Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

τον ψηφισατε;;; ξερετε που να τον βάλετε τωρα....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
Έριξαν τον Πρωθυπουργό του 43% για να κυβερνήσει το 18% !!!!!
Γράφει ο Ν Βράχος
Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη ‘’διαμάχη’’ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, το ..επίπεδο της αντιπαράθεσης των «ΙΔΕΩΝ» σωτηρίας, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον της Ελλάδας, εναντίον του νόμιμου με 43%, εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, και το είδος του βρώμικου πολέμου του βούρκου και των χαρακωμάτων που εφάρμοσαν, μέχρι να τον ‘’εξοντώσουν ’’ πολιτικά και ίσως και ψυχικά και ή και φυσικά .
Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 5% του ΑΕΠ. Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ .Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο..

Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς, απερίγραπτης ιδιοτέλειας και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας. Και όταν μάλιστα, πριν τις δημοτικές εκλογές, φάνηκαν τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, όταν το έλλειμμα έδειχνε ότι θα μειωθεί περισσότερο από 5% του ΑΕΠ, τότε ο Σαμαράς ‘’πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του, όταν άκουσε ότι και η Ντόρα έκανε δικό της κόμμα.
Ενώ ο Τσίπρας,
λογικά πρέπει να μην κατάλαβε τίποτε περισσότερο από όσα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και από όσα δεν ξέρει ακόμα! Ζούσε και ζει και στην καρακοσμάρα του, αγνοώντας , αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός ΕΕ, αν είμαστε στο ευρώ ή, αν είμαστε στην… Αργεντινή και αν φίλησε του παππά το χέρι ή μόνο το Σταυρό, που του δώσανε. Δεν πρέπει να κατάλαβε, ούτε που βρισκόταν, ούτε και για ποιο λόγο τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Πίστευε και πιστεύει(;), ότι η ώρα πλησιάζει που θα ξαναγίνει πρόεδρος του 15μελούς και μετά θα πάνε σινεμά.
Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα,
που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων.
Η Ελλάδα σήμερα παρουσιάζεται σαν χώρα βίας, νοθείας, ρατσισμού , απολίτιστου λαού και πρωτόγνωρων φασιστικών δολοφονιών , ενώ ..υπερπατριώτες ακροδεξιοί και αδέξιοι αρμενίζουν στα πέλαγα του..Ολύμπου και με αρχηγό τον πιο μπουρδολόγο όλων των εποχών.
Η Ελλάδα σήμερα στερείται πολιτικού λόγου, ηγεσίας, ελπίδας και προοπτικής.
Είναι όλα αυτά που είχαμε, όταν έγιναν οι εκλογές του 2009.
Ύστερα ήλθαν οι βάρβαροι του Αντώνη, του Αλέξη και λοιποί ηλίθιοι και πολιτικά απροσάρμοστοι.