Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ??????

Γράφει ο Ν Βράχος.
Σύμφωνα πλέον, με όλα τα επίσημα στοιχεία, οι Ευρωπαίοι από το 2006 είχαν αρχίσει να πιέζουν τον Καραμανλή, για αλλαγή πορείας, εφαρμογή ΝΕΩΝ μέτρων, ώστε να σταματήσει ο κατήφορος που οδηγούσε στη χρεοκοπία.
Είναι πια φανερό ότι κάποιοι ‘’αδράνησαν’’(;) είτε ακούσια , είτε εκούσια.
Κάποιοι πίσω από την οικονομία, έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια, είτε υπακούοντας , είτε καθοδηγώντας.
Ο εκτροχιασμός της οικονομίας και ιδίως του ελλείμματος, οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.
Τελικά πολλές βάσιμες υποψίες οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η παράδοση της χώρας και η χρεοκοπία ήταν μεθοδευμένες πράξεις εσχάτης προδοσίας για ιδιοτελείς σκοπούς.


Καραμανλής και Σαμαράς τελικά, δεν φαίνεται να είναι τόσο αθώοι, όσο επιχειρούν να μας πείσουν. Είναι πια σίγουρο, ότι μέσω της χρεοκοπίας, επεδίωξαν και το πολιτικό θάνατο τόσο του Πασόκ, όσο και του Γιώργου Παπανδρέου.

Διαφορετικά δεν εξηγείται ούτε η αδράνεια του Καραμανλή ,ούτε η αδράνεια του Σαμαρά. Εκτός εάν οι ντόπιοι νταβατζήδες αλλά και διεθνείς, πίεζαν να βγεί η Ελλάδα από το Ευρώ και γι αυτό τα δύο μίσθαρνα όργανά τους, επιχείρησαν να τα ‘’τινάξουν όλα στον αέρα’’. Σήμερα φαίνεται ότι από κοινού οργάνωσαν το σχέδιο οικονομικής διάλυσης της Ελλάδας και πολιτικής εξαφάνισης Πασόκ και Παπανδρέου, μέσα από την προετοιμασμένη χρεοκοπία της πατρίδας μας.

Εξ άλλου ο Παπανδρέου ΔΕΝ προσέφυγε στο ΔΝΤ! αλλά στη ΕΚΤ!!! και απαίτησε την εφαρμογή του προγράμματος κοινοτικής αλληλεγγύης.

Δεν ζήτησε χρήματα! Πολιτική συμπαράσταση και συμπαράταξη ζήτησε , για να μη γίνουμε βορά των κερδοσκόπων και τοκογλύφων.

Αλλά πώς να αντιδράσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ! αφού οι πρώτοι τοκογλύφοι και κερδοσκόποι ήταν οι ίδιοι οι Γερμανογάλλοι …αιρετοί φασιστοδημοκράτες???

Έτσι λοιπόν προσφύγαμε αναγκαστικά στο μνημόνιο, αφού οι δανειστές μας , όπως ΗΔΗ είχε γίνει από τον Αύγουστο του 2009, δεν μας δάνειζαν, ώστε να οδηγηθούμε στο χείλος του γκρεμού μεθοδευμένα, ώστε να φανεί το όλο εγκληματικό σχέδιο σαν προσωπική αποτυχία του Γιώργου Παπανδρέου και των ‘’κηπουρών του. Ποια άλλη λύση θα μπορούσε να μας σώσει αφού ΗΔΗ το ετήσιο έλλειμμα ξεπερνούσε τα 35 ΔΙΣ ευρώ ???

Καταγγέλλουμε και κατηγορούμε τον Παπανδρέου γιατί μας έσωσε;

Τόση αχαριστία και τόση τρέλα; Τόση πληρωμένη παραπληροφόρηση?

Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε όποιος άλλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
*Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
*Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν ,υπονόμευε και ..ετοιμαζόταν; *Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη? *Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν, ενώ ο μπουρδολόγος ετοίμαζε το ψαροντούφεκο να ‘’κτυπήσει’’ τη Σελήνη;

ΑΝ το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει.
Ο αγώνας του που ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!

Ποια λοιπόν, οργανωμένα συμφέροντα , παραπληροφορούν το λαό μας, αγωνιζόμενοι με όλες τους τις δυνάμεις να συνεχιστεί η φοροδοτική ασυλία και η φορολογική ΑΠΑΤΗ;

Ποιος λοιπόν μας έσωσε και σε ποιον οφείλουμε ευγνωμοσύνη;

Καλά ρε Έλληνες,
Λίγο μυαλό, λίγη αγάπη για τα παιδιά μας;

3 σχόλια:

  1. Απλά δεν μπορώ να διανοηθώ το σχέδιο
    να φανεί ο Καραμανλής ως ένας πολιτικός συνέπειας. Ως ένας πολιτικός που "έλεγε αλήθειες" και που επειδή συμμάχησε με τους Ρώσους κι όχι με τις ΗΠΑ, όπως ο νυν πρωθυπουργός, παίρνει συγχωροχάρτι.

