Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πήρατε είδηση τι θα γίνει από 1.1.2015 με τις συντάξεις;

 Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΓΑΠ και η ληστοσυμμορία του περάσανε όλα τα αναγκαία Νομοσχέδια σε εφαρμογή των όρων του Μνημονίου και οι ΣΑΜΑΡΑΣ και αργότερα ο ΤΣΙΠΡΑΣ η όποιος άλλος ψηφισθεί να κυβερνήσει αυτούς τους νόμους θα εφαρμόσουν.




Tι AKPIBΩΣ γράφει ο νόμος 3863; (Eφημερίδα Kυβερνήσεως 115/15 Iουλίου 2010).
Ξέρετε συγκεκριμένα ή έτσι

2 σχόλια:

  1. Μια μόνη ματιά στη σύνθεση του υπουργικού Συμβουλίου,
    είναι αρκετή να αποκαλύψει το στημένο παιχνίδι Καραμανλή-Σαμαρά και λοιπών… συγγενών και γνωστών ομοτράπεζων συνδαιτυμόνων, του κοινού ιδρώτα και αίματός μας.
    Καθίσταται πλέον, η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ως αρχηγού όλων εκείνων των δημοκρατικών δυνάμεων, όλων εκείνων των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων αγωνιστών της ζωής και ψηφοφόρων της δημοκρατίας και της ειρήνης, όχι μόνο αναγκαία, αλλά επιβεβλημένη ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    Η τριετής σχεδόν, αναστολή και περιστολή της λειτουργίας του κράτους, μαζί με το άγχος, την τρομοκρατία και την αγωνία των πολιτών, πρέπει επί τέλους να μπεί στο περιθώριο της ιστορίας σύντομα, ως μία ακόμη ΜΕΛΑΝΗ σελίδα, που μόνο ως επιβεβαίωση και παράδειγμα προς διδαχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού ο λαός μας, τόσα χρόνια δεν έμαθε ακόμη ότι είμαστε ‘’ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ’’ !
    Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να σηκώσουμε το εθνικά περήφανο ανάστημά μας σαν Έλληνες, να μονιάσουμε ,να αγωνιστούμε, να προσφέρουμε ο καθένας ότι μπορεί και ότι πρέπει, για να δημιουργήσουμε εκείνη την παραγωγική και εθνική οντότητα , που δεν θα γίνεται ο γνωστός ‘’επαίτης’’ της τοκογλυφίας και της φιλαργυρίας, των επαιτών του ελληνικού πολιτισμού, των προσκυνητών του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, των τεχνών, των θεών, των ημιθέων , των ηρώων , των απλών φιλόξενων Ελλήνων με τη μεγάλη καρδιά και την αγάπη στον συνάνθρωπο.
    Είναι πλέον η ώρα, να αγωνισθούμε όλοι μαζί, να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στους ολίγιστους, και την δάδα της ιστορικής μας παρακαταθήκης στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια Σαμαράς και Τσίπρας
    να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 5% του ΑΕΠ. Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, Που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, που αγωνίστηκε μόνος του να λειτουργήσει η αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαίων και να σωθεί η Ευρώπη. Το Γιώργο Παπανδρέου , που οι ντόπιοι υπηρέτες ξένων συμφερόντων, όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ . Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Αντώνη να κάνει ‘’αντιγραφή’’, όπως έκανε και ο γιός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή