Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  «Ελπίζω οι Έλληνες πολίτες να παρακολουθούν τη διαδικασία και συζήτηση στη Βουλή. Είναι προφανές ότι κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως νόμιμα, τυπικά, κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού επί των Οικονομικών.


Ο παρών υπουργός Επικρατείας, απεδέχθη τη συγκεκριμένη πρόταση και μάλιστα είπε ότι ξεκινά αμέσως η συζήτηση. Το προεδρείο της Βουλής διέκοψε κατά τον κανονισμό, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα να επανέλθουμε πλέον στη συζήτηση επί της διαδικασίας.

Κύριε πρόεδρε, απευθύνομαι σε σας προσωπικά, έχετε τεράστια προσωπική ευθύνη πλέον ως πρόεδρος της Βουλής, να εφαρμόσετε το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής.

Το άρθρο 142 παράγραφος 3 του κανονισμού της Βουλής αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι η ευθύνη του προεδρείου είναι μόνο στο να ξεκινήσει η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας. Σχετικά με το εάν αυτή γίνει δεκτή ή απορριφθεί κατά το πέρας της συζητήσεως, θα αποφασίσει η Ολομέλεια της Βουλής.

Εάν ανατραπεί η διαδικασία που παρακολούθησε το σύνολο του ελληνικού λαού, αλλά και ο νομικός κόσμος στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Εάν στη χώρα της Δημοκρατίας έχουμε ακόμα ένα πραξικόπημα το οποίο γίνεται προφανώς μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού θα είστε και εσείς προσωπικά υπεύθυνος, διότι ο ελληνικός λαός βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει το Σύνταγμα το οποίο παραβιάζετε σήμερα.

Είναι σαφές ότι πρέπει να αρχίσει τώρα η συζήτηση της προτάσεως δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Οικονομικών. Και εδώ θέλω να πω προς την αντιπολίτευση, όταν εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το ζητήσαμε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν έγινε το άλλο οικονομικό πραξικόπημα με το «κούρεμα» των κυπριακών καταθέσεων και σε μια νύχτα ο αρεστός τραπεζίτης της κυβέρνησης παίρνοντας δάνειο 500 εκατομμύρια πήρε τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, πράγμα που διερευνάται σήμερα στην κυπριακή αντιπροσωπεία. Για το κατά πόσο δηλαδή υπάρχουν ποινικές ευθύνες και οικονομικές απολαβές πιθανώς κάποιων. Τότε δεν έγινε δεκτό το δικό μας αίτημα.

Οι 15 βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βάζουμε την υπογραφή μας σε αυτή την πρόταση δυσπιστίας και καλώ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να συνηγορήσουμε, προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το πραξικόπημα.

Το κατά πόσο η κυβέρνηση αυτή λειτουργεί με δημοκρατικά κριτήρια το είδαμε πριν από 15 ημέρες.

Ακούμε τώρα το «ου» του κυρίου Τζαμτζή, του αντάρτη του γάλακτος, αυτούς οι οποίοι για να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες κάνουν ολόκληρη φασαρία δήθεν για το γάλα και τους κτηνοτρόφους, προκειμένου να συγκαλύψουν το πόσα χαρίζουν στον Μυτιληναίο με τα φωτοβολταϊκά, το πόσα θα δώσουμε στους τραπεζίτες, το πώς θα καλύψουμε τους ημέτερους που δίνουν διαφημιστικά κονδύλια σε εφημερίδες που τους προβάλλουν.

Κύριε πρόεδρε της Βουλής, έχουμε την ειλημμένη απόφαση την οποία πάει να ανατρέψει ο πραγματικός κυβερνήτης, ο οποίος ουσιαστικά δίνει εντολές στην κυβέρνηση Σαμαρά, ο κύριος Βενιζέλος. Αυτή η κυβέρνηση στηρίζεται ακριβώς σε αυτό: στη συμφωνία της συγκάλυψης. Να μην γίνει μια και μόνη εξεταστική, να μην γίνει η διερεύνηση για τα υποβρύχια να καλύψουμε τώρα τα σκάνδαλα των τραπεζών και μάλιστα εκείνους που διενεργούν τα σκάνδαλα σήμερα να τους δώσουμε και ασυλία.

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον αυτό που ετοιμάζει η κυβέρνηση Σαμαρά είναι ένα σόου το οποίο θα δούμε τις επόμενες ημέρες και προαναγγέλθηκε σήμερα σε κυριακάτική εφημερίδα. Περιμένουν να έρθει εδώ η κ. Μέρκελ και να ανακοινώσει δήθεν την επιμήκυνση του δανεισμού, προκειμένου να σκλαβώσουν και τις επόμενες γενεές. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να καταλύσουν σήμερα το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής. Για να γίνει ένα σόου το οποίο ουσιαστικά θα οδηγήσει στο να μην σκλαβώσουμε μόνο με τα λάθη τα δικά μας και τη δική μας γενιά, αλλά τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Σε αυτή την προσπάθεια ζητώ την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, άλλως κύριε πρόεδρε, εμείς καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί απέναντι σε αυτό το πραξικόπημα, το οποίο πάει να κάνει σήμερα η μη νόμιμη κυβέρνηση του τόπου».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

[[Δεν πιστεύω να υπάρχει ΟΥΤΕ ένας τέτοιος μαλάκας ψηφοφόρος……!]]

ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ: Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1821 !

Όσο περνά καιρός, και όσο ο Μπουρδολόγος ‘’ανοίγει το στόμα του’’, τόσο όλοι οι Έλληνες αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται έτσι ή, είναι τόσο ηλίθιος, τόσο άξεστος και κυρίως τόσο πολιτικά ηλίθιος και αγνοεί βασικές αρχές, έννοιες και συμπεριφορές, που μόλις βρεθεί κάπου μόνος του, τρέμουν τα πόδια του από το φόβο του?

Υπάρχει μήπως πολιτική πνευματική ‘’ασυλία’’?

Δηλαδή μπορείς να είσαι μέλος του κοινοβουλίου και να συκοφαντείς, να βρίζεις, να προσβάλεις, να ψεύδεσαι σαν ψαράς και να έχεις ..ασυλία?

Δηλαδή μπορείς να διαστρέφεις, να παραπληροφορείς, να φοροδιαφεύγεις, να έχεις κότερα, χρήματα στο εξωτερικό, να έχεις παίξει στο χρηματιστήριο ΔΙΣ ευρώ και Δραχμές, να είσαι μέλος της λεγεώνας των ξένων δολοφόνων, λόγω ή έργω και να έχεις ασυλία?

Δηλαδή υπάρχει ασυλία και της πολικής μαλακίας? Μεταξύ τους αποκαλούνται και πολιτικές πόρνες. Τι είδους πόρνες; Άραγε είναι, κοινόβιες ή πολυτελείας;

Ο μπουρδολόγος αυτός είναι όχι μόνο ανεπίδεκτος μαθήσεως, πολιτικά αγράμματος, αλλά είναι και επικίνδυνος για την Ελλάδα. Λογικά ,θα έπρεπε να περάσει από ειδικές εξετάσεις, διότι αυτές οι κρίσεις που τον πιάνουν, αν είναι πραγματικές, κινδυνεύουν πολλοί που θα βρεθούν δίπλα του.

Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι η γνώμη του ‘’κρατάει’’ όσο και η..αναπνοή του. Την επόμενη στιγμή μπορεί να βρίσκεται από το Αραράτ στη νότιο Αμερική και να κυνηγά με τον Τέρενς ..αλογόμυγες.

Κάποτε η ιστορία, θα συνδέσει το μεγάλο έργο του, με τον Γκαούρ, που όσο τον μισούσε τόσο ο Ταρζάν, τόσο εκείνος άραζε το κότερό του σε Τουρκικές ..μαρίνες, στο βάθος της ΖΟΥΓΚΛΑΣ !!!

Υπάρχει άραγε, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, που θα ψηφίσει τον Πάνο γι αυτό που είναι????

Εγώ ,προσωπικά, δεν το πιστεύω.

Δεν πιστεύω να υπάρχει ΟΥΤΕ ένας τέτοιος μαλάκας ψηφοφόρος……!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ …….
Τότε πώς να εξηγήσεις στον Πάνο,
ότι όλα αυτά που του γράφουν είναι, είτε ανόητες επιδερμικές φλυαρίες, είτε ανόητες και δυσνόητες οικονομικές αναλύσεις, που επειδή δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα για όσα γράφουν, ‘’μπορούν ‘’ να γράφουν όσες αναπόδεικτες μαλακίες θέλουν, είτε τέλος και το πιθανότερο να αποτελούν σκέτη ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ,
για την οποία ελάχιστοι θα αντιληφθούν λιγότεροι θα αντιδράσουν και σχεδόν κανείς δεν θα απαντήσει ΕΝΩ !!! η λάσπη και η μαύρη προπαγάνδα θα αιωρούνται για πολύ διάστημα , πληγώνοντας και σπιλώνοντας ανθρώπους και συνειδήσεις.
Βέβαια, ο Πάνος θα ‘’κτυπιέται’’ για το …έκλημα, που ούτε είδε, ούτε άκουσε αλλά και ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
Νομίζει ο διεθνής μπουρδολόγος, ότι ΠΑΛΙ (???) θα μιλήσει για απάτες και για κλέφτες ,που τάχα γράφουν οι…μπλόγκερς, αλλά ξεχνά ότι ΤΩΡΑ, αυτή η μέθοδος ‘’δεν πιάνει’’ κι ΑΝ(??) πιάσει, θα στραφεί εναντίον του κάθε ψεύτη, συκοφάντη, φοροφυγά και ΑΝΟΗΤΟΥ , όπως συνέβη τελευταία…….

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα να απαντήσει ο μέγας μπουρδολόγος. Απαντήστε κύριε Πάνο !!!
Πότε αγοράστηκε το ΣΚΑΦΟΣ και με τι χρήματα???
Υπήρχε ΟΦΣΟΡ ?? Υπάρχει ΟΦΣΟΡ σήμερα ??
ΜΙΑ OFFSHORE ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ????
Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.
Αναδημοσιεύω τη γνωστή πατριωτική ομιλία Καμμένου, με επίλογο το γνωστό σφίξιμο της γροθιάς την οποία θυμάμαι να κάνουν share και retweet ακόμη και οι ορθολογιστές διαδικτυακοί μου φίλοι. Δείτε τον, ξανά, τώρα πια, με συμπάθεια. Άλλωστε, το δούλεμα που έπεσε σύννεφο, τρένο ήταν και πάει...