Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗΣ-«Στα παιδιά μου»..!!!

Δ. ΡΕΠΟΥΣΗΣ
Του Αθανασόπουλου Περικλή

Αθήνα 19.01.2014
Κόντρα στους καιρούς που θέλουν να υποστηρίζουν ότι στην Ελλάδα του σήμερα έχει σταματήσει να παράγεται πολιτισμός,  στους πρόποδες της Πάρνηθας  στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Θρακομακεδόνων πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 18.01.2014, εξαιρετική πολιτισική εκδήλωση, παρουσιάζοντας την ποιητική συλλογή του Δ. ΡΕΠΟΥΣΗ η οποία είναι αφιερωμένη κυρίως στην Ελληνική οικογένεια και «στον συνάδελφο»..!

Η με υποδειγματικό και μοναδικό τρόπο ανάλυσης της συλλογής από τον  Dr της φιλοσοφικής, ΛΑΜΠΡΙΝΟ ΠΛΑΤΥΠΟΔΗ προσήλωσε το κοινό που είχε πλημυρίσει την αίθουσα κάνοντας το να ταξιδέψει σε προηγούμενες γενιές ώστε να διαπιστώσει τον ουσιαστικό ρόλο του κάθε μέλους ξεχωριστά και γενικά της οικογένειας σαν το βασικό κύτταρο για την ορθή λειτουργίας της κοινωνίας.

Ο ποιητής Ρεπούσης παρουσίαζε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο, τον ρόλο του Πατέρα, της Μητέρας, της Νόνας ( γιαγιάς), του Νόνου ( παππού), του αδελφού, στην σπουδή της γενιάς που ετοιμάζεται από τα παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί συνάδελφοι το .κ Ρεπούση  από τον ΟΕΚ που εργαζόταν περίπου 35 χρόνια, συνοδοιπόροι από τον στρατό που υπηρετούσε την θητεία του και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σ. Ντούρος….!!!  
Τις Ποιητικές Συλλογές παρουσίασαν:
Ο κ Δρ Λαμπρινός Πλατυπόδης και η
Φιλόλογος κ Βούλα Γκιολή-χαριτίδη.
Ποιήματα διαβάσε η κ Μάγια Ντελέζου και
Συνοδεύσε στο πιάνο η Μερσίνη Θεοτοκάτου Κωνσταντινοπούλου

Δείτε το video




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου