Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση: «…μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Νίκος Ρωμανός μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή»

Gorganews Aποκλειστική Δήλωση: «…μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Νίκος Ρωμανός μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή»Gorganews Aποκλειστική Δήλωση

Ρεπορτάζ: Λούρου Σταυρούλα
Από τη Δευτέρα 10/11/2014 ξεκίνησε η απεργία πείνας του 21χρονου Νίκου Ρωμανού, στην οποία έχει προχωρήσει διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν του χορηγείται άδεια από τις φυλακές προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο ΤΕΙ Αθήνας, όπου πέρασε μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο Ρωμανός έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για τη συμμετοχή του σε δύο ένοπλες ληστείες, στο Βελβεντό Κοζάνης και στην Αγροτική Τράπεζα.
Ο νεαρός απεργός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η κατάστασή του την Παρασκευή 28/11/2014 κρίθηκε  από τους γιατρούς κρίσιμη.

Τρεις ημέρες μετά ποια είναι η πορεία της υγείας του;
«Η κατάστασή του ήταν ήδη πολύ κρίσιμη από την Παρασκευή, οπότε 3 μέρες μετά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχει μείνει σταθερά κρίσιμη!», μας είπαν οι συνήγοροί του Φραγκίσκος και Λίλα Ραγκούση.
Τώρα όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσής  του οι συνήγοροι μας είπαν χαρακτηριστικά: «Η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν αρνητική. Εμείς θα παραιτηθούμε από το νόμιμο δικαίωμά μας να γράψουμε για τις πράξεις μας στο συμβούλιο, διότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ο πελάτης μας μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: