Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Απίστευτο! Πουλάει την Ντόρα για τον… Κουμουτσάκο ο Σαμαράς!!

Απίστευτο! Πουλάει την Ντόρα για τον… Κουμουτσάκο ο Σαμαράς!!λική ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα και τις διαρροές φέρνει η πληροφορία οτι για τη θέση του ευρωπαίου επιτρόπου προωθείται ένα όνομα – έκπληξη!

Μάλιστα, αναμένεται να βάλει “μπουρλότο”, αφού
είχε ακουστεί έντονα το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία είχε κάνει και συναντήσεις για το θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά. 
Παράλληλα, είχαν ακουστεί και άλλα ονόματα .

Το πρόσωπο λοιπόν, που προωθείται είναι ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τέως ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, που θεωρείται οτι εχει τις διασυνδέσεις και την αναγνωρισιμότητα στις Βρυξέλλες.

Για να δούμε..




Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ‘’ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ’’ ΜΠΑΡΟΖΟ

Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνιόταν ΕΠΙΜΟΝΑ να ξεπουλήσει την Ελλάδα, όπως κάνουν σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος, χωρίς κανένα ενδοιασμό χωρίς καμιά ενοχή.

Όμως αυτό το γεγονός, ανέτρεπε τα Ελληνοβόρα σχέδιά τους, ώστε ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες να βλέπουν καθυστέρηση και κίνδυνο δημοψηφίσματος. Έτσι ανέθεσαν στον ‘’χειροκίνητο’’ εγκέφαλο Μπαρόζο να θέσει σε εφαρμογή, το σχέδιο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , το οποίο ‘’φαίνεται’’ είχαν αποδεχθεί και προετοιμάσει..
Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Το 2011, Σαμαράς , Τσίπρας και λοιποί, ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα, ώστε να αποτύχει το σχέδιο Παπανδρέου, που με επιτυχία πρωτοφανή σε ΠΑΓΚΟΜΙΟ επίπεδο το 2010 , οδηγούσε την Ελλάδα στην σωτηρία και την αποκλιμάκωση της οικονομικής χρεοκοπίας που την είχε οδηγήσει η Κυβέρνηση Καραμανλή.

Το μήνυμα του ΜΠΑΡΟΖΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ήταν σαφές και καθοριστικό: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Παπανδρέου με κάθε τρόπο. Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας, ανέλαβαν την εκτέλεση του σχεδίου, ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του και τις επιδιώξεις του.


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
Είναι γνωστά σε όλους , τα όσα συνέβησαν. Είναι γνωστό σε όλους το αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης πολιτικής Μαφίας, να αρπάξει την ‘’ευκαιρία’’ κι ας καιγόταν κυριολεκτικά η Ελλάδα και οι Έλληνες. Κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ????? Όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση, για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν εκείνη τη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ δημόσια περιουσία ,αντί πινακίου φακής, που με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ δεν δεχόταν να ξεπουλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου. ΈΤΣΙ υπονόμευσαν, τον πρόδωσαν και τελικά τον ανέτρεψαν σαν ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
Οι εκλογές είναι ευκαιρία, αφ΄ ενός μεν να τιμωρήσουμε τους προδότες, αφ΄ετέρου να σκεφτούμε λογικά και ήρεμα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ μας έσωσε.