Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ....!!!

ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ...

ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…
Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί το πρωί ο δήμαρχος Καλαμάτας Π.Νίκας. Ο λόγος; 7-8 από τους λεγόμενους 'Σαμαρικούς' συμβούλους δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι μαζί του φυσικά με ....
εντολή του αρχηγού...
Έτσι το Μαξίμου θα προτείνει στον δήμαρχο Καλαμάτας να κατεβεί υποψήφιος Περιφερειάρχης για να ελευθερωθεί ο δήμος και έτσι να φυτέψουν τον Στασινόπουλο. Κρατήστε αυτή την ανάρτηση και θα μας θυμηθείτε.
Πάντως κατά την άποψη μας σε λάθος άνθρωπο πάει ο Νίκας.
Εμείς στην θέση του θα πηγαίναμε στον Μπόμπολα. Εξάλλου όταν ο Σαμαράς ακούει πως τον ζητάει στο τηλέφωνο ο 'Εθνικός Εργολάβος' φοράει μπεμπιλίνο!

http://dimotikosafari.blogspot.gr/2

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ: ΤΟΥ ΡΙΞΑ ΠΟΥΤ@@Α!!!



http://dimotikosafari.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΛΗΣΜΩΝ Ή ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;
    Εχεις υπολογίσει το μερίδιο και το μέγεθος της ευθύνης σου στη διάλυση του κυβερνητικού και πολιτικού ιστού της πατρίδας μας? Βγαίνοντας στην τηλεόραση και ‘’μπερδεύοντας’’ τα χθεσινοπρωϊνά, με τα χθεσινοβραδυνά προγράμματα έκτακτης ανάγκης και τα μεταμεσονύκτια με τα σημερο –πρωινά που έχεις εξαγγείλει , μετατρέψει και ακυρώσει,έχεις αντιληφθεί το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έγκλημά σου απέναντι του Ελληνικού λαού.
    Διέλυσες την Ελλάδα, διέφθειρες κάθε έντιμη ψυχή και ηθική σκέψη και απόφαση, προκειμένου να ‘’γίνεις κάτι’’ , όπως αποφάσισαν και σου υποσχέθηκαν, τα τοκογλυφικά συμφέροντα, που διέγνωσαν στην ακόλαστη επιθυμία σου και στη διαβρωμένη πολιτική και ανήθικη σκέψη σου, την δυνατότητα και την ευκαιρία να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους, αφού ουδέποτε θα μπορούσες να εκπληρώσεις τα όσα υπόσχεσαι και άρα ο πολιτικός σου βίος θα ήταν αδύναμος, άνευρος και εύκολα εκμεταλλεύσιμος.
    Μήπως αντελήφθης τα τελευταία χρόνια τους οργανωμένους ‘’Νερωνιστές» σου να καίνε την Ελλάδα;
    Μήπως αντελήφθης τα τελευταία χρόνια τους οργανωμένους «βανδάλους» σου να ξεσπιτώνουν χιλιάδες επιχειρήσεις , να προκαλούν τρόμο και φόβο ώστε το κέντρο της Αθήνας να αποτελεί το παγκόσμιο σχόλιο αναφοράς επιθυμώντας και προσκαλώντας να μεταβληθεί σε πλατεία Ταχρίρ ;
    Μήπως συνάντησαν οι ..οπαδοί σου τους οργανωμένους μαύρους στρατούς των λοιπών άκρων της δεξιάς ή τους ‘’Μαμανέους» νέο ρέϊτζερς του Σαμαρά;

    Σήμερα λοιπόν, ’’ρευστοποιείς’’ τα ΒΡΩΜΙΚΑ αποτελέσματα των οργανωμένων ‘’Χομεϊνήδων’’ σου εις βάρος των Ελλήνων, εις βάρος της πατρίδας μας;
    Ψευδολόγησες, συκοφάντησες, κατέστρεψες, έκαψες σπίτια, επιχειρήσεις όνειρα, ελπίδες, παιδικές ψυχές. Μπολιασμένος μπολσεβίκος έδειξες τα πραγματικά σου πιστεύω , την ιδεολογία σου, την πίστη σου σε οράματα και ιστορία. ‘’Επιστράτευσες’’ οπλοπωλητές, ασπροσκονισμένους μικροπωλητές, αργυρώνητους αποτυχημένους πολιτικάντηδες, ξενόφερτους αγγελιοφόρους του τραυματισμένου μέλλοντος των παιδιών μας και της πατρίδας μας, εξειδικευμένους ταχυδακτυλουργούς της δημοσιουπαλληλικής δικτατορίας του « ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ» που διέλυσε την Ελλάδα και κατέστρεψε τον παραγωγικό ιστό της.
    Η δύναμη αυτής της φθοράς της περιουσίας και της διαφθοράς του πολιτικού ήθους, ήταν τα «καλά παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ευκρινέστατα αποτύπωσε η λεκτική και έγγραφη ομοβροντία των εκπροσώπων του ΚΚΕ! Αυτά, που είχαν ‘’αναλάβει να επιβεβαιώσουν’’ ότι ήταν θαυμαστές και συνεχιστές του Νέρωνα.
    Η Ελλάδα, από την μία άκρη στη άλλη, ζούσε στους θυμούς της αναμπουμπούλας και στους καπνούς της οργανωμένης «αντίστασης». Μέχρι και οι μετανάστες , συμμετείχαν στη διάλυση του κράτους από τις ‘’σκονισμένες’’ ορδές των.. Βούτσηδων !
    Ναι αυτών που σήμερα προκλητικά και αδιάντροπα προκαλούν από την τηλεόραση σαν άλλες.. ’’μωρές παρθένες’’ !
    Σήμερα ο Τσίπρας υπόσχεται να μη μας ,,ξαναπυρπολήσει γιατί έγινε ..νοικοκύρης.
    Σόρος τα χαρτιά από εδώ Σόρος τα χαρτιά από εκεί. Είχε επενδύσει στη πτώχευσή μας που θα σήμαινε ασύλληπτα κέρδη για τον ίδιο.
    Και τέλος μήπως αντελήφθης πόσοι ανείσπρακτοι φόροι και νόμιμες υποχρεώσεις των Ελλήνων κατέστησαν στα χέρια των οπαδών του ‘’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’, ΦΟΝΙΚΑ σπαθιά !!! σε βάρος της Οικονομίας, της ανεργίας, της οικογενειακής γαλήνης και των ονείρων εκατομμυρίων Ελλήνων.
    Αυτών που σήμερα τους υπόσχεσαι να τους κάνεις νοικοκύρηδες άμα σε ψηφίσουν; Μα ΗΤΑΝ νοικοκύρηδες κύριε Τσίπρα και τους έκανες μπατίρηδες !
    Κατηγορείς τον παλιό ‘’συνέταιρο’’ σου κ. Σαμαρά αφού ξεπουλιέσαι σαν φτηνή ύπαρξη, στα αλλοπρόσαλλα και χιλιοπροδομένα όνειρα του Καμμένου και προκαλείς το κοινό αίσθημα;
    Το ποιος έχει την πιο μεγάλη ευθύνη κύριε Τσίπρα για την καταστροφή της Ελλάδας και τη δυστυχία των Ελλήνων, είναι θέμα και ζήτημα, που θα μπορούσε να λυθεί σε ένα ανοικτό ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με την παρουσία κοινού όχι ’’επιλεγμένου’’….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή