Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Καμμένος – Ο εισαγγελέας να καλέσει τον Κ. Μητσοτάκη για τα 30 αργύρια του Συμπιλίδη

kammenos_tsipras_simpilidisΤο θετικό κλίμα το οποίο επικράτησε στη συνάντηση που είχαν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Πάνος Καμμένος φαίνεται να «απαντά» στα ερωτήματα που υπάρχουν για το «τι μέλλει γενέσθαι» ανάμεσα στα δύο κόμματα, στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που δεν θα αναδείξουν αυτοδύναμο νικητή. Οι δύο πλευρές ήδη, κινούμενες στην ορθή κατεύθυνση, επιχειρούν να διαμορφώσουν σχέσεις οι οποίες, χωρίς να «ισοπεδώνουν» τις μεγάλες διαφορές τους, θα είναι δυνατές για τη διαμόρφωση μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συνάντηση και τη συζήτηση που είχαμε και την αποδοχή καταρχήν, της πρότασης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τα “κόκκιναδάνεια των Ελλήνων πολιτών, των πολιτών που είναι θύματα της κρίσης, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που -όσες δεν έχουν κλείσει- βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό την απειλή του λουκέτου και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρόταση γίνεται δεκτή από την αξιωματική αντιπολίτευση» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα προσθέτοντας: «Θα προσπαθήσω να κάνω τις επαφές και με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Θεωρώ ότι είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσουμε να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει η άλλη λύση. Μια άλλη λύση που δεν θα εξαρτάται ούτε από τις αποφάσεις της κυρίας Μέρκελ ούτε από τις αποφάσεις των τραπεζιτών».
«Την ώρα που η σημερινή απερχόμενη κυβέρνηση ασχολείται με τη διαγραφή των δανείων των κομμάτων τους ή των συμφερόντων που τη στηρίζουν, κάποιοι πρέπει να ενδιαφερθούν για τον ελληνικό λαό. Μπορούμε να βρούμε τα κοινά σημεία κρατώντας ο καθένας τις δικές του “κόκκινες γραμμές” για να προχωρήσουμε στο αύριο» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δίνοντας έμμεση απάντηση στα υφιστάμενα ερωτήματα.
Ερωτηθείς σε σχέση με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, μετά από τις τοποθετήσεις – καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών από κυβερνητικούς κύκλους, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ τόνισε χαρακτηριστικά: «Για το θέμα της παρέμβασης της Δικαιοσύνης, καταρχήν πιστεύω ότι η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον πρώτο που πρέπει να καλέσει είναι τον υπουργό, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στις 21 – 4 – 2012 είχε αναφερθεί στα “τριάντα αργύρια” του κ. Συμπιλίδη, του ανθρώπου του κ. Σαμαρά. Θα είναι πιστεύω μια ενδιαφέρουσα κατάθεση».
Είναι ξεκάθαρο –κατέληξε- ότι «ζούμε μέρες του ΄65. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει πράγματι την έρευνα για αυτήν τη βρώμικη περίοδο, αν και όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει από πριν τι συνέβη».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη Μαλαισία ο Λιάπης;
Στις Άλπεις ο Καμμένος!
Άραγε πλήρωσε την Τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος….?
Καταραμένη κρίση...

