Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HF : «Ο Νότης Μαριάς «κρεμάει» τους Ελληνες Ευρωβουλευτές που εποιησαν την νήσσαν για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις (BINTEO)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Και η Κύπρος κύριε ??????????
κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε, κύριε Μιχαλολιάκο, κύριε Σαμαρά;
Γιατί και η Κύπρος;
Ένας μύθος έχει κυριαρχήσει και διατρέχει την χώρα.
Ένας μύθος που επειδή βολεύει πολλούς έχει γίνει πιστευτός από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.
Ένας μύθος που έχει οδηγήσει σε αδυναμία εφαρμογής των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, σε παράλυση του κρατικού μηχανισμού, σε επικίνδυνη κοινωνική αναταραχή, σε βαθειά πολιτική κρίση.
Ένας μύθος που παρά λίγο στις εκλογές πριν από λίγες μέρες να ρίξει την χώρα στα βράχια, στην έξοδο από το ευρώ, στην επιστροφή της πάρα πολλές δεκαετίες πίσω.
Ο μύθος ότι η χώρα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς κάποιου είδους μνημόνιο, χωρίς βοήθεια και δάνεια από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ., χωρίς οδυνηρές μεταρρυθμίσεις του οικονομικού, παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλο της, με διατήρηση αλώβητου του επιπέδου ζωής των κατοίκων της.
Τα ιδεολογήματα που προβάλλονται πολλά.
Ήταν πολιτική επιλογή πουλημένων και νεοφιλελεύθερων ηγεσιών το μνημόνιο.
Υπήρχε δυνατότητα βοήθειας και φτηνού δανεισμού από άλλες χώρες, κυρίως Ρωσία και Κίνα.
Υπήρχε δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλούσιων φυσικών μας πόρων με επέκταση της ΑΟΖ και έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Καμένος και Χρυσή Αυγή, Σύριζα και Σπίθα,
Μαρκεζίνης και αγανακτισμένοι συναγωνίζονταν στην αναπαραγωγή και διάδοση αυτών των εύπεπτων ιδεολογημάτων που χάϊδευαν τα αυτιά αυτών που δεν τους βόλευε να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.
Και ήρθε η Κύπρος να διαλύσει το μύθο στα εξ ων συνετέθη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ‘’ΥΠΝΟΒΑΤΗ’’
ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ … O ‘’SYNTROFOS”ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ >
Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
"Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
"Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑ@@@ΚΙΑ ΣΠΑΕΙ...ΑΡΧ@@@@ΔΙΑ!!

(…)«Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε και η παραπάνω φράση σηματοδοτεί μείζονα γεωστρατηγική στροφή στις αγοράς των BRICS. Συνεργάτες του υποστήριζαν ότι "Χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα παρακαλάνε να μας δανειοδοτήσουν
και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά"...
«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.
Τα παραπάνω είναι άκρως σημαντικά και δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη επεξεργασία επιμέρους ζητημάτων, ενώ φαίνεται ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κτυπάνε ακόμα και την πρωτιά, καθώς στελέχη τους θεωρούν ότι "Η πτώση της ΝΔ θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ενώ για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί τα ποσοστά που παρουσιάζει τώρα."...
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΝΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ)….

Ανώνυμος είπε...

Κάθε ψήφος στο Πάνο, είναι ένα καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας, ένα ακόμη θανάσιμο τραύμα στο μέλλον των παιδιών μας.
Έξω ο ψεύτης( υπόθεση CDS) από τη βουλή
Αναμφισβήτητα σήμερα, ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ πολιτικός τυχοδιώκτης, είναι ο Πάνος φλατζοκαμένος . Ο πολιτικός που ‘’τον έκαναν’’ ΜΟΝΟ για τα λεφτά του πατέρα του. Ο πιο αγράμματος αρχηγός κόμματος, που πέρασε από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της μεσογείου, πάντα πολιτικός…
Αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε πιθανής ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ!!!
Αναμφισβήτητα , ο άνθρωπος που ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ τίποτε από την πολιτική εκτός από ‘’μυθολογία στη πράξη’’ !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Καταδικάστηκε ο Π. Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντρ. Παπανδρέου
Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2013 http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=516263

