Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ της παραγραφής του σκανδάλου «ΑΘΗΝΑ 1997»!... Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2014/09/1997.html#.VCrb7TFxNt8

Τα διακομματικά εγκλήματα στην διοργάνωση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου το 1997 έρχεται να καλύψει στην Βουλή σήμερα η συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ με τροπολογία που φέρνει προς ψήφιση.... Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ...
Μεταπολίτευσης. Αυτό προκύπτει από τη μελέτη των εγγράφων που περιλαμβάνονται στον φάκελο της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου,«Αθήνα 1997». «Μάσησαν» 19 δισεκατομμύρια δραχμές τα «σαγόνια» του 1997 και σήμερα, εν μέσω κρίσης, ουδείς μπαίνε...




Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2014/09/1997.html#.VCrb7TFxNt8

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε
Γράφει ο Ν Βράχος
Ο Νόμος για τη δίωξη της διακίνησης μαύρου χρήματος, που καταργεί ασυλίες και παραθυρικές παραγραφές , από τον οποίο δεν ‘’γλιτώνει’’ κανείς, και εφοδιάζει τις αρμόδιες αρχές δίωξης με τα σχετικά ‘’όπλα’’, αποτελεί την αποφασιστικότερη προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Έτσι δεν υπάρχει παραγραφή για το μαύρο χρήμα και η τιμωρία των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης ! Η ψήφιση των νόμων για την ενδυνάμωση των διωκτικών αρχών στη προσπάθεια καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος, είναι μία ακόμη απόδειξη των προθέσεων και των κανόνων δικαίου, που ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε κατά νου και άρχισε να κάνει πράξεις, με σκοπό τη δημιουργία ενός κράτους δικαίου , μιας ευνομούμενης πολιτείας.
Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:
• Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
• Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
• Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
• Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
• Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
• Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
• Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
• Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.

Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!-ΔΙΑΥΓΕΙΑ) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.
ΥΓ.
Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, είναι ένα στεφάνι τιμής και δόξας στον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γράφει ο Ν Βράχος
Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες
που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, και όσοι ακόμη οδεύουν, είναι μία μικρή ακόμη επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών που ψήφισε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου , αλλά και της δυνατότητας δημιουργίας μιας νέας Ελλάδας, οικονομικά ανεξάρτητης, εθνικά περήφανης με φωνή και αποφασιστικότητα να υπερασπιστεί τα εδάφη της και να διεκδικήσει τα δίκαιά της.
Η άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής είναι προϋπόθεση μιας οικονομικά αυτοδύναμης και ανεξάρτητης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που δεν θα παίρνει ..άδεια από τους δανειστές της.
Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν. Το γεγονός και μόνον, ότι όλοι οι ‘’μαυροπίνακες’’ της φοροδιαφυγής και της πολιτικής ανηθικότητας, έχουν σήμερα επαναστατήσει και ζητούν την τιμωρία του, αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι ‘’κτύπησε κέντρο’’ !!!
Πονάνε οι ντόπιοι φοροφυγάδες, αλλά ΠΙΟ ΠΟΛΥ πονάνε, όσοι ανίκανοι -ψεύτες έμποροι-πολιτικοί έχουν τα λεφτά που κληρονόμησαν ή, και..απέκτησαν στο εξωτερικό και ξέρουν ότι η διακίνηση μαύρου χρήματος είναι ‘’ΑΙΩΝΙΟ’’!! κακούργημα και ότι το αγγούρι είναι και μεγάλο και στραβό.
Δηλαδή ήλθε μια κυβέρνηση με πολιτική βούληση να τιμωρήσει τους κλέφτες , τους λωποδύτες, τους συκοφάντες, το κακό σκουλήκι της οικονομίας, και της ανάπτυξης και θα …αλλάξουμε γνώμη και τακτική για να σωθούν οι φοροφυγάδες και να υποφέρουμε εμείς και τα παιδιά μας.. ??? Βέβαια οι αντιδράσεις είναι και πρόστυχες, και ανέντιμες και επιδιώκουν την ηθική και πολιτική απομείωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, επειδή τους αποκάλυψε, επειδή τους ξεγύμνωσε, επειδή τους παρέδωσε ξεβράκωτους στον Ελληνικό λαό..επειδή όπως λέμε λαϊκά τους γ@@@@@ε !
Είναι απολύτως σίγουρο ,ότι κάθε μέρα που περνά και ενημερώνονται οι ΄Ελληνες, η δικαίωση για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, είναι όχι μόνο σίγουρη αλλά και επιβεβλημένη.
Όταν ο Έλληνας αντιληφθεί ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι ΜΟΝΟ για το καλό του, τότε θα ζητήσει και τα ρέστα από τους αιμοβόρους χαφιεδοπολιτικάντες.
Σκεφτείτε , ήρεμα και λογικά και εξετάστε έναν- έναν αυτούς που φωνάζουν, είναι ή, όχι ‘’εν δυνάμει’’ βαρυποινίτες του Κορυδαλλού;
Για ποιον φωνάζουν και για ποιον ,δήθεν, διαμαρτύρονται;
Πόσες υποθέσεις τους εκκρεμούν ακόμη(;) στα συρτάρια της αδράνειας και της επιλεκτικής …προτεραιότητας ????
Μόνο για τον κώλο τους φωνάζουν, και για την τιμωρία, που έρχεται αλλά και την ΜΕΓΙΣΤΗ ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!
Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
ΥΓ
Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
Γιώργος Παπανδρέου: Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ..ΧΡΩΜΑΤΩΝ ..
Γράφει ο Ν Βράχος
Είναι πια κατανοητό από όλους τους Έλληνες, ότι ένας από τους λόγους που ώθησαν τους φοροκλέπτες και τους μαυρονταβατζήδες, να πολεμήσουν με όλα τα μέσα, τον πρωθυπουργό του 43% Γιώργο Παπανδρέου, ήταν η ψήφιση των νόμων με τις διαρθρωτικές αλλαγές. Τις αλλαγές εκείνες, που θα χρειαζόταν η χώρα, στις γραμμές της διαφάνειας, της ισότιμης φοροδοτικής ικανότητας και του μελλοντικού εκσυγχρονισμού της παραγωγικής διαδικασίας και απόδοσης, ώστε στο μέλλον να μη ξαναβρεθεί στη σημερινή δύσκολη θέση.
Έτσι λόγου χάρη ψηφίστηκαν νόμοι με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση. που μας επιτρέπουν να μαθαίνουμε για κάθε παράνομη, ανήθικη πρόσληψη, που διατηρεί την συνδιαλλαγή το πελατειακό κράτος και μικροπολιτική;
Για κάθε δαπάνη έργων, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που υποχρεωτικά ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ!
΄Ετσι , ο κάθε πολίτης, μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα του, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
Ο Παπακωνσταντίνου ένα χρόνο νωρίτερα το 2010,
με τους νόμους 3833/15.3.2010, 3842/23.4.2010, 3888/30.9.2010 θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες, τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών, θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.

