Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Στόχος του μνημονίου δεν ήταν η σωτηρία αλλά η εκποίηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας!

Ευθύς και χωρίς περιστροφές ο Νίκος Παπάς πριν από λίγο στο Star, χωρίς θεωρητικολογίες μάλλον προκάλεσε εγκεφαλικά στους πουρκουάδες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμμία συνδιαλλαγή με όσους υπηρετούν τις πολιτικές του μνημονίου γιατί απλούστατα είναι ολέθριες για τον λαό και την πατρίδα.
“Δεν υπάρχει καμμία δημοσιονομική εξυγίανση, καμμία σωτηρία σε αυτή την πολιτική, το δείχνουν άλλωστε οι δείκτες. Η αλήθεια είναι ότι το μνημόνιο αποτελεί την βουλιμία της Γερμανίας να γονατίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Από τον εργάτη εως την μεσαία τάξη, από την πρώτη κατοικία ως την δημόσια περιουσία, θέλουν την πλήρη απαξίωση για να έλθουν ως άρπαγες και επικυρίαρχοι. Απέναντι σε αυτούς που εξυφαίνουν ή εξυπηρετούν τέτοιους σχεδιασμούς, δεν υπάρχει καμμία συναλλαγή, καμμία συναίνεση”.

Προφανώς γι’ αυτό τα κυρίαρχα ΜΜ”Ε” προέβαλλαν περίεργους πουρκουάδες όλο το προηγούμενο διάστημα και όχι ανθρώπους σαν τον Νίκο Παπά.

olympia

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
Δεν μπορούσαν να ‘’ξεπουλήσουν’’ και τον ανέτρεψαν
Η είδηση της ημέρας ή ακριβέστερα της μεταπολίτευσης:

Ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ανατράπηκε το 2011 από ξένο παράγοντα σε συνεργασία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Στα ελληνικά, οι συνεργάτες αυτού του είδους ονομάζονται χαφιέδες. Ως αντάλλαγμα παραχωρήθηκε αντίστοιχα η πρωθυπουργία της χώρας και η προεδρία του ΠΑΣΟΚ...Η χούντα των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Οι τίτλοι στα ελληνικά ΜΜΕ θα μπορούσαν να είναι πολλοί, με κυριότερο τον «διορισμό» Παπαδήμου ως πρωθυπουργού από τον Μπαρόζο ή τη συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για να ανατραπεί ο Παπανδρέου.
Ο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ‘’ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ’’ ΜΠΑΡΟΖΟ
Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνιόταν ΕΠΙΜΟΝΑ να ξεπουλήσει την Ελλάδα, όπως κάνουν σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος, χωρίς κανένα ενδοιασμό χωρίς καμιά ενοχή.
Όμως αυτό το γεγονός, ανέτρεπε τα Ελληνοβόρα σχέδιά τους, ώστε ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες να βλέπουν καθυστέρηση και κίνδυνο δημοψηφίσματος. Έτσι ανέθεσαν στον ‘’χειροκίνητο’’ εγκέφαλο Μπαρόζο να θέσει σε εφαρμογή, το σχέδιο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , το οποίο ‘’φαίνεται’’ είχαν αποδεχθεί και προετοιμάσει.. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Το 2011, Σαμαράς , Τσίπρας και λοιποί, ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα, ώστε να αποτύχει το σχέδιο Παπανδρέου, που με επιτυχία πρωτοφανή σε ΠΑΓΚΟΜΙΟ επίπεδο το 2010 , οδηγούσε την Ελλάδα στην σωτηρία και την αποκλιμάκωση της οικονομικής χρεοκοπίας που την είχε οδηγήσει η Κυβέρνηση Καραμανλή. Το μήνυμα του ΜΠΑΡΟΖΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ήταν σαφές και καθοριστικό: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Παπανδρέου με κάθε τρόπο. Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας, ανέλαβαν την εκτέλεση του σχεδίου, ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του και τις επιδιώξεις του.

ΟΛΟΙ ‘’ΒΟΗΘΗΣΑΝ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Σήμερα αποκαλύπτεται ΠΛΗΡΩΣ, ότι ο πόλεμος, η λάσπη, η άρνηση και ο μηδενισμός των πάντων, ήταν εκτέλεση ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για την ανατροπή του πρωθυπουργού του 43% , ώστε ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΠΑΡΟΖΟ και άλλων, να γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης, πρόεδρος του Πασοκ ο Βενιζέλος και αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του Σύριζα με το 3%.
Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη. Έτσι αφού πυρπόλησαν καταστήματα και ανθρώπινες ψυχές, αφού ψευδολόγησαν ασύστολα και εκβιαστικά ,σήμερα παρουσιάζονται με πολιτική παρθενορραφή . Σήμερα, οι ψευτοπροστάτες της φτωχολογιάς, έγιναν επιβήτορες και ‘’πατριώτες δημοκράτες’’

Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς, ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, πιστεύει πώς θα γίνει πολιτικός. Έλπίζει να τον ‘’πάρουν στα σοβαρά’’ και να ξεχάσουν τι πολιτικό φελλός είναι. Ελπίζει και ονειρεύεται να γίνει χαλίφης του Αλέξη σουλτάνου