Πραγματικό χαμό έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο του Secret με την φωτογραφία του Πάνου Καμμένου, να κάνει διακοπές στις Άλπεις και συγκεκριμένα στην διάσημη...
Κουρσεβέλ, σε ένα από τα θέρετρα που επιλέγουν αρκετοί πασίγνωστοι δισεκατομμυριούχοι, από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Την επιλογή του Πάνου Καμμένου, με την αποκλειστική φωτογραφία που φέρνουν στο φως τα Παραπολιτικά, έσπευσαν να σχολιάσουν τόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Ανδρέας Ψυχάρης, ενώ το θέμα κυριαρχεί και στα social media...
Ο Π Καμμένος γόνος , δισεκατομμυριούχων ,που ασχολείται με την πολιτική ,κυρίως για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον νόημα στην ζωή του, παίζοντας στην κυριολεξία ,τον χωρίς όρια επαναστάτη ,και κατήγορο ,στην αρχή κατά του ΠΑΣΟΚ ,για σκάνδαλα ,που τα ανακάλυπταν προέβαλλαν τα ελεύθερα blogs, όπως ισχυρίστηκε στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου , όπου και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, και μετά εναντίον των πάντων , και χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλύπτει μία ακόμη αλήθεια που δεν ξέραμε:
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει και αυτός! οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά.
Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’! Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει; ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’; Πως ζει ο κόσμος σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΘΑ ‘’ΜΙΛΑΓΕ’’ ΣΗΜΕΡΑ???
[[Φαντάζεται κάποιος , τον Πάνο σε κάποια υπουργική θέση…..???]]
Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο". …
Πάνος: ο Κακός ‘’υπηρέτης’’ του κόμματος ,που προσκύνησε όλους τους αρχηγούς του και τελικά…. ‘’αυτοπροσκυνάει ’’ κάθε μέρα στον καθρέφτη, το μόνο πράγμα που τον απασχολεί είναι ‘’κάποια’’ υπουργική θέση, ώστε να πάψει να αποκαλεί τον εαυτόν του ΑΧΡΗΣΤΟ και αγράμματο, όπως υποψιάζεται ότι όλοι έτσι σκέπτονται γι αυτόν.
Δεν είχε και δεν έχει καμία αντίρρηση ούτε για τα μνημόνια ούτε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Άλλωστε τόσο ξέρει , τόσο αισθάνεται, τόσο καταλαβαίνει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει υπουργός και να ‘’περάσει και νόμο’’ να φορά ..στολή σαν Ιταλού καμαρότου.
[[Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης]].
Όλα τα θυμάται και όλα τα ανακαλύπτει (αφού τα γνώριζε σαν μέλος επιτροπών και της κυβέρνησης) τώρα που τον άδειασαν και δεν τον δέχτηκαν στη κυβέρνηση λόγω… ’’απλανούς βλέμματος’’. Αρνήθηκαν τις απαιτήσεις του και έβγαλε ‘’ψεύτη’’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτε.
**Καταδικάστηκε που συκοφάντησε τον Αντρίκο Παπανδρέου και… αρνείται ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!!!
**Καταδικάστηκε διότι συκοφάντησε τόσους και τόσους και κάνει πως ‘’δεν καταλαβαίνει’’ τι συνέβη….
**Γίνεται έρευνα για το παράνομο κότερο της οφσορ και ξέχασε που …το άραξε ενώ από το 1992 ταξιδεύει με ‘’ξένο’’ ..διαβατήριο του κότερου και καταδικάζει τη φοροδιαφυγή των άλλων.??
**Τον ρωτάς τίνος είναι το αγροτοξενοδοχείο της πεθεράς του και δεν ντρέπεται και δεν ‘’βάζει το κεφάλι του στην άμμο’’.
**Ζητάει τη… ΜΙΣΗ κυβέρνηση ‘’δική του’’ για να βοηθήσει να σωθεί η Ελλάδα και από τις δικές του αστοχίες μισαλλοδοξίες και ανοησίες.
Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
**Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
**Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.
Το φανταζόσαστε τι θα συνέβαινε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης?
**Αυτά ζήτησε ο Καμμένος για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση στη θέση του…Βενιζέλου ή, του Κουβέλη ή, οποιουδήποτε άλλου.
Απλά δεν τούκαναν το κέφι, όχι ότι υπάρχει…μνημόνιο και λοιπές μπούρδες που ισχυρίζεται, δεδομένου ότι ΦΑΝΕΡΑ υπέγραψε και απεδέχθη τη σύμβαση της Λισσαβόνας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ‘’ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ’’ ???
Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου
συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ)[13][14][15]. Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ‘’ΙΛΙΑΤΟΡΑ’’
‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ?’’ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΄Η ΤΗΣ ΟΦΣΟΡ?
Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.
Το δικαστήριο ωστόσο, αποτίμησε διαφορετικά χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο υπουργός Υγείας στον αντίδικό του, υποχρεώνοντάς τον να του καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η πρόεδρος είχε τη γνώμη ότι η αποζημίωση πρέπει να είναι 100.000 ευρώ.
Νέος πόλεμος στο twitter
«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.


Ανώνυμος είπε...

Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία JJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

Δύσκολοι καιροί για … ανέμους.

Ανώνυμος είπε...

