Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμαρχος Βιάννο: Το μόνο που θα στείλω στον Φούχτελ είναι μια λίστα με αυτούς που δολοφόνησαν οι Ναζί στο χωριό μου

ναζι “Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω ότι την μόνη λίστα που θα λάβει από τον Δήμο Βιάννο είναι εκείνη με τα ονόματα των 461 νεκρών που σφαγιάστηκαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής”.

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με  αφορμή το ερωτηματολόγιο που απέστειλε ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ προς τους δήμους.

  “Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις περί καταγραφής της περιουσίας των Δήμων με την συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου που απέστειλε ο  Φούχτελ, και χωρίς μέχρι σήμερα να
έχουμε παραλάβει κανένα τέτοιο ερωτηματολόγιο, θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω ότι την μόνη λίστα που θα λάβει από τον Δήμο Βιάννο είναι εκείνη με τα ονόματα των 461 νεκρών που σφαγιάστηκαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και να του υπενθυμίσω τις εκκρεμότητες που έχει η Χώρα του απέναντι στους συγγενείς των Θυμάτων”, τόνισε ο κ. Μπαριτάκης, σύμφωνα με το cretalive.gr.
“Η Βιάννος δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί από το αγώνα για την απόδοση δικαιοσύνης και τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που διεπράχθησαν την περίοδο της ναζιστικής κατοχής και που οφείλει ο κος Φούχτελ και η Κυβέρνηση του στην Πατρίδα μας.” σημείωσε.



Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
της οποίας ΟΛΑ σχεδόν τα μέλη διακρίνονται για τις παρανομίες τους και λοιπές εγκληματικές τους ενέργειες, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ , θα την επέλεγε και θα την ψήφιζε? Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η εγκληματική οργανωμένη συμμορία σε ένα νέο 18-30 χρόνων. Τι μπορεί να προσφέρει σε ένα άνεργο? Θα τον κάνει ''βαποράκι'' να πουλά ναρκωτικά? Θα τον κάνει μπράβο της νύχτας? Τι ξέρουν και τι μπορούν να προσφέρουν όλοι αυτοί οι φιλοξενούμενοι των φυλακών σε όλη την Ελλάδα?
Ψεύτες ,κλέφτες, ληστές , συκοφάντες, αγράμματοι , έμποροι ναρκωτικών, νταβατζήδες, ιδιοκτήτες μπουρδέλων, πορτιέρηδες ,ναρκομανείς, έμποροι όπλων, ναρκωτικών, βρεφών, διακινητές λαθραίου πετρελαίου, παράνομοι τζογαδόροι, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, προδότες, επαγγελματίες δολοφόνοι , ανώμαλοι και μισογύνηδες.
Αυτά είναι τα επαγγέλματα που έχει να ‘’επιλέξει’’ κάθε γονιός που θα του άρεσε ο ψεύτικος παράδεισος των ρατσιστών ‘’εθνικοφρόνων’’ !!!

Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.