Τριάντα χιλιάδες ευρώ καλείται να καταβάλλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου, ενώ για κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομά του θα πληρώνει επιπλέον 500 ευρώ σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο τον καταδίκασε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΑΛ@@@@ΚΙΑΣ
Το συμπέρασμα τελικά, είναι ότι ο Πάνος, είναι ο μοναδικός και ασυναγώνιστος στρεψοδίκης, παραμυθάς μυθοπλάστης και αγράμματος συκοφάντης της βουλής.
Συκοφαντεί, υβρίζει, προκαλεί εκχυδαϊζει τη ζωή του τόπου, δικάζεται, αυτο γελοιοποιείται με τις δικαιολογίες και προφάσεις ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ !!!! διαβάζουμε ΟΛΟΙ τις αποφάσεις και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αναρτά στο FACEBOOK του, υπόμνημα που δηλώνει ΟΤΙ …..ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!!!!!
Κυκλοφορεί με λαθραίο(?) και αδήλωτο σκάφος από το 1992, ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ και κατηγορεί όλους τους Έλληνες για ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.
ΚΤΙΖΕΙ η’’μαμά’’ αγροτουριστικό Ξενοδοχείο και σε λίγα χρόνια, χωρίς σχεδόν ΚΑΜΙΑ ουσιαστική διανυκτέρευση’’ μεταλλάζεται’’ σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ .
Μένει σε ΕΠΑΥΛΗ 620 τ.μ και τα περιουσιακά του στοιχεία είναι σκέτο σταυρόλεξο προσπάθειας ανισόποσης φοροδοτικής υποχρέωσης.
Παρουσιάζει έγγραφα στον Πρόεδρο και ζητά να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΜΟΝΟΝ ΑΝ(???) γίνει υπουργός άμυνας και διάφορα άλλα και επί πλέον του δώσουν καμιά δεκαριά υπουργικές θέσεις να ‘’διαλέξει’’ και αστραποπόδαρος Τερενσίας ο πανέξυπνος.
ΑΝ(?) Πλήρωνε φόρο για κάθε μύθο ή, μα@@@@κια που λέει, θα είχαμε ξεπληρώσει το… ΧΡΕΟΣ, τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΙ…..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ????
ΑΝ(?) Πλήρωνε φόρο για κάθε μύθο ή, μα@@@@κια που λέει, θα είχαμε ξεπληρώσει το… ΧΡΕΟΣ, τουλάχιστον.
Μα είναι δυνατόν οι ηλίθιοι και οι εκπρόσωποι της ιδιοτέλειας να ‘’θίγουν’’ σοβαρά θέματα που αφορούν τις σχέσεις μας με ξένα κράτη? Θέματα που ‘’άπτονται’’ ειδικών και μακροχρόνιων διαφορών και επιλύσεων, να τα ..θίγει ανοήτως και ιδιοτελώς ο κάθε καμένος του Καμμένου?
Μιλά ο Καμμένος και οι καμένοι του για ΕΙΔΙΚΑ θέματα λεπτού και υπεύθυνου χειρισμού, που μόνο κυβερνητικοί εκπρόσωποι έχουν δυνατότητα και εξουσιοδότηση να χειρίζονται επισήμως και ΔΗΜΟΣΙΩΣ !
*Τολμά ο Πάνος να μιλά, όπως του γράψανε οι διάφοροι ΤΕΡΕΝΣΙΕΣ της ανοησίας και της αποβλάκωσης, και για θέματα εξωτερικής πολιτικής, δημιουργώντας επικίνδυνα ‘’τετελεσμένα’’ εμπόδια στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?
*Τολμά ο Πάνος να προκαλεί τόσο τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας με τις άθλιες και επικίνδυνες μεθοδεύσεις, που όμως δημιουργούν στο εξωτερικό ‘’προηγούμενο’’ και άρα εμπόδιο στην επίλυση του προβλήματος???
*Τολμά ο Πάνος να μιλά για… ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή.
Τολμά ο Πάνος να μιλά για δανειοδότηση των αναγκών μας από χώρες ,όπως η Ρωσία , η Κίνα..
*Τολμά ο Πάνος να μιλά για άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιασιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα.
*Ζητά χθές , με επίσημα πρόταση να αποχωρήσει η Ελλάδα από το μνημόνιο και επιστροφή στης αγορές μετά από ..χαμηλότοκες συμφωνίες δανειοδότησης από τρίτες χώρες…. με τη βοήθεια για δημιουργία συνθετικού χρυσού από ίνες του ιστού της αράχνης.
Κι όσο διαβάζει αυτά που του γράφουν, έστω κι αν δεν καταλαβαίνει τη σημασία τους κάτι γίνεται. Δημιουργείται σχετική θολούρα.

*Έλα όμως που τα γραμμένα τελειώνουν και αρχίζουν τα καμένα , όταν ο Πάνος έχει πάρει φόρα και λογοδιάρροια έχει κτυπήσει ..ουρανίσκο.?
Και έχει καλέσει και προσωπικότητες από το διάστημα όπου κάθε βράδυ τους μεταφέρει τους ‘’υδατάνθρακες’’ του Αιγαίου, και την ‘’καταστροφητικότητα’’ των ανέμων που συγκρούονται με τα βουνά του Άρη, και αντανακλούν στο ελλειψοειδές ΧΡΩΜΑ της σελήνης.
*Μα τι κούναγε ο πατέρας του και τι κέρναγε στο καφενείο για το γιό που έκανε?
Και υπάρχουν άνθρωποι, Έλληνες ψηφοφόροι, που υποστηρίζουν ότι καταλαβαίνουν αυτά που τους λέει και ότι ‘’λέει σπουδαία πράματα’’.
Τελικά, μήπως δεν φταίει η ..Μέργκελ , αλλά ο ..Σαρκοζύ που χάρισε το ‘’φτερωτό ‘αλογο’’ ???
ΥΓ.
Μα επιτέλους, δεν μπορεί κάποιος να τους μαζέψει και να τους φορέσει ‘’ΦΙΜΩΤΡΟ’’ αντιμα@@@κίας όταν εξέρχονται των συνόρων οι διάφοροι καμένοι των μικροκομματικών επιδιώξεων και της ιδιοτελούς συμπεριφοράς ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ.
========================
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....!!!!!

ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΟ@@@@ΛΕ???

(για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας):
Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
=============
μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
==========
Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Προσέξαμε,
πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?