Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

O NAOΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ… και ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Κάποιος κορυφαίος πολιτικός του τέως ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο οποίος σήμερα παραμένει «έξυπνα» θεατής, είχε πει ότι αυτό που έρχεται θα φάει περίπου 7 κυβερνήσεις ξεκινώντας από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Ο πολιτικός αυτός επέβλεψε το σπουδαιότερο έργο που έγινε στην χώρα τα τελευταία 60 χρόνια μετά το σχέδιο MARSAL με αριστοτεχνικό τρόπο χωρίς να «χυθεί σταγόνα αίμα» και  μάλιστα το έργο έγινε  σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από Ελληνικές εταιρείες.
Αυτό που δεν μπορούσε να κάνει, ήταν να συγκρατήσει την εκροή των κεφαλαίων από την Ελλάδα αυτών που εισέπραξαν τους πακτωλούς αυτής της περιόδου και να «περιορίσει το έργο» της SIEMENS.
Όταν ο ίδιος πολιτικός  παρατήρησε το «ανεξέλεγκτο»  του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, της SIEMENS ,της σύμβασης των υποβρυχίων κλπ, διαφώνησε με την τακτική ΣΗΜΙΤΗ  και ο ίδιος έθεσε  «εαυτόν εκτός συστήματος», και παραμένει ακόμα, αφου θεώρησε οτι το έργο του ολοκληρώθηκε . 

Στη συνέχει ο ίδιος πολιτικός είχε πει ότι, κάποτε θα απαιτηθεί από έναν Έλληνα πολιτικό να «μαντρώσει» το σύστημα της Ελληνικής ολιγαρχίας σ’ ένα κάστρο για να το προφυλάξει από την οργή του λαού.

Μάλιστα είχε προβλέψει ότι αυτόν τον ρόλο θα τον παίξει αυτός που έχει δηλώσει δημόσια ότι εκπροσωπεί το 95% του ΑΕΠ στην Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως σε αυτό δεν έχει ακόμα επαληθευτεί γιατί πρόλαβε ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ( για την ώρα).

Σήμερα το «μαντρωμένο» σύστημα της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ έχει φροντίσει να εκπροσωπείται από «ανόητα μαντρόσκυλα» τα οποία είτε από κυβερνητικούς θώκους είτε από δημοσιογραφικούς, εκτελούν τις εντολές του κατά γράμμα ενώ αυτό παραμένει  κρυμμένο καραδοκώντας να αρπάξει την περιουσία και τον μόχθο του Ελληνικού λαού. 

Αν αυτό το κάστρο που εννοεί ο τέως ΠΑΣΟΚΟΣ είναι η Βουλή τότε θα μπορούσε κάποιος να μας απαντήσει:
Γιατί ακόμα η βουλή προστατεύεται από κάγκελα;
Αν πράγματι κινδυνεύει και από ποιους;
Αν υπάρχει άλλη βουλή στον κόσμο που να καγκελοφορείται;
Αν προστατεύεται το κτίριο η το «περιεχόμενο»;
Αν αυτοί που επινόησαν την καγκελοφορεία αισθάνονται ικανοποίηση;
Για πόσο ακόμα θα μείνουν τα κάγκελα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: