Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ:ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ..!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ..!!!

Σε αυτή την πρόταση μομφής που κατατέθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αυτές τις μέρες στην βουλή επί της ουσίας είναι μια σύγκρουση των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ με τους ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ και τους ΛΑΟΥΣ.

Οι μεν πρώτοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να δεσμεύσουν την χώρα με ένα αέναο χρέος ώστε να μην μπορεί ποτέ να ξεφύγει, ενώ οι δεύτεροι οι οποία στην Ελλάδα είναι απαξιωμένοι προσπαθούν να ακουστούν αλλά τα συστημικά  μέσα δεν τους το επιτρέπουν.

 Εκτός όμως από αυτό, σήμερα το βράδυ στην Ελληνική βουλή στην ουσία η μάχη κρίνεται μεταξύ της ολιγαρχίας και των γόνων των οικογενειών, που προσπαθούν να  κατοχυρώσουν «μερίδιο» στο ανακάτεμα της τράπουλας στην διανομή του πλούτου της Ελλάδος στην υποτιθέμενη ξενόφερτη ανάπτυξη, η οποία εδώ και τρία χρόνια δεν φαίνεται.

Από την άλλη σύσσωμη η αντιπολίτευση προσπαθεί με δημοκρατικά μέσα να ανακόψει αυτή την πορεία, αλλά μάλλον ο αγώνας φαίνατε άνισος γιατί ο ΣΑΜΑΡΑΣ έχει φροντίσει  να αποφευχθούν οι διαρροές με μοναδικό τρόπο την τρομοκρατία.

Από την άλλη η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ δεν διστάζει να μην υπολογίζει τίποτα και σε κάθε «εξέγερση» εφαρμόζει απόλυτη καταστολή ακόμα και σε βουλευτές.

Τα πράγματα στις μέρες κάθε μέρα γίνονται ακόμα ποιο δύσκολα σε όλα τα επίπεδα,
  1. Στο κοινοβούλιο όχι μόνο δεν λειτουργεί τίποτα και οι αποφάσεις παίρνονται με «εφαρμοστικούς νόμους» αλλά συλλαμβάνονται και προπηλακίζονται βουλευτές χωρίς προηγούμενο.
  2. Στην δικαιοσύνη παίρνονται αποφάσεις «άλλα καρτ» και μάλιστα παραλίγο να έχουμε και δικαστίνα θύμα εν ώρα εργασίας, πράγμα που δεν έχει ακουστεί σε καμία χώρα στον κόσμο.
  3. Ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να βομβαρδίζεται σε καθημερινή βάση σε πλήρη εφαρμογή του «ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ», με στόχο την κατοχή του υπό διαρκή σύγχυση, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει.
  4. Από την άλλη, τα διεθνή κέντρα πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση τους πολιτικούς μας για τον έλεγχο της διαχείρισης του πλούτου της Ελλάδας.
  5. Το απαράδεχτο όμως είναι ότι σήμερα στην  Ελλάδα έχουν εισβάλει χαμηλόβαθμα στελέχη διεθνών οργανισμών και εκβιάζουν τους Υπουργούς μας, αδιαφορώντας για τις συνέπιες. 
 Σημαντική παρατήρηση είναι ότι δεν διστάζουν σημερινοί υπουργοί , γόνοι γνωστών οικογενειών, να διατυμπανίζουν ότι, είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τα μέτρα που «απαιτούνται».

 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

Σήμερα  πρέπει με κάθε τρόπο να περάσει η πρόταση μομφής και να πάμε άμεσα σε εκλογές με δημοκρατικό τρόπο.

Γι αυτό όσοι έχετε τα κινητά των βουλευτών που στηρίξατε στις εκλογές  με το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ, ΣΤΕΊΛΤΕ τους ανάλογα μηνύματα να στηρίξουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ η τουλάχιστον να απέχουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου