΕΑ


Σχόλιο : Πάντα γοητευτική η ώρα που φτάνει να κριθούν και οι κριτές των πάντων.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.

Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Πόση πολιτική αθλιότητα κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!

Βοηθήστε τον πολιτικά φτωχό ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου.

‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε.

Ξέρεις τι είναι να έχεις ...πέντε ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’; Και τι θα κάνουν οι φτωχοί με τα λιγοστά χρήματα που έχουν στο..εξωτερικό;

Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
«Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.

«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
=============================
επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.

Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και
========================
ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.

Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
================
Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν;
Με τι θα ασχολούνται;
Στα ΚαΜμένα Βούρλα θα ψάχνονται;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!
«ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...!!!

Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας», ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!!
Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες» του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία.
***********************
Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διεπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.
***********************
Αν αυτό αποδειχθεί και από την έρευνα, τότε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μπει σε μπελάδες…
---------------------
Βηματοδοτης

Ανώνυμος είπε...

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου
==================================================
Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ πρόστιμο. Παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, ενώ κάθε φορά που θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.

http://networkedblogs.com/LRCTb
***• Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική ... - ειμαστε ελληνεςstellaioannidou.blogspot.com/2013/06/blog-post_1270.html‎5 Ιουν 2013 - Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ ...

• Καταδικάστηκε ο Καμμένος για όσα είπε για τον Αντρίκο Παπανδρέου www.lifo.gr/now/politics/28521‎ 4 Ιουν 2013 - Για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου καταδικάστηκε τελικά ο Πάνος Καμμένος, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ ...

• www.filiatrablog.blogspot.com: Καταδικάστηκε ο Καμμένος για filiatrablog.blogspot.com/2013/06/blog-post_6707.html‎ 5 Ιουν 2013 - Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει ...

• Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική ... - DiferNewswww.difernews.gr/.../katadikastike-o-panos-kammenos-gia-sukofantiki-d...‎4 Ιουν 2013 - Πρόστιμο 30.000€ επιβλήθηκε στον Π. Καμμένο και 500€ για κάθε φορά που θα λέει το όνομα Αντρίκος Παπανδρέου.,ΠΟΛΙΤΙΚΗ στην ...

• Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική ... - εθνικο forum
anaxfiles.blogspot.com/2013/06/blog-post_9842.html‎
5 Ιουν 2013 - Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ ...

• Drama Town: Καταδικάστηκε ο Καμμένος για συκοφαντική ...
dramatown-gr.blogspot.com/2013/06/blog-post_8784.html‎
4 Ιουν 2013 - Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει ...

• Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση ...
drama.e-citymap.gr/καταδικάστηκε-ο-πάνος-καμμένος-για-συ/‎
Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ χρηματικό ...
• Πάνος Καμμένος: Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση του ...
cebil.gr/.../panos_kammenos_katadikastike_gia_sykofantiki_dysfimisi_t...‎
4 Ιουν 2013 - Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕ.

• Καταδικάστηκε ο Π. Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντρ
www.taneasou.net/?p=105447‎
5 Ιουν 2013 - Καταδικάστηκε ο Π. Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντρ. ... Πάνος Καμμένος καλείται να καταβάλλει το ποσό των τριάντα χιλιάδων ...

• Γιατί καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος | blogs | matiastanea.gr
www.matiastanea.gr/.../Γιατί%20καταδικάστηκε%20ο%20Πάνος%20Καμ...‎
4 Ιουν 2013 - Γιατί καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος. Διαβάστε γιατί καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος; Πόσες χιλιάδες ευρώ πλήρωσε πρόστιμο ο Πάνος ...

ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ..ΚΟΤΕΣ !!!!!