Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Νομίζουν πως η χώρα είναι το τσιφλίκι τους και εμείς, οι Έλληνες ενοχλητικά μιάσματα που πρέπει να τα εξοντώσουν…

«Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες τί θα πουν οι κατ' επάγγελμα λαϊκιστές;»… μας λέει ο Μπουμπούκος μέσα από το Διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το Twitter, χωρίς όνειδος!!!


Μετρά τον ανθρώπινο πόνο και την ανέχεια με το ζύγι, προκαλώντας την κοινή γνώμη για άλλη μια φορά!!!

Η ανάρτηση του βασίζεται στην είδηση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα» όπου αναφέρετε ότι παρατηρείται στην Ελλάδα, τάση μείωσης των αυτοκτονιών, καθώς είναι είκοσι λιγότερες το πρώτο οκτάμηνο του 2014 σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2013. Όπως καλά καταλάβατε τις βλέπει λίγες ο άνθρωπος!!!

Και ναι, δεν θα το αφήσουν έτσι!!!

Ο φίλος του ο Βορίδης ανέλαβε δράση, μη φοβάστε όχι με το τσεκούρι στο χέρι αλλά με το γτάνρι του υπουργού, να σπάσει όλα τα ρεκόρ στους θανάτους στην χώρα μας, κάνοντας έτσι και το καλό παιδί στην τρόικα.

Κόβοντας καίριες εξετάσεις που σώζουν ζωές από τον ΕΟΠΥ ο κοσμάκης τελικά θα πεθάνει στα σίγουρα!!!

Και για να είναι βέβαιοι ότι δεν θα βάλει κανείς λεφτά από την τσέπη του για να πάει να εξεταστεί χωρίς τον ΕΟΠΥ αφού ψηφίσαν χθες και τον ΕΝΦΙΑ.

Θα μας πάρουν δηλαδή ότι ψιλά περισσεύουν από εκεί !!! Καθόλου τυχαία δεν ήταν άλλωστε και η τελευταία δήλωση της υπουργού κας Βούλτεψη που έλεγε ότι «'Οι έλληνες πέταξαν τα χρήματά τους σε ακίνητα!»…. Όσο κι αν έσπευσε να το συμμαζέψει δεν μαζεύονταν το άτιμο με τίποτα.

Η γυναίκα έχει τη λογική, του τι μας τσαμπουνάτε, αν δεν είχατε λεφτά γιατί τα αγοράσατε…πουλήστε τα τώρα για να μη σας τα φορολογούμε»!!!

Oκυβερνητικοί και γενικά όλοι οι πολιτικοί, μιλάνε και μας συμπεριφέρονται με μια εξοργιστική αναίδεια!!!

Νομίζουν μάλον καλύτερα να το θέσω είναι πλήρως πεποισμένοι πως  η χώρα είναι το τσιφλίκι τους και εμείς, οι Έλληνες ενοχλητικά μιάσματα που πρέπει να τα εξοντώσουν…

Την ίδια στιγμή η υποσχέσεις παρελάυνου με όλη τη δοξα και τη χάρη με φόντο την κυβερνητική καρέκλα.

Τούτο το Σαββατοκύριακο θα ναι πολύ σημαντικό καλύτερο δεν ξέρω αν θα υπάρξει...

Δεν ξέρω πόσο κοστολογημένα είναι τα μέτρα που θα εξαγγήλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξέρω όμως πως λήφθηκε η απόφαση θα τα πούν, θα τα διατυμπανήσουν, θα υποσχεθούν και μάλλον θα κυβερνήσουν σύντομα ..? EIΔΩMEN...!

...ντροπή στον εργάτη στον σκλάβο
ντροπή στο αίμα αν δεν πνίξει  μια τέτοια ζωή...


Δορυς/Dorys
http://kapa-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: