Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε και το "αντιρατσιστικό" - Σε διωγμό 'Ελληνες το γένος και ετεροφυλόφιλοι από σήμερα...

Πέρασε από τη Βουλή το δήθεν"αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο, στην ουσία βαθιά ρατσιστικό για τους Ελληνες πολίτες και τους ετεροφιλόφιλους μετά και τις ονομαστικές ψηφοφορίες που ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής επί των τριών πρώτων άρθρων.

Από σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι και οι Έλληνες θα βρίσκονται υπό διωγμό, αφού δεν έχουν δικαίωμα ούτε οι μεν ούτε οι δε να επικρίνουν την εισβολή....
λαθρομετανάστων (εφεξής θα καλούνται "παράτυποι μετανάστες") στην χώρα, ούτε να επικρίνουν τις ομοφυλοφιλικές θέσεις και την προπαγάνδισή τους. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Χριστιανισμός στην Αποκάλυψη του Ιωάννου τασσεται σαφώς κατά της ομοφυλοφιλίας... Όπως αναμενόταν υπήρχαν διαφοροποιήσεις εντός των κομμάτων, ιδιαίτερα για το άρθρο 2 που αφορούσε στις γενοκτονίες. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ανοίξει συζήτηση για το αν θα πρέπει να ποινικοποιείται ή όχι η άρνηση των γενοκτονιών.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 2, που αναφέρεται στην ποινικοποίηση της άρνησης των Γενοκτονιών, ενώ η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει να ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, εκτός του άρθρου 2, για τα άρθρα 1 και 3. Το άρθρο 1 αφορά τη δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, ενώ το άρθρο 3 την τέλεση αδικημάτων μέσω Διαδικτύου.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 99 βουλευτές. Για το 1ο άρθρο ψήφισαν "ναι" 58, 10 "όχι" και 31 "παρών". Για το επίμαχο άρθρο 2, 54 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ, 42 κατά και 3 δήλωσαν "παρών". Τέλος για το άρθρο 3, 60 βουλευτές ψήφισαν "ναι", 10 "όχι" και 29 παρών.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.
Επί τέλους έφυγαν οι ‘’κόκκινοι’’ δικαστές, και ξεκαθαρίζει η Δικαιοσύνη από τον φασιστικό εναγκαλισμό. Επί τέλους, οι ΝΕΟΙ δικαστές αντελήφθησαν, ότι τα ναρκωτικά, οι αρπαγές, οι ληστείες, το οργανωμένο έγκλημα έχει ΟΝΟΜΑ και ταυτότητα,…εισαγωγής.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, σχεδόν ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ! αφού το οργανωμένο φασιστικό ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ κύκλωμα οδηγούσε πάντα σε ΑΠΕΙΡΕΣ αναβολές και το οργανωμένο έγκλημα ‘’οδηγούσε’’ τελικά σε απόσυρση της κατηγορίας ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ και κατατρομοκράτησης των μαρτύρων αφού, «ΗΞΕΡΑΝ» τι θα συμβεί, σε αυτούς ή στις οικογένειές τους, σε περίπτωση που επιμένουν στην αλήθεια ,για την συμπεριφορά των εγκληματιών !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΗΜΕΡΑ, οι ΝΕΟΙ δικαστές, παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους και ‘’κολλάνε στον τοίχο’’ τους δολοφόνους της Ελλάδας. Τρέμουν οι χρυσοαπατεώνες , την δικαιοσύνη και ειδικά τους νέους δικαστές.
Βέβαια οι οργανωμένοι ΑΘΕΟΙ !!! ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!! ψευδομάρτυρες είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ! να υποστηρίξουν και να καταθέσουν, ότι την ώρα του φόνου, ο ‘’αθώος συνάδελφός’’ του ήταν μαζί τους σε..ομαδικό πάρτι ‘’προσευχής και νηστείας’’
Σκοτώνουν γιατί τους αρέσει και γιατί αστυνομία και ορισμένοι δικαστές τους «το ..επέτρεπαν» !!!
Σκοτώνουν γιατί είναι το παρακράτος της ντροπής , της βίας, της νοθείας, της εξουσίας !
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !
Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ …ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Κατά Παναγιώταρο «ούτε τα παιδιά του Μπαρμπαρούση,βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χ.Α. είναι Έλληνες»
«Δεν είναι Έλληνας. Για να είσαι Έλληνας πρέπει και οι δύο γονείς να είναι Έλληνες», υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αναφερόμενος στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Συμπέρασμα: Ούτε τα παιδιά του Κ. Μπαρμπαρούση είναι Έλληνες, καθώς ο επίσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι παντρεμένος με Μεξικάνα...
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στα γραφεία του κόμματος, με τους δύο βουλευτές της Xρυσής Aυγής να πιάνονται στα χέρια, μετά την δήλωση βόμβα του Η. Παναγιώταρου στο extra 3, ότι τα παιδιά από αλλοδαπή μητέρα, δεν μπορούν να λέγονται Έλληνες.

«Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ιδεολογία μας» τόνισε με νόημα ο Ηλίας Παναγιώταρος.

«Όπως ο Σχορτσιανίτης με την αφρικανή μάνα δεν είναι Έλληνας, έτσι και τα παιδιά του Μπαρμπαρούση από Μεξικάνα μητέρα, δεν είναι Έλληνες»

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης σε έξαλλη κατάσταση έφυγε τρέχοντας από τα γραφεία του κόμματος και κατευθύνθηκε στην πρεσβεία του Μεξικού, όπου και ζήτησε πολιτικό άσυλο. Venceremos amigo Barbarousi!



Ανώνυμος είπε...

Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs ειπε:Μα μεσα στο κομμα μαs υπαρχουν καθολικοι μεσα στο κομμα και στιs τελευταιεs εκλογεs ητανε μουσουλμανοι επομενωs λοιπον εχουμε μεσα ανθρωπουs οι οποιοι δεν ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ εχουμε παρα πολλουs απο την πεντηκοστη!!!!!!!!Εγω σου λεω τωρα για τουs αφρικανουs που ερχονται κατω σε ενοχλουν εσενα οι αφρικανοι που πουλαν τα cd;;;;;;εμενα δεν με ενοχλουν καθολου!!!!!!και να σου πω και κατι;;;;;;;;οταν βλεπω και ειναι''ΕΛΛΗΝΑΣ''δεν παιρνω αλλα σε αυτον παιρνω εχω εχω μια συμπαθεια!!!!!!Ο καλυτεροs φιλοs τηs οικογενειαs μου και ο μονοs ανθρωποs που εχει κλειδια του σπιτιου μου τωρα που μιλαμε που λειπω εγω ειναι μουσουλμανοs!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αδωνιs Γεωργιαδηs ειπε:Το να ειναι καποιοs Ναιτηs η και Τεκτων ακομη αυτο δεν αποτελει λογο διαγραφηs απο τον Λ.Α.Ο.Σ.γνωριζω''τεκτονεs''οι οποιοι ειναι πραγματικα πατριωτεs και χριστιανοι ορθοδοξοι!!!!!!!Υπαρχουν μεταξυ των μελων μαs και Καθολικοι και Εβραιοι!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχεριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη!!!!!Η εγγραφη απαντηση του υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του ινστιτουτου κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ.Μαυραγανηs!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Πρωην Περιφερειαρχηs του Λ.Α.Ο.Σ.στην Κρητη ειπε:Το Κοτερο σου το''ANGOREA''που ειχεs στην Μαρινα Αλιμου γιατι δεν το δηλωσεs στο''ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ'';;;;;;;;;;;;;;;;;Το σπιτι σου στιs''ΒRUKSELES''γιατι δεν το δηλωσεs;;;;;;;;;;Τι γινεται με τα οικονομικα του κομματοs και τιs επιδοτησειs που παιρνει;;;;;;;;;;Μαθαινω αλλο σκανδαλο σε ευρωπαικο επιπεδο προκειτε να σκασει μα εσυ δεν εισαι αρχηγοs κομματοs εσυ εισαι ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!!!!!!Ο Βουλευτηs σου Ροντουληs Αστεριοs πηρε τα χρηματα των υπαληλων του και εσυ δεν τολμησεs ουτε να τον επιπληξειs γιατι;;;;;;;;;;;Μηπωs επειδη ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΑΛ@@@@ΚΙΑΣ
ΑΝ(?) Πλήρωνε φόρο για κάθε μύθο ή, μα@@@@κια που λέει, θα είχαμε ξεπληρώσει το… ΧΡΕΟΣ, τουλάχιστον.
Μα είναι δυνατόν?
Τολμά, ο Πάνος να μιλά, όπως του γράψανε, και για θέματα εξωτερικής πολιτικής? Τολμά ο Πάνος να προκαλεί τόσο τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας???
Τολμά ο Πάνος να μιλά για… ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή.
Τολμά ο Πάνος να μιλά για δανειοδότηση των αναγκών μας από χώρες ,όπως η Ρωσία , η Κίνα..
Τολμά ο Πάνος να μιλά για άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιασιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα.
Ζητά χθές , επίσημα πρόταση να αποχωρήσει η Ελλάδα από το μνημόνιο και επιστροφή στης αγορές μετά από ..χαμηλότοκες συμφωνίες δανειοδότησης από τρίτες χώρες…. με τη βοήθεια για δημιουργία συνθετικού χρυσού από ίνες του ιστού της αράχνης.
Κι όσο διαβάζει αυτά που του γράφουν, έστω κι αν δεν καταλαβαίνει τη σημασία τους κάτι γίνεται. Δημιουργείται σχετική θολούρα.
Έλα όμως που τα γραμμένα τελειώνουν και αρχίζουν τα καμένα , όταν ο Πάνος έχει πάρει φόρα και λογοδιάρροια έχει κτυπήσει ..ουρανίσκο.?
Και έχει καλέσει και προσωπικότητες από το διάστημα όπου κάθε βράδυ τους μεταφέρει τους ‘’υδατάνθρακες’’ του Αιγαίου, και την ‘’καταστροφητικότητα’’ των ανέμων που συγκρούονται με τα βουνά του Άρη, και αντανακλούν στο ελλειψοειδές ΧΡΩΜΑ της σελήνης.
Μα τι κούναγε ο πατέρας του και τι κέρναγε στο καφενείο για το γιό που έκανε?
Και υπάρχουν άνθρωποι, Έλληνες ψηφοφόροι, που υποστηρίζουν ότι καταλαβαίνουν αυτά που τους λέει και ότι ‘’λέει σπουδαία πράματα’’.
Τελικά, μήπως δεν φταίει η ..Μέργκελ , αλλά ο ..Σαρκοζύ που χάρισε το ‘’φτερωτό ‘αλογο’’ ???

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανοχτυπημενοs.........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs τηs ΝΔ Κ.Μαρκοπουλοs στην βουλη αφου αποκαλεσε μπροσταρη του Παπανδρεου και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ διερωτηθηκε γιατι αντιδρα ο κ.καρατζαφερηs για το''ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ''ολων οσων διατελεσαν υπουργοι η υφυπουργοι η αρχηγοι κομματων απο το 1974 και μετα;;;;;;;;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 40 ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!Εμειs δεν εχουμε ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ στο κομμα μαs ουτε εχουμε κατι να φοβηθουμε!!!!!!!