    Το κακό όμως είναι πως στο σχέδιο παλινόρθωσης συμμετέχει κι ένας πολιτικός που εκλέχθηκε με ελπίδες στην ηγεσία του κόμματος του. Ο Αντώνης Σαμαράς. Αντί δηλαδή να απολογηθεί για τις αστοχίες του προκατόχου του που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι, έρχεται τώρα να μας πει στη ΔΕΘ πως "η ΝΔ άφησε τα spreads στις 180 μονάδες". Και σαν να μην έφθανε αυτό, από κάτω χειροκροτούσαν κάτι γνώριμες φάτσες από το πλιάτσικο της περιόδου 2004-2009.

    Αν λοιπόν η ΝΔ θέλει ξανά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της για τα πεπραγμένα των κ.κ. Σιούφα και τις business των δικηγόρων υιών του με τις εισπρακτικές εταιρείες, του κ. Σουφλιά που δεν προχώρησε κανένα μεγάλο έργο, του κ. Σπηλιωτόπουλου που προκαλούσε επί τόσα χρόνια με την συμπεριφορά του την κοινωνία, του κ. Βουλγαράκη και της τέως συζύγου του που έκανε business και φυσικά του κ. Ρουσόπουλου.

    Είπαμε πως οι Έλληνες έχουμε κοντή μνήμη, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής

    απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο.
    {{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
    Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή, του ανθρώπου που κουβαλάει μια ζωή μαζί του την αναισθησία, του πολιτικού που θα έπρεπε οι τύψεις να τον είχαν ,τουλάχιστον τρελάνει, ή να έχει εξαφανισθεί από το πολιτικό προσκήνιο, αφού η αυτοκτονία προκαλείται από αγανάκτηση, κατάθλιψη και απόγνωση.
    Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των ..συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ, ΓΛΥΨΕ ΜΟΥ ΤΟΝ…...- [Διαψεύδει η προεδρία της Βουλής]
    • Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μεϊμαράκη και Παυλόπουλου σημειώθηκε πριν λίγο στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Βουλής πληροφορήθηκε....
    ότι ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. βγήκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM και δεν είπε -όπως τουλάχιστον είπαν στο Βαγγέλα κάποιοι καλοθελητές- τη «γραμμή».
    Όταν λοιπόν τον συνάντησε στη Βουλή, του είπε με ειρωνικό τρόπο, «Προκόπη, γλύφεις τον…………
    π… του Χατζηνικολάου, έλα να γλύψεις το δικό μου που είναι καλύτερος».
    Σύμφωνα μάλιστα με βουλευτές ο κ. Παυλόπουλος έμεινε άφωνος με την αναπάντεχη ατάκα του προέδρου της Βουλής. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, ο διάλογος που διημείφθη μεταξύ των δύο, έχει ως εξής:
    Μεϊμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί στον Χατζηνικολάου και τον έγλειφες;
    Παυλόπουλος: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;
    Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;
    Παυλόπουλος: Αυτό κατάλαβες;
    Μειμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου. Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δεν με αφορά.

    Όμως, αρκετοί βουλευτές που ήταν παρόντες στην στιχομυθία, έλεγαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε και ορισμένα «γαλλικά», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Σε άκουσα το πρωί που βγήκες στον Χατζηνικολάου να του γλύψεις τον π... Έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι καλύτερος».

    Τέσσερις ώρες μετά, οι κ.κ. Μειμαράκης και Παυλόπουλος, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την προεδρία της Βουλής, διέψευσαν το μεταξύ τους διάλογο

    Διαψεύδει η προεδρία της Βουλής το διάλογο Μεϊμαράκη - Παυλόπουλου
    Να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα επιχειρούν οι κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους στην Ολομέλεια της Βουλής.

    Ειδικότερα, το προεδρείο της Βουλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο».

    Βέβαια, όπως έχει γράψει και το protothema.gr για το συγκεκριμένο επεισόδιο -που τώρα οι δύο πρωταγωνιστές κάνουν ότι δεν γνωρίζουν- υπάρχουν δύο εκδοχές.

    Η μία, προερχόμενη από τον κ. Παυλόπουλο, η οποία είναι και η πιο... light και η άλλη από παρόντες βουλευτές που περιλαμβάνει και τις... hard core εκφράσεις. Υπό αυτά τα δεδομένα, δημιουργείται η απορία τι ακριβώς διαψεύδει το προεδρείο: και τις δύο εκδοχές ή την πιο... light;

    ΑπάντησηΔιαγραφή