Η ιστορία έγραψε: Ο Παπακωνσταντίνου, επί Κυβέρνησης Παπανδρέου, θέσπισε τις ρυθμίσεις εκείνες, πάνω στις οποίες σήμερα πλειοδοτούν ή θα 'θελαν να πλειοδοτούν στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργέ Γιώργο Παπανδρέου,
Οι Έλληνες σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσα ψήφισες.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Το 2010, θα μείνει στη μνήμη κάθε φιλόνομου, σοβαρού ΕΛΛΗΝΑ, σαν ο χρόνος των μεγάλων αλλαγών. Ο χρόνος που για πρώτη φορά, κάθε φοροδιαφυγή που συλλαμβάνεται, κάθε φοροαποφυγή που αποκαλύπτεται, θα αποτελούν ένα ακόμη σκαλοπάτι για την φοροδοτική ισότητα ,ανάλογα των εισοδημάτων, που πρέπει να ισχύσει, ώστε οι μισθοσυντήρητοι και οι συνταξιούχοι να πάψουν να είναι τα ’’αιώνια θύματα’’. Τίποτε πια δεν γυρίζει πίσω. Τώρα θα μάθουν όλοι, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν, ότι κάποτε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ για να ξεχρεώσουμε.
Αρκετά ΕΚΛΕΨΑΝ του φτωχού και αδύναμου το αίμα !!! Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν το αίμα ΜΑΣ !!!
Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή , φοροαποφυγή , ή, και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!
Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων.
Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο". …

[[Φαντάζεται κάποιος , τον Πάνο σε κάποια υπουργική θέση…..???]]
Πάνος: ο Κακός ‘’υπηρέτης’’ του κόμματος ,που προσκύνησε όλους τους αρχηγούς του και τελικά…. ‘’αυτοπροσκυνάει ’’ κάθε μέρα στον καθρέφτη, το μόνο πράγμα που τον απασχολεί είναι ‘’κάποια’’ υπουργική θέση, ώστε να πάψει να αποκαλεί τον εαυτόν του ΑΧΡΗΣΤΟ και αγράμματο, όπως υποψιάζεται ότι όλοι έτσι σκέπτονται γι αυτόν.
Δεν είχε και δεν έχει καμία αντίρρηση ούτε για τα μνημόνια ούτε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Άλλωστε τόσο ξέρει , τόσο αισθάνεται, τόσο καταλαβαίνει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει υπουργός και να ‘’περάσει και νόμο’’ να φορά ..στολή σαν Ιταλού καμαρότου.
[[Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης]].
Όλα τα θυμάται και όλα τα ανακαλύπτει (αφού τα γνώριζε σαν μέλος επιτροπών και της κυβέρνησης) τώρα που τον άδειασαν και δεν τον δέχτηκαν στη κυβέρνηση λόγω… ’’απλανούς βλέμματος’’. Αρνήθηκαν τις απαιτήσεις του και έβγαλε ‘’ψεύτη’’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτε.
**Καταδικάστηκε που συκοφάντησε τον Αντρίκο Παπανδρέου και… αρνείται ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!!!
**Καταδικάστηκε διότι συκοφάντησε τόσους και τόσους και κάνει πως ‘’δεν καταλαβαίνει’’ τι συνέβη….
**Γίνεται έρευνα για το παράνομο κότερο της οφσορ και ξέχασε που …το άραξε ενώ από το 1992 ταξιδεύει με ‘’ξένο’’ ..διαβατήριο του κότερου και καταδικάζει τη φοροδιαφυγή των άλλων.??
**Τον ρωτάς τίνος είναι το αγροτοξενοδοχείο της πεθεράς του και δεν ντρέπεται και δεν ‘’βάζει το κεφάλι του στην άμμο’’.
**Ζητάει τη… ΜΙΣΗ κυβέρνηση ‘’δική του’’ για να βοηθήσει να σωθεί η Ελλάδα και από τις δικές του αστοχίες μισαλλοδοξίες και ανοησίες.
Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
**Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
**Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.
Το φανταζόσαστε τι θα συνέβαινε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης?
**Αυτά ζήτησε ο Καμμένος για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση στη θέση του…Βενιζέλου ή, του Κουβέλη ή, οποιουδήποτε άλλου.
Απλά δεν τούκαναν το κέφι, όχι ότι υπάρχει…μνημόνιο και λοιπές μπούρδες που ισχυρίζεται, δεδομένου ότι ΦΑΝΕΡΑ υπέγραψε και απεδέχθη τη σύμβαση της Λισσαβόνας.