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ
Όλοι πλέον γνωρίζουμε, με κάθε σχεδόν λεπτομέρεια, πως ο Καραμανλής, με ανέμελο, ύποπτο και σχεδόν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ και ανεξήγητο τρόπο, οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στην καταστροφή παρά την ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ των αρμόδιων υπουργών Αλογοσκούφη και Δούκα, παρά την ενημέρωση της Τράπεζας της Ελλάδας, παρά την επανειλημμένη παρουσία των υπουργών της Ε.Ε Δηλαδή, η δυστυχία, η αθλιότητα, η οικονομική μας κατάντια και η εθνική μας υποτίμηση , προσβολή και απαξίωση, οφείλονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στο δίδυμο Καραμανλή Σαμαρά, αφού και γνώριζαν και ΗΞΕΡΑΝ και ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να μη ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ! Γιατί δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ?
ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2004 ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πράγματι όλη η πορεία, της Ελληνικής οικονομίας, όπως καταγράφεται από τα επίσημα έγγραφα των αρμοδίων Ευρωπαϊκών Οργάνων και ομολογείται και από τους επιτετραμμένους και γνώστες των γεγονότων, κυβερνητικούς αξιωματούχους της ΕΕ, που έρχονταν κάθε λίγο από το 2006, δεν αφήνει κανένα κενό και καμία παρανόηση, για το πώς(?) κάποιοι μας οδήγησαν σχεδόν σκόπιμα, στην χρεοκοπία από το 2006 έως το 2009, παρά την ΠΑΡΟΥΣΙΑ και τις συμβουλές των οικονομικών συμβούλων του ΔΝΤ που από το τέλος του 2004 βρίσκονταν σχεδόν ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα. Όσοι γνωρίζουν, μιλούν για μία κατάσταση, που μόνο ξαφνικά δεν ‘’κτύπησε’’ την πόρτα μας. Όλοι οι δείκτες της οικονομίας, είχαν αρχίσει να κτυπούν κόκκινο, από τα μέσα του 2006 και μόνο μεθυσμένοι ή, ναρκωμένοι, δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν αυτό που ασυγκράτητο ερχόταν: ‘’ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ’’ της χρεοκοπίας.
ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΄Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ???
Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, ύποπτα βρώμικα και με πολύ ανεξήγητο τρόπο και σχέδιο, αφού γνώριζαν από το 2007 με κάθε λεπτομέρεια ότι, το 2009 θα είχαμε χρεοκοπήσει επίσημα, και στην ουσία θα είμαστε και εκτός Ευρώ και Ευρώπης. Αλλά το πιο βρώμικο και άνανδρο της υπόθεσης, είναι αφού λιποτάχτησαν γνωρίζοντας τα χάλια τους και τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει, επιχείρησαν να τα ‘’φορτώσουν’’ στις πλάτες του Πασόκ, που βρισκόταν στην εξουσία …είκοσι ημέρες !!!! αφού εν τω μεταξύ , ΟΛΗ Η ΚΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ και τα χρήματα τους , μαύρα και άσπρα, ‘’ΠΕΤΟΥΣΑΝ’’ με κάθε τρόπο για τις ξένες τράπεζες του κόσμου.
Αν όμως , το 2009 τον Οκτώβριο, δεν γίνονταν εκλογές και παρέμενε η κυβέρνηση Καραμανλή στην εξουσία, ποιος θα μας πει τι θα συνέβαινε?
1. Θα μπορούσε να δανείζεται αφού ήδη το έλλειμμα ήταν 35 δις για να επιβιώσουμε, και για τα χρέη πάνω από 60 δις. ευρώ, χωρίς τα νέα έξοδα που κάθε μέρα δημιουργούνταν?
2. Θα προσέφευγε στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ για να πάει δάνειο με όλες τις συνέπειες περί εφαρμογής μέτρων μειώσεως του ελλείμματος , ή ,
3. Θα άφηνε τη χώρα να χρεοκοπήσει και να γίνουμε μία νέα Αργεντινή?
Τι ακριβώς θα συνέβαινε ποιος καλόπιστος γνώστης του θέματος θα μπορούσε να μας δώσει μερικές απαντήσεις?

Ανώνυμος είπε...

[[ ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ]]
ΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 16% ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ !
Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά, ο νυν Πρωθυπουργός και ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισαν τον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τη ίδια την εισηγητική του έκθεση στηρίζεται στα στοιχεία που όλοι αποδέχονται ως τα μόνα αληθή ΑΥΤΑ του 2009, που είχε επικυρώσει έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στα τέλη του 2010, η Eurostat – για πρώτη φορά χωρίς αστερίσκους;
Δηλαδή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συμπεριλαμβάνει στο προϋπολογισμό του 2013 όλες τις ενέργειες και τις λήψεις των αναγκαίων μέτρων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του ελλείμματος 16% του 2009, και ο βουλευτής και τέως πρωθυπουργός, όπως και ο κύριος Παυλόπουλος , όπως και ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ!!! υπογράφουν και αποδέχονται την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την καταπολέμηση του ελλείμματος 16% του 2009.
ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ποινική δίωξη για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ εναντίον των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που εψήφισαν πως το ΕΛΛΕΙΜΜΑ ήταν 16 %?
Γιατί λοιπόν όλη αυτή η φασαρία και η πνευματική ‘’ΤΡΙΚΥΜΙΑ’’ της κας Βούλτεψη?
Διαφορετικά, ας την ‘’ενημερώσει’’ …κάποιος ότι είναι μέλος της κυβέρνησης των θαυμάτων, σαν ..θαύμα που είναι και η ίδια?