Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει η κυβέρνηση τη Δευτέρα

oresporijelpiosreΨήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή θα ζητήσει η κυβέρνηση, όπως αποφάσισαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την αποψινή τους σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ακόμη, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει κανονικά, τον Φεβρουάριο του 2015.
Αναλυτικά η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:
«1. Η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα κινηθεί όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και την συνταγματική πρακτική ένα μήνα πριν την λήξη της θητείας του απερχομένου Προέδρου, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015 και

2. Μετά την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής η κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς αυτήν σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ???
Ο Σαμαράς ισχυρίζεται πως μας έσωσε. Υπάρχει κανείς που τον πιστεύει και τον εμπιστεύεται να συνεχίσει? ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!!!!
Ειδικά τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η οικονομία μας, έτσι όπως την ‘’κατάντησε’ ο Καραμανλής και όπως σχεδόν την ισοπέδωσε η αδυσώπητη μανία του Αντώνη, του Αλέξη και των άλλων για εξουσία, βρίσκεται σε πρωτόγνωρο ΝΑΔΙΡ με 1.500.000 ανέργους και τις πιο πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλειστές. Ταυτόχρονα θρηνήσαμε εκατοντάδες νεκρούς, που δεν θα αυτοκτονούσαν, αν ο Σαμαράς δεν ήταν σαμαράς της κενοδοξίας του.
ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ???
Σήμερα, με το αιμοβόρο πολυνομοσχέδιο ψηφισμένο, με τον ποταμό αφαίμαξης του αίματος των Ελλήνων να ‘’μπαίνει στο αυλάκι’’, ο Σαμαράς μας έβγαλε στη στράτα της διαπόμπευσης. Τι …πλεόνασμα ? Τι …ανάπτυξη ? Τι…μηδενισμό σχεδόν της ανεργίας, μας λέει, κι ας υπάρχουν 1.500.00ο άνεργοι που προήλθαν από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή της οποίας ήταν ΒΑΣΙΚΟΣ συντελεστής και …εκκολαπτόμενος πελαργός της μνημονιακής ‘’εξαφάνισης’’.
Το ‘’αόρατο’’ …θαύμα Σαμαρά σε όλους τους Έλληνες , είναι μόνο..ορατό στους μεθυσμένους σταυροφόρους της νταβατζίδικης ‘’ενημέρωσης’’. Σήμερα ζούμε, φαινόμενα και γεγονότα πρωτόγνωρα για όλους τους Έλληνες πλην των ερμαφρόδιτων κομματικά και ιδεολογικά παραπολιτικών μας.

ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Σήμερα, και εν όψει εκλογών, πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας και όχι να συνεχίσουμε τυφλωμένοι από το στενό κομματικό μας παρελθόν που τόσα κακά επισώρευσε στην πατρίδα μας.
Επί τέλους ας δούμε και λίγο την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την επιδιωκόμενη φανταστική ευημερία του Αντώνη και του Βαγγέλη.
Σήμερα λογικά, θα πρέπει να σκεπτόμαστε ΄ποσο καλλίτερα θα είμαστε όλοι και πόσες ελπίδες εργασίας θα είχαν τα παιδιά μας , αν η προδοσία των ντόπιων και των ξένων …Μπαρόζων, δεν έβαζε φρένο στα πρώτα επιτυχή αποτελέσματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αναγνώρισης και βαθμού αποτελεσματικότητας?
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ την νόμιμη κυβέρνηση του 43%, ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ανέτρεψαν το οικονομικό πρόγραμμα σωτηρίας και ΕΠΕΒΑΛΑΝ εγκληματικά φορολογικά μέτρα που οδηγούς τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και στη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !

ΣΧΟΛΙΟ: Λένε πολλοί κακόβουλοι, ότι ο Παπανδρέου μας οδήγησε στο μνημόνιο και μας..κατέστρεψε, εκτελώντας ..εντολές και ..σχεδιαγράμματα.
Αν όντως ήταν έτσι, γιατί τον άλλαξαν, τον πρόδωσαν, τον συκοφάντησαν και έφεραν τους ..άλλους που μας ‘’οδηγούν’’ στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ??
Ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ.
ΠΟΙΟΣ (?) άραγε πολιτικός θα του ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε όλοι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, ότι
η δεξιά, η αιώνια ΕΠΑΡΑΤΗ δεξιά.. και οι δεξιόφθαλμοι αριστεροί
Κύρτσοι, αποτελεί και αποτελείται από ιδιοτελείς μικροκομματικές ‘’κατσαρίδες’’ τοπικής εμβέλειας, διαφόρων προφορικών και ατομικών ιδεολογημάτων και άμεσης πολιτικής περιβαλλοντικής μόλυνσης, που, οριοθετούν ιδεολογίες και καταξιώνουν προσωποπαγή «καθεστώτα» και διασώζουν οικονομικά τις εστίες τους.
Μυριάδες καμένοι, είναι έτοιμοι να κάψουν ‘’ιδεολογικά’’ κόσμο και κοσμάκη εν ονόματι ελληνοθρησκευτικών ..αξιωμάτων, εξωγήινων σχέσεων και οραματισμών, πολυποίκιλης αγραμματοσύνης και απύθμενης εθνικοφροσύνης.
Μυριάδες καμένοι ΄΄εθνοσωτήρες’’, εξαγοράζουν και ξεπουλούν κάθε ΙΧΝΟΣ ψηφοφόρου, που θα μπορούσε να ‘’πέσει στα δίκτυα’’, του πολιτικού..πλουραλισμού, και στη αδυναμία των επιχειρημάτων της αγραμματοσύνης. Αλήθεια, που βρίσκονται ‘’κρυμμένα’’ όλα εκείνα ΜΟΝΑΔΙΚΑ τεκμήρια και πειστήρια των πανεπιστημίων της Ευρώπης, της Ωκεανίας, της Σελήνης του ’’όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω’’ του εξειδικευμένου ΔΙΑΛΥΤΗ των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων της Ελλάδας???
Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει: [[ ΑΧ !!! και να ήμουνα πρωθυπουργός για 24 ώρες]] , που εξομολογείται κάθε ‘’περισπούδαστος’’ καφενόβιος του ..πολλά βαρύ καφέ ! Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τους διάφορους ‘’Πάνους’’’ να αραδιάζουν τα προσωπικά τους παραμύθια, με ήρωες από παραμύθια της Χαλιμάς??

Μυριάδες Τσιπρο..γιάννηδες,
έχουν κατασκηνώσει στο προαύλιο της βουλής προσπαθώντας να αποκτήσουν δικαιώματα νομής και χρησικτησίας.
Έφτασες στο σημείο Έλληνα, να ψηφίσεις τον Πάνο. Αυτό είναι αρκετό για να ‘’δείξει’’ μέχρι που μπορεί να φτάσεις, πολιτικά, ιδεολογικά, ανθρώπινα. Τι κατάλαβες, εσύ, που δεν καταλάβαμε τόσοι άλλοι Έλληνες???
Μα στην Μεσόγειο δεν βούλιαξε ο Τιτανικός. Το [[ SEA DIAMONT]] βούλιαξε στη Σαντορίνη και από τότε αργοπεθαίνει η γύρω περιοχή, ενώ ο Πάνος περνώντας με το ελικόπτερο, ρίχνει στεφάνια για το θαύμα της ανάσυρσης που είχε υποσχεθεί.

Έφτασες στη κατάντια, να φέρεις στη βουλή Γερμενήδες, ..Λαγούς και Λύκους. Βλέπεις τη δεξιά πτέρυγα και αναρωτιέσαι: ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ψήφισαν αυτούς τους πανηλίθιους εγκληματίες; Τι θέση έχουν στη βουλή, οι μπράβοι, οι νταβατζήδες, οι μπαροπορτιέρηδες, οι δολοφόνοι;
Ποιος υποσχόταν και έταζε ‘’λαγούς με πετραχήλια’’ στους αφελείς και απογοητευμένους, άνεργους ψηφοφόρους της δεξιάς;
Φαντάσου, να γίνουν εκλογές και ( Ω ! ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ) και να μαλώνει ο Πάνος με το Λαφαζάνη και τον Παπαδημούλη , ποια υπουργεία θα πάρουν και τι βλήματα θα αγοράσουν ;