Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ! Οι ελεύθεροι σκοπευτές στο Κίεβο ήταν ..."επαναστάτες διαδηλωτές"!

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τους ελέυθερους σκοπευτές που "θέριζαν" τους διαδηλωτές στο Κίεβο, προχώρησε ο Εσθονός υπουργός Εξωτερικών, Ούρμας Πάετ, ο οποίος σε συνομιλία του με την Κάθριν Άστον αναφέρει ότι επρόκειτο για μέλη της αντιπολίτευσης! 



Ο Πάετ μιλάει σοκαρισμένος στην Επικεφαλής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Κάθριν Άστον, λέγοντάς της ότι πρέπει άμεσα να

διερευνηθεί η υπόθεση αυτή και οι μάρτυρες που ανήκουν στην ουκρανική Αντιπολίτευση, οι οποίοι όμως μιλούν ανοικτά για το περιστατικό.



Εκείνη αποσβολωμένη συμφωνεί μαζί του, λέγοντας του πως πρέπει να διερευνηθούν αυτές οι μαρτυρίες, με τον Εσθονό ΥΠΕΞ να της αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι οι νέες φιλοδυτικές αρχές της Ουκρανίας αρνούνται κατηγορηματικά την διενέργεια τέτοιας έρευνας. 



Αναφέρεται ξεκάθαρα στην συνομιλία ότι οι άντρες που υποτίθεται ανήκαν στην ειδική αστυνομική μονάδα "Berkut", στην πραγματικότητα ήταν μισθοφόροι προσληφθέντες ίσως από την αντιπολίτευση και ήταν εκείνοι, οι οποίοι πυροβόλησαν τόσο εναντίον διαδηλωτών, όσο και κατά των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: