Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( 3 ) / ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σακκάς ΙΙΗ μοναδικότητα των δημοτικών εκλογών: ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ υποψήφιος στην Αθήνα.

Μετά την αναγγελία υποψηφιότητας κομματικού στελέχους από τους ΑΝΕΛ, ολοκληρώθηκε ο απόλυτος κομματικός βρόγχος υποψηφίων στον δήμο της Αθήνας. Και δεν περίμενε κανείς βέβαια να αρνηθούν το παρελθόν τους, όλοι όσοι είτε ως κόμματα είτε ως πρώην δήμαρχοι, κατάντησαν και την Αθήνα καταχρεωμένη και παρακμιακή. Θα περίμεναν όμως κάποιοι, να υπάρξει προτεραιότητα στο δημοτικό και όχι στο κομματικό συμφέρον. Δυστυχώς, ματαίως τρέφουν αυταπάτες.

Σύσσωμο το σύστημα της μεταπολίτευσης δίνει το παρόν, με κάποιες υβριδικές μεταλλάξεις δήθεν νεανικότητας και δήθεν ανεξαρτησίας, αναίσχυντα και αμετανόητα εμμένοντας στην διεφθαρμένη κομματοκρατία, την πηγή όλων των δεινών για την κοινωνία και την πατρίδα μας. Και, κατά απίστευτα κυνική σύμπραξη και ταύτιση, με τους συνοδοιπόρους τους στα ΜΜΕ, απωθούν σε συνωμοσία σιωπής και απόκρυψης, την υποψηφιότητα στον δήμο Αθηναίων, του Ι. ΣΑΚΚΑ ( τέως εισαγγελέα ). Ο μόνος ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ υποψήφιος, γνώστης και ικανός να εφαρμόσει τους εν υπνώσει και αχρησία νόμους, στην πρωτεύουσα της διαπλοκής, της παρανομίας και της εγκληματικότητας. Αποδεδειγμένης δημοκρατικής και συνταγματικής πίστης στην σταδιοδρομία του.
Πρώτη φορά μετά το 1974, υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα μας, που μπορεί να εκφράσει όλους τους πολίτες, υπεράνω ιδεολογιών και μακράν των κομμάτων. Μπορεί να οδηγήσει το βουβό και κοχλάζον αίτημα των Ελλήνων για Δικαιοσύνη, θετικά και νόμιμα. Για την δημιουργική αναγέννηση της Αθήνας, της κοιτίδας της δημοκρατίας και του ελληνισμού.
Οι Αθηναίοι ας κάνουμε την αρχή.
ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: