Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιά είναι τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που αποκρύπτουν και θάβουν τους ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ;;;;;;;;

Φίλος αναγνώστης, τον οποίον και ευχαριστώ πολύ,  συγκέντρωσε και μου έστειλε τις παρακάτω αναρτήσεις, που αποκαλύπτουν ένα τρομακτικό παζλ απόκρυψης των ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογική Υπηρεσία.
Για λόγους ευνόητους, διέγραψα το όνομά του. Το ερώτημα όμως από όσους διαβάσουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, θα μείνει προφανώς αναπάντητο.
Το βέβαιο πλέον είναι, πως κάποιοι λειτουργούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ στο πιο καίριο πόστο, που προφανώς υπακούοντας σε ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, θάβουν την Ιστορία.
Έτσι όπως ακριβώς έκανε η Γεν. Γραμμ. του Υπουργείου Πολιτισμού, επί όλων των τελευταίων κυβερνήσεων Λίνα Μενδώνη, και το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβουλιο), όταν ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ και χαρακτήρισε "ασήμαντης αξίας" τα αρχαία που βρέθηκαν στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ του Γραμματικού.
Όλα αυτά τα Εθνικά Προδοτικά βρωμόσκυλα, θα έχουν σύντομα την τιμωρία που τους αξίζει...
Όλοι αυτοί οι υπηρέτες του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα θαφτούν κάτω από τόνους απορριμμάτων.... εκεί που πραγματικά τους αξίζει να ταφούν.
Οι Αρχαιολογικοί  θησαυροί μας όμως, θα αναδειχθούν και θα αλλάξουν τον ρουν των γεγονότων.
Το οφείλουμε στην Ιστορία μας... το οφείλουμε στην Πατρίδα μας.

Πόπη Σουφλή


Αγαπητή Πόπη,

Αυτά (και αρκετά ακόμη) είναι λιγότερο σημαντικά; 
Βλέποντας τα, πώς να πιστέψει ο οποιοσδήποτε, ότι τόσο το Υπουργείο πολιτισμού όσο και η Αρχαιολογική Υπηρεσία λειτουργούν με βάση το εθνικό συμφέρον. 
Πόσοι όμως τα γνωρίζουν;


Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Μπάζωσαν εν μία νυκτί αρχαίο τάφο

H zougla.gr εντόπισε τον υπεύθυνο της ανασκαφής, κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο, επίτιμο έφορο αρχαιοτήτων και διευθυντή των ανασκαφών στην περιοχή, ο οποίος, ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας, κατήγγειλε συμφέροντα εγχώριων και ξένων αρχαιολόγων και περίεργες μεθοδεύσεις από την τότε ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού. 

Όπως μας αναφέρει, το Πάσχα του 2002 έγινε η ανακάλυψη και μέσα σε λίγες ημέρες ο τάφος μπαζώθηκε, με το πρόσχημα ότι οι εργασίες θα ξεκινούσαν έπειτα από δύο μήνες. 

Ωστόσο, σχεδόν 10 χρόνια μετά δεν έγινε κάποια ενέργεια.
[..........]
Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπέστατο μνημείο.  
Τον ανακτορικό θολωτό λαξευτό βασιλικό τάφο του Μενέλαου και της Ελένης, ο οποίος μπαζώθηκε εν μία νυκτί με απόφαση του Κ.Α.Σ., με την πρόφαση την εμφάνιση ρωγμών υπό τον φόβο ατυχήματος.
[……….]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Η «ΜΟΥΜΙΑ» ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ
[……….]
Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, ο κόσμος ενθουσιάζεται, «βρέθηκε ο νεκρός Αγαμέμνονας, ο θρυλικός βασιλιάς των Μυκηνών»
Ένα κύμα ενθουσιασμού σαρώνει την Ελλάδα μπροστά στην τρομακτική ανακάλυψη, αλλά πολύ γρήγορα και ολόκληρο τον κόσμο. 
Χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν στις Μυκήνες για να δουν το θαύμα...ο Σλήμαν τηλεγραφεί στο Ναύπλιο ζητώντας έναν ζωγράφο , για να γίνει πρώτα μια ελαιογραφία...και το πρότυπο της ξυλογραφίας που δημοσιεύθηκε στο λεύκωμα των Μυκηνών του Σλήμαν.
...Γιατί ποτέ εμείς δεν μάθαμε για την «μούμια» του Αγαμέμνονα;...
[……….]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ!!! ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!! 
ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ!!! 
Η «ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ»!!!
[……….]
Δηλ. Ο ΙΔΙΟΣ ο καθηγητής, ο αρμόδιος για το όλο ζήτημα, αποκάλυψε (μάλλον αναγκάστηκε να αποκαλύψει, μετά την παρέμβαση Πάλμου) ότι η πινακίδα με την τεράστια αξία και σημασία για τον ελληνισμό, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ! 

Κι αυτό συνέβη – σύμφωνα με «εξειδικευμένες» εκτιμήσεις – λόγω της ευρείας χρήσης «ειδικών λαδιών συντήρησης αρχαιοτήτων», που αλλοιώνουν, διαβρώνουν και – εν τέλει – φθείρουν ή και καταστρέφουν το εύρημα (πόσο μάλλον όταν αυτό είναι ξύλινο και, ως εκ τούτου, υπερευαίσθητο σε παρόμοιες εκθέσεις...)! 

Παραθέτουμε τώρα και τον σχολιασμό του κ. Πάλμου στην παραπάνω επιστολή του κ. Χουρμουζιάδη, ο οποίος έχει ως εξής:
[……….]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

 

«Βρήκαμε το παλάτι του Οδυσσέα»

[..........]

Η επιστημονική κοινότητα αρνείται να μιλήσει και να σχολιάσει τα ευρήματα της κυρίας Κοντορλή στην Ιθάκη. Το ίδιο και το υπουργείο Πολιτισμού.

Σε επικοινωνία με τον κ. Παπαδόπουλο, πληροφορηθήκαμε ότι, κατά καιρούς, στην ανασκαφή στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος στη βόρεια Ιθάκη (έχουν ανασκαφεί περίπου δέκα από τα 25 στρέμματα της απαλλοτριωμένης περιοχής) έχει έρθει στο φως «κτιριακό σύμπλεγμα σε δύο επίπεδα τα οποία επικοινωνούν με κλιμακοστάσια, στις διαστάσεις της Τίρυνθας και της Πύλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: