Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Το κράτος των "τζαμπατζήδων", των κολλητών μεγαλοεργολάβων και των "αθώων" τραπεζιτών !

Διαμαρτυρία "ΟΡΓΗΣ" στα Διόδια Μοσχοχωρίου

Το κράτος των "τζαμπατζήδων", των κολλητών μεγαλοεργολάβων και των "αθώων" τραπεζιτών, ευθύνεται για την τραγική απώλεια της ζωής τριών νέων παιδιών στην παλιά εθνική.
Αφού έστησαν βιομηχανία δικών γιατί
αντισταθήκαμε στις μπάρες των διοδίων στους δρόμους, μετά έβαλαν μπάρες σε ολόκληρη τη ζωή μας: στη δουλειά, στην υγεία, στη στέγη και μας στέλνουν κατά χιλιάδες στα σκουπίδια και τα συσσίτια.
Μας στέλνουν στο θάνατο.
Θα τους αφήσουμε;
Ενάντια στην εξατομίκευση, να επανακτήσουμε τη ζωή που μας κλέβουν,να οργανώσουμε τη δράση μας στους δρόμους, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς.
Να πληρώσουν οι καπιταλι(η)στές τη χρεοκοπία του συστήματός τους.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Διαμαρτυρία "ΟΡΓΗΣ" στα Διόδια Μοσχοχωρίου. Σάββατο 26 Ιουλίου, 12:00 μεσημέρι.

Λαική Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΞΙΑ,ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΡΜΑ και ανίκανους αρχηγούς

Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα, αφού για πρώτη φορά ακούσαμε από Έλληνα Πρωθυπουργό να ψηφίζει και να λέει::
Αξιότιμε κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα: [[ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ}}
Ο Οκτώβριος του 2009,
θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της… εθνικοφροσύνης και πόσο εύκολα λιποτακτούν οι εθνικοί ‘’ευεργέτες’’ της δεξιάς.
1. [[3% έλλειμμα]],
ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, χωρίς να έχει ιδέα που βρίσκεται το οικονομικό μας πρόβλημα, αφού κυβερνούσαν οι…αυτόματοι ΠΑΚΗδες, ΘΟδωρήδες και λοιποί ..ημιαυτόματοι .. !!! Λούληδες και καλόγεροι.
Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημποριάς, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας. Ζούσε για να τρώει, ειδικά τώρα που ήταν και τσάμπα !!
2. 865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,
εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
3. Με 120.000 ευρώ,
αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο ’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.
4. 35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα
και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο .
Λιποτάχτησε, όπως ήταν η οικογενειακή συνήθεια και περιμένει…, όπως ήταν η οικογενειακή συνήθεια.
Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, αφού τράβηξε τις κουρτίνες και φάνηκε η πρόστυχη γύμνια των εξουσιαστών.
5. 6% του ΑΕΠ σε ένα χρόνο,
έπεσε το έλλειμμα, και η Ελλάδα άρχισε να αναπνέει. Και τότε ξύπνησαν τα φίδια ,που τόσο καιρό κοιμόντουσαν ΧΟΡΤΑΤΑ !
Φώναζε, έγραφε, μιλούσε, ο Γιώργος Παπανδρέου,
με αγωνία και τρόμο, που έβλεπε το κράτος του Αντώνη, το κράτος της Ντόρας, το κράτος του Πάκη, το κράτος του Στυλιανίδη, το κράτος Αλογοσκούφη, το κράτος, του Παπαθανασίου, το κράτος του Βατοπεδίου, το κράτος των ομολόγων, το κράτος των κουμπάρων, το κράτος των Ψωμιάδηδων , το κράτος των Λυκουρέζων, το κράτος των όμορφων και των κουνιστών , το κράτος της Σαλώμης ! το κράτος των καμένων να διαλύει την Ελλάδα και να μας οδηγούν στο γκρεμό !
Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός ,
με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.
΄Εδωσαν και δίνουν
τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής .
Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!
ΥΓ.
Απορία(;) προκαλεί , που ΚΑΝΕΙΣ ..ευπατρίδης δεν θυμάται το πρόγραμμα του Αντώνη, προεκλογικά και μετεκλογικά.
Εκτός αν είσαστε όλοι ευχαριστημένοι που ο σχοινοκαθαρτήρας οσονούπω, φτάνει στο λαιμό σας.
Μια ζωή πόρνη και αδέξια !!!!
Μια ζωή ΕΠΑΡΑΤΗ …..

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ .


Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο, κύριε Τσίπρα , κύριε καμένε ….

Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού ,
αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!
Δεν Πληρώνω,
έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν 500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.
Δεν πληρώνω ,
έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους.

‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»» !!!
σημαίνει άμεση μείωση των εσόδων, άμεση αποσυναρμολόγηση του κρατικού συνδετικού ιστού, άμεση υπονόμευση της δημοκρατίας.
Δεν πληρώνω σημαίνει , κατάλυση κάθε έννοιας έννομης τάξης, και οδηγεί το πολίτευμα και την Ελλάδα σε επικίνδυνους αντιδημοκρατικούς ατραπούς.

Δεν πληρώνω σημαίνει,
ότι το κράτος στερείται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ εσόδων, και το αποτέλεσμα οδηγεί σε νέο δανεισμό και υπερδιόγκωση του χρέους και του ελλείμματος.
Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!

Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σημαίνει λογικά, ότι μπορεί να μην πληρώσω(;) εκείνη τη στιγμή. Όμως το κράτος προκειμένου να πληρωθούν υποχρεώσεις, μισθοί ,συντάξεις, ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ απο τους τοκογλύφους, αφού κανείς δεν μας χαρίζει τίποτε. Έτσι όταν δεν πληρώνεις, το μόνο που κάνεις, είναι να αυξήσεις ακόμη περισσότερο το ποσό που σου αναλογεί και που ούτως ή άλλως θα πληρώσεις. Η εποχή που θα πληρώνω εγώ και για σένα, ΤΕΛΕΙΩΣΕ !
Όταν δεν πληρώνεις συνειδητά κάνεις κακό στην πατρίδα σου, στη κοινωνία στον εαυτόν σου, στη μόρφωση των παιδιών μας και στην επαγγελματική τους καριέρα.
Σήμερα, με τους νόμους που ψηφίστηκαν ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ και μάλιστα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ!!! Η φοροδοτική ικανότητα καθενός σε λίγο, θα γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ γνωστή και έτσι οι φόροι, θα κατανεμηθούν ανάλογα με τις ‘’δυνάμεις’’ καθενός.

Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ξευτελίζονται , πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
Σήμερα , σαν πολιτικές πόρνες διαλογής, όπως ομολογούν δημοσίως , πολλοί συνάδελφοί σας, εκτελείτε αναντίρρητα όλες τις σκληρές και απάνθρωπες εντολές των τοκογλύφων αφεντικών σας, για να σας χορηγήσουν την επόμενη δόση αντεθνικών ναρκωτικών, προκειμένου να σας επιτρέψουν να καθίσετε για λίγο ακόμη , στις..πολυθρόνες σας.