Διαλύονται οι ΑΝ ΕΛ .....ποιοι αποχωρούν ! ! ! ! - Νέο πολιτικό κόμμα ?
Τα παραιτούμενα μέλη και οι συνυπογράφοντες για την δημιουργία νέου πολιτικού χώρου.
1. Γιαλούρης Μανώλης 2ο Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των
ΑΝΕΛ
2. Κοντέα Πέννυ Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
3. Μαλακός Γ. Μηνάς Εκπρόσωπος του Κινήματος “Αλληλοβοήθεια Ελλήνων”
Συνυπογράφων το....
Συμβόλαιο Τιμής

4. Μάμαλη Χριστιάννα Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

5. Μπανάκος Τάσος Πολιτευτής Α΄ Αθήνας
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής
Ευθύνης Εσωτερικών
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

6. Χριστόπουλος Γιάννης Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

7. Κληρονόμου Σοφία Πολιτευτής Β΄ Αθήνας
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνη
Εσωτερικών

8. Καλαμαράς Αντώνης Μέλος ΑΝΕΛ
9. Γεωργιάδου Νινόν Μέλος ΑΝΕΛ
10. Καφούνη Σταυρούλα Μέλος ΑΝΕΛ
11. Κοτσώνης Γιώργος Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
12. Βασιλείου Ειρήνη Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
13. Σαρακίνης Διονύσης Μέλος ΑΝΕΛ
14. Λουκάς Σπύρος Μέλος ΑΝΕΛ
15. Σπανού Αλεξάνδρα Μέλος ΑΝΕΛ
16. Σπανός Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
17. Σπανού Ανδριάννα Μέλος ΑΝΕΛ
18. Κατσιροπούλου Ρία Πολιτευτής Α' Αθήνας
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας

19. Χαμάκος Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
20. Κοτελίδου Ιωάννα Πολιτευτής Α' Αθήνας
Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

21. Αντωναράκης Νικόλαος τέως Πολιτευτής Β' Πειραιά
22. Σαμπατακάκης Γιάννης Μέλος ΑΝΕΛ
23. Αραποπούλου Νατάσσα Μέλος ΑΝΕΛ
24. Κόλιας Χρήστος Μέλος ΑΝΕΛ
25. Κάπα -Κόλια Ευαγγελία Μέλος ΑΝΕΛ
26. Παγιάντζα Θωμαή Μέλος ΑΝΕΛ
27. Πεχλιβανίδης Γιώργος Μέλος ΑΝΕΛ
28. Πατσιατζή Μαριάνθη Μέλος ΑΝΕΛ
29. Αστεριάδου Ελένη Μέλος ΑΝΕΛ
30. Καμπουτζιδιανός Θανάσης Μέλος ΑΝΕΛ
31. Μανέτας Κίμων Μέλος ΑΝΕΛ
32. Παπαδόπουλος Αλέξιος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Β.Β.Β.
Μέλος Τομέα Ναυτιλίας

33. Νέστορας Γιάννης Πολιτευτής Μαγνησίας
34. Κουμπάνης Σίμος τέως Βουλευτής Καστοριάς
35. Καταλαχαράκη Βασιλική Πολιτευτής Α' Αθήνας
Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας,
Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Άκη ‘’ΤΡΕΜΟΥΝ ‘’ όλοι….
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή , φοροαποφυγή , ή, και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ,
μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, πολιτικάντηδες, μεγαλοδημοσιογράφοι, υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
Ξέρουν ότι ο Γιώργος και οι συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα.
Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !
Και τώρα που ‘’ξέρουμε’’ πόσα ακίνητα έχεις, θα μας πεις πως τα απέκτησες???
Λογικά και φοροδοτικά ισότιμα για όλους θα ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε ποιοι μας ΕΚΛΕΒΑΝ ! Η μεγάλη ώρα πλησιάζει να δούμε πόσοι ελάχιστοι έντιμοι δημόσιοι άντρες υπάρχουν?
Ανεξάρτητα από την υπέρμετρη και αψυχολόγητη φορολόγηση, που είναι αποτέλεσμα συμφωνιών του Σαμαρά και του Βενιζέλου με τους ‘’ΜΠΑΡΟΖΟΥΣ’’, προκειμένου να αρπάξουν ότι μπορούν από το αίμα των ελλήνων φορολογούμενων, έρχεται η ώρα όπου πλέον το κράτος, θα αρχίσει να λειτουργεί με ευνομία , ισονομία και φοροδοτική ισότητα αφού ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ .
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;
Ο Νόμος για τη δίωξη της διακίνησης μαύρου χρήματος, που καταργεί ασυλίες και παραθυρικές παραγραφές , από τον οποίο δεν ‘’γλιτώνει’’ κανείς, και εφοδιάζει τις αρμόδιες αρχές δίωξης με τα σχετικά ‘’όπλα’’ ,αποτελεί την αποφασιστικότερη προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Έτσι δεν υπάρχει παραγραφή για το μαύρο χρήμα και η τιμωρία των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, είναι ένα στεφάνι τιμής και δόξας στον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.
• Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
• Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
• Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
• Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
• Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
• Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
• Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
• Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.

Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!-ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τόσα άλλα) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.