Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η Ελλάδα δεν είναι του Στουρνάρα για να θεωρείται καταδικασμένη να αποτύχει

Ο Ολι Ρεν εμφανίστηκε και είπε ότι "η Ελλάδα θα είναι για πάντα υπό επιτήρηση" λες και η Ελλάδα είναι του Στουρνάρα καταδικασμένη δηλαδή να αποτύχει όπως κάνει και ο ίδιος συνειδητά σε βάρος ενός λαού.

του Κώστα Βουκελάτου

Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει κακήν κακώς με την εξαθλίωση των ελλήνων πολιτών τις υποχρεώσεις της προς την ΤΡΟΙΚΑ!!Καμία απολύτως σοβαρή προσπάθεια ανάπτυξης από το κράτος, μόνο οι ελληνικές οικογένειες έχουν δώσει τα πάντα και δεν έχουν τίποτε άλλο να δώσουν και η χώρα βυθίζεται περισσότερο στην ύφεση!!

Ανακοινώνονται προσπάθειες όπως η πρόσφατη πώληση κρατικών κτιρίων για ποσό 145εκατ. € τα οποία όμως για να πουληθούν ο αγοραστής υποχρεώνει το κράτος να τα νοικιάσει από τον αγοραστή για 20 χρόνια κερδίζοντας ο αγοραστής τα διπλάσια από όσα έδωσε για να τα αγοράσει, δηλαδή ο αγοραστής δίνει 145 παίρνει 290 και του μένουν και τα κτίρια!!! Το κράτος από πού κερδίζει ρε παιδιά; 

Την αποκρατικοποίηση κακά τα ψέματα ο μόνος που την πίστεψε ήταν ο Σαμαράς, όλοι οι άλλοι που ασχολήθηκαν για να πετύχει αυτό το εγχείρημα όχι μόνο δεν το πίστεψαν αλλά ήταν και ανίκανοι να το διαχειριστούν.

Πλήρης αποτυχία της κυβέρνησης και του Στουρνάρα σε όλα τα επίπεδα!!
Η χώρα έχει εμφανίσει όπως λέει ο "αξιόπιστος" Στουρνάρας ένα μικρό πρωτογενές πλεόνασμα κάτι που αμφισβητούν οι Γερμανοί προφανώς αντιλαμβανόμενοι ότι με τον Στουρνάρα δεν μπορεί το κράτος να αποδώσει και να έχει μέλλον.

Οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ κωφεύουν στις εκκλήσεις της ελληνικής κυβέρνησης για να εκπληρώσουν με την σειρά τους τις συμφωνημένες υποχρεώσεις τους και επιμένουν να ζητάνε νέα μέτρα και την ανάγκη υπογραφής νέων μνημονίων.

Τι έχει πετύχει λοιπόν ο Στουρνάρας εκτός από τους αποτυχημένους φορολογικούς νόμους που έχει επιβάλει για να υπεξαιρέσει μισθούς, συντάξεις και να κατασχέσει περιουσίες; Φόρους που γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν θα πληρωθούν ποτέ γιατί ο έλληνας δεν έχει πλέον να δώσει και γι’ αυτό ενισχύει τους τρόπους κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, επιδομάτων ΑΜΕΑ και ανέργων.

Η νέα επίθεση Στουρνάρα έρχεται να δώσει την χαριστική βολή στα ακίνητα, να καταστρέψει εντελώς τις οικογένειες, να μην αφήσει ούτε κεραμίδι σε μια οικογένεια εκτός από τα χρήματα που τους έχει υπεξαιρέσει με τους παράλογους φόρους και τις μειώσεις στους μισθούς τους. Μην εκπλαγείτε εάν ο Στουρνάρας φορολογήσει και το FIR του ακινήτου και μάλιστα μπορεί να μισθώσει ραντάρ για να το οριοθετήσει για τέτοια τρέλα μιλάμε.

Και το εύλογο ερώτημα κύριε Στουρνάρα που θέτει ο ελληνικός λαός:

Πώς βάζεις και άλλα φορολογικά μέτρα;
Αισθάνεσαι επιτυχημένος με τα προηγούμενα μέτρα και θέλεις και άλλα;

Τα παρακάτω αποτελέσματα δείχνουν όμως ότι έχεις αποτύχει:

Στο 169,1% του ΑΕΠ ανήλθε, το δεύτερο τρίμηνο του 2013, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, από 160,5% που ήταν το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.

Την Ελλάδα, που είναι πρώτη στο χρέος στην ΕΕ, ακολουθούν η Ιταλία με 133,3%, η Πορτογαλία με 131,3% και η Ιρλανδία με 125,7%, ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν στην Εσθονία με 9,8%, τη Βουλγαρία με 18% και το Λουξεμβούργο με 23,1%.

 Σύμφωνα με την κοινοτική στατιστική υπηρεσία, το δεύτερο τρίμηνο του 2013 -σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012- αύξηση του δημοσίου χρέους παρατηρήθηκε σε 24 κράτη- μέλη και μείωση σε τέσσερα η σημαντικότερη αύξηση σημειώθηκε που αλλού στην Ελλάδα (+19,9).
Μηδενική ανάπτυξη και ανεργία στο 29,3% αναμένει για το 2014 το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και ύφεση 3,55%.

Συνεχίζεται κ. Στουρνάρα να λεηλατείτε τις ελληνικές οικογένειες όταν λόγω της παρατεταμένης ύφεσης που δημιουργεί η αναμφισβήτητη ανικανότητας σας  η ανεργία θα φτάσει στο 29.3%;

Τι έχετε προσφέρει τελικά στο ελληνικό κράτος εκτός από ύφεση;;

Τι έχετε προσφέρει στην ελληνική οικονομία εκτός από τις υπεξαιρέσεις μισθών συντάξεων και τις κατασχέσεις αυτών;

Τις κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων εργαζομένων, μισθωτών, ανέργων, συνταξιούχων και ΑΜΕΑ;

Τη σχιζοφρενική επιβολή παράλογων φόρων που θα μείνουν τελικά απλήρωτοι;

Εδώ δεν μπόρεσες κατά ομολογία σου να ελέγξεις 54 υποθέσεις καραμπινάτης μεγάλης φοροδιαφυγής και έχεις ελέγξει μέχρι σήμερα μόνο δύο, την Ελλάδα γιατί την ταλαιπωρείς;;
Αλλά δεν φταίει ούτε ο Στουρνάρας, ούτε η κυβέρνηση, ο ελληνικός λαός φταίει που ανέχεται την ανικανότητα και την ανεπάρκεια, όταν ένα κράτος και ένας λαός δεν αντιδρά μόνο τα χειρότερα να περιμένουμε.

Κατασχέσεις μισθών, επιδομάτων, συντάξεων, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, αυτοκτονίες, λουκέτα, ανεργία, αψυχολόγητοι αδύνατοι προς είσπραξη φόροι θα φέρουν σίγουρα μόνο μιά καταστροφική ανάπτυξη;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: