Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟΨΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ…!!!

ΣΤ. ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

Thoureios
23.05.2014
ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ
 Έκλεισε απόψε η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ με την ομιλά του νυν Δημάρχου ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ σε μια πρωτοφανή και ενθουσιώδης συγκέντρωση με την παρουσία του υποψηφίου ΝΙΚΟΥ ΣΤΕΦΟΥ του οποίου διαβάστηκε δήλωση πλήρους στήριξης .



Να υπενθυμίσουμε ότι ο συνδυασμός του ΝΙΚΟΥ ΣΤΕΦΟΥ συγκέντρωσε την πρώτη Κυριακή ποσοστό 11%, το οποίο σε συνδυασμό με το 33%, εκτινάσσει τον ΤΖΟΥΛΑΚΗ στο 44%.
 
  

Χαρακτηριστικά της μεγαλειώδους και ενθουσιώδους συγκέντρωσης του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ήταν το πάθος με το οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι όπως οι ΚΛΑΙΡΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ η οποία αναμετάδιδε με μοναδικό τρόπο τα συνθήματα ξεσηκώνοντας τα πλήθη.





  


Μεγάλη  συνεισφορά στην επερχόμενη νίκη του νυν Δημάρχου έχει ο συνδυασμός του ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΠΑ με πρωταγωνίστρια την νεαρή και με μέλλον Ελληνίδα πολιτικό ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΝΟΥ  η οποία ξεχώριζε για τον ενθουσιασμό της.




Ομοψυχία επίσης επικρατεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ απ' όλα τα κόμματα που  έχουν εισχωρήσει από πολλές παρατάξεις όπως ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ανεξάρτητους.
Καταπέλτης ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ έβγαλε τα άπλυτα του εταίρου υποψηφίου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ στη φόρα κατηγορώντας τον για καρφιτσωμένα τιμολόγια και με στελέχη που διαρκώς απαιτούν έμμισθες θέσεις μερικά από τα οποία κατέχουν για δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: