Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πόσα βιντεάκια … γράφονται αυτές τις ημέρες;

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Πρόσφατο είναι το καταγεγραμμένο σε βίντεο περιστατικό του πάλαι κραταιού Μπαλτάκου, να ¨στολίζει¨ τον πρωθυπουργό και διάφορες ημέτερες καταστάσεις. Ακόμη και ο Άρειος Πάγος εξέδωσε ανακοίνωση, για μελλοντικές παρόμοιες συμπεριφορές εκ μέρους του γράφοντος εν αγνοία του γραφομένου. Επί της ουσίας όμως ουδείς ασχολήθηκε με το περιεχόμενο και σίγουρα θα είχαν τους λόγους τους.
Αυτές τις ημέρες που όλοι οι πολιτικοί – ενδιαφερόμενοι αρχηγοί κάνουν λόγο γα τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, έχει περάσει από κανενός το μυαλό, μήπως σύντομα τον δούμε πρωταγωνιστή σε κάποιο παρόμοιο βίντεο; Και χωρίς να γνωρίζει ποιος θα είναι ο ¨εικονολήπτης¨, για να μην θεωρηθεί, ότι γίνεται εκ μέρους μου στόχος κάποιος συγκεκριμένος συνέλληνας.

Το θράσος τους και η καπήλευση κάθε ψήφου δεν έχει όρια και δεν σέβονται ακόμη και τους νεκρούς. Η δολοφονία ενός ανθρώπου στον Κορυδαλλό, συνδέθηκε «τεχνηέντως» με την δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο. Πολύ ωραία. Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο, δεν ξέρεις τι να κάνεις, να γελάσεις ή να κλάψεις; Η αστυνομία παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του νεκρού, όμως δεν προέκυψε σχέση του με την δολοφονία του Ηρακλείου!!! Τότε πως στοιχειοθετείτε, έστω και σαν υπόνοια, η διάδοση για σύνδεση των δύο αυτών γεγονότων; Μόνο το μυαλό του αστυνομικού συντάκτη που το δημοσίευσε γνωρίζει. Μήπως όμως ο αρμόδιος αστυνομικός που χειρίζεται την υπόθεση του Κορυδαλλού θέλησε να δείξει την ¨αξία¨ της υπόθεσης που χειρίζεται και ότι αυτός έβγαλε την άκρη; Συνεπικουρούμενος πάντα από τον δημοσιογράφο. Τώρα βεβαίως αν μπορεί να θεωρηθεί άκρη, ότι ασχολείσαι με ένα νεκρό, γιατί μπορεί να σε ρωτήσουν, γιατί δεν έκανες κάτι να προλάβεις τα γεγονότα, αφού τον παρακολουθούσες καιρό πριν; Όμως υπάρχει και η γνωστή απάντηση, «ο νεκρός δεν μιλάει» και έτσι δεν μπορεί να διαψεύσει τίποτα ούτε και να επιβεβαιώσει τίποτα.
Κύριε αρμόδιε υπουργέ, μιας και ο αστυνομικός συντάκτης επανέφερε το θέμα αυτό μόνος του ή από διαρροές -, μπορείτε να μας πείτε τι συμβαίνει με την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής; Καλό είναι να ζητάτε εμφανώς ή εν κρυπτώ ψήφους, όμως μήπως κατά τύχη πιάσατε τους δολοφόνους του Ηρακλείου – ξέρετε αυτούς που φαίνονται και στην κάμερα! Μήπως θα πρέπει κύριοι της αστυνομίας να περιμένουμε και κάποια άλλη δολοφονία, για να δούμε τι θα γίνει με τον τότε νεκρό και ίσως κάποια ¨συμμετοχή¨ του; Μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα με τους ζωντανούς, αφού αυτοί και σκέπτονται και μιλάνε και μπορούν να κρίνουν;
Συγγνώμη για τον χρόνο που σας απασχόλησα, γιατί εν τω μεταξύ μπορεί να καλέσει κάποιος αξιόπιστος πληροφοριοδότης για ... πληροφορίες ή μπορεί να έχετε να δώσετε στα «παπαγαλάκια» σας κάποια εξέλιξη, για να την διαβάσουμε.

 πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: