Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΣΟΚ...!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ):"Περάστε έξω κύριε"..!!!

Δείτε συμπεριφορά δημοσιογράφου προς Ελληνα Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου όταν σε στιγμή έκρηξης τον κάλεσε να περάσει  έξω από το stoudio.
Το αποκορύφωμα είναι στα τελευταία λεπτά όταν ο δημοσιογράφος  ομολογεί ότι τον κάλεσε πριν τις εκλογές για να τον βοηθήσει να εκλεγεί Ευρωβουλευτής.
Έτσι απλά για να καταλάβουμε ποιοί κυβερνούν αυτή την Χώρα...οι οποίοι δεν επιθυμούν να τεθούν κανόνες  στην λειτουργία των ΜΜΕ!!!

Δείτε το video




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μεγαλος δημοκρατης ο Χατζηνικολαου το φερεφωνο της ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

"Ο κοσμος υποφερει και πεινα,
κι' εσεις τα ιδια παραμυθια"....

Ανώνυμος είπε...

Τον Θαλασσοκουνημένο Πάνο, τον συνεργάτη του Αλέξη,
τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) !
χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει ΠΟΤΕ!!! τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια;
Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις ! για κατασκόπους , για επισκόπους, για ναρκοπέδια(όχι για Βατοπέδια), για κουμμουνιστές, για εθνικιστές, για δημοκράτες και τρομοκράτες, που είναι ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ! εκτός εάν δηλώσουν ψηφοφόροι του.
Ψηφοφόροι του Πάνου . ‘’ ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ»»
Μιλάει τόσο ‘’εξειδικευμένα’’ ..οικονομικά που ζαλίζει πρώτα από όλους τον εαυτόν του, και ευνόητο είναι να μη μπορεί ΠΟΤΕ να επαναλάβει όσα είπε. Βέβαια το ..πλήθος των πτυχίων εσωτερικού και εξωτερικού και πιθανόν και ..τρίτων χωρών, του δίνουν χώρο να ελίσσεται με τον εαυτόν του , στο ίδιο δωμάτιο και χωρίς να έχει ομολογήσει ,ότι τον ..τράκαρε !
Είναι ,όπως λέει ο λαός μας, τρέχει μόνος του και έρχεται..δεύτερος??
Αυτός ο φέρελπις ,άλλοτε ευτραφής νεανίας, που ο διάβολος( Μητσοτάκης) για λόγους ,που αρκετοί γνωρίζουν, τον έρριξε στη πολιτική ,υπό την προσωπική του ..εποπτεία.
Σήμερα γλείφει σαν πεινασμένος λύκος, χρυσαλήτες ψηφοφόρους για να τους δελεάσει.
Βέβαια δεν είναι διόλου απίθανο, κάποιο να πείσει.
Εδώ ‘’έπεισε’’ τον άλλο ετερόφωτο αστέρα της του κόμματος των ‘’τεκμαρτών’’ ψηφοφόρων των αρχηγό των ‘’λαιστρυγόνων’’
Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους, στην εργατικότητα και στην προσφορά , και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος, ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.

Ανώνυμος είπε...

νέος που λέγεται Καμμένος, από τη γνωστή οικογένεια με τα αυτοκίνητα, και θέλει να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος. Φαντάζομαι ναι (θα μας στήριζε οικονομικά η οικογένειά του)», ανέφερε και συνέχισε:
«Εγώ είδα ότι αυτό το παιδί απείχε πάρα πολύ από την άκρη της άκρας Δεξιάς και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.
Το είπα στον Οικονόμου, ο οποίος το απεδέχθη και έτσι δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος.
Μετά, νομίζω, έβαλε υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. και δεν βγήκε στις πρώτες εκλογές, αλλά στις επόμενες.
Ήθελε πάση θυσία να πολιτευτεί, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κάποιον που είχε μια φρασεολογία περίπου της σημερινής Χρυσής Αυγής».

ΣΧΟΛΙΟ: Θα απορεί κάποιος, με όσα αποκαλύπτονται, άμα δεν γνωρίζει από κοντά τον Πάνο. Αυτό το κακομαθημένο και μισοαγράμματο σχολιαρούδι των ιδιωτικών στραβοτηρίων, δήλωνε, σύμφωνα με συζητήσεις φίλων του, μετά την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΥΦΑ στο στρατό επι Πασοκ, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο πολιτικός με τα ανθρώπινα συναισθήματα που τον συγκίνησαν. ‘’Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός της σύγχρονης Έλλάδας’’, φαίνεται ότι έλεγε συνεχώς. Και η αποπομπή του από το χώρο του Πασόκ, έγινε φαίνεται η αιτία, που τον μετέβαλε σε ΑΝΤΙΑΝΔΡΕΪΚΟ ‘’ τρομοκράτη’’ !
Το γεγονός όμως ότι ‘’πούλησε’’ όλους όσους τον εμπιστεύθηκαν, αρχηγούς κομμάτων, αποδεικνύει, ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με το εξωπέταγμα που του έκανε, διέσωσε το Πασοκ από έναν αγράμματο ‘’ιδεολόγο’’ βανδαλιστή της θεωρίας, ‘’ο εαυτός μου και εγώ’’.