Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ποια βουλευτής της ΝΔ ζητά στήριξη από απολυμένους της ΕΡΤ ; Χάθηκε και η τσίπα!

tilefonima_ertΣτο ελληνικό λεξιλόγιο υπάρχουν οι όροι «τσίπα» και «φιλότιμο». Τις λέξεις αυτές επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι τις αγνοούν οι «κύριοι» και οι «κυρίες» που απάρτιζαν τα τελευταία 2,5 χρόνια τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κυβερνητικών (συν) εταίρων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί το γεγονός ότι πρώτα με τις πλάτες τους «έπεσε μαύρο» στην ΕΡΤ -και απολύθηκαν εκατοντάδες εργαζόμενοι (οι περισσότεροι εκ των οποίων παραμένουν άνεργοι και δίνουν τον αγώνα για τη δικαίωση τους, μέσω της ertopen.com) και τώρα τους τηλεφωνούν για να ζητήσουν την στήριξη τους!

Ακούγεται απίστευτο; Κι, όμως, είναι αληθινό! Από γραφείο βουλευτή της ΝΔ, μόλις λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της τρίτης, και «φαρμακερής», για την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (διάβασε ΕΔΩ περισσότερα) έγινε τηλεφώνημα προς απολυμένο της ΕΡΤ ζητώντας του… «να στηρίξει»!
Το τηλεφώνημα είναι γεγονός. Το nez.gr κατέχει φωτογραφικό ντοκουμέντο της κλήσης που δέχθηκε ο απολυμένος της ΕΡΤ από βουλευτίνα της ΝΔ για να την… στηρίξει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
φωτογραφία - ντοκουμέντο με την κλήση για... στήριξη !
φωτογραφία – ντοκουμέντο με την κλήση για… στήριξη !
Ποιος ήταν ο «τυχερός» που δέχθηκε το τηλεφώνημα
Ποιος είναι ο απολυμένος της ΕΡΤ που δέχθηκε το τηλεφώνημα; Ο γνωστός, και δυναμικός, Γρηγόρης Νάνης ο οποίος μαζί με δεκάδες εκδιωχθέντες από την ΕΡΤ (από το «μαύρο» της κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου 2013, και μετά) κρατά το θέμα ψηλά με δεκάδες αποκαλύψεις που τα συστημικά ΜΜΕ απλά «θάβουν».
grigoris_nanis
Ποια είναι η βουλευτίνα;
Ποια είναι η βουλευτίνα της ΝΔ από το γραφείο της οποίας, ούτε δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τηλεφώνησαν στον κ. Νάνη για να του ζητήσουν… στήριξη; Η κλήση έγινε από συνεργάτιδα της κυρίας Άννας Καραμανλή η οποία ζήτησε, σύμφωνα με τον τον κ. Νάνη, την στήριξη του στις επερχόμενες εκλογές!
«Δεν έχουν όχι τσίπα, αλλά ούτε ιερό και όσιο» αναφέρει ο κ. Νάνης, μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκε. «Είναι για γέλια αλλά και για κλάματα» σχολίαζε στο nez.gr λίγο μετά την κλήση – «σοκ» που δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από συνεργάτιδα της κυρίας Καραμανλή η οποία, όπως αναφέρει και στο βιογραφικό της:
anna_karamanli_2
* Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος αθλητικού ρεπορτάζ στην ΕΡΤ,
* Ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα στην ΕΡΤ3 (1991) ως παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής «Στο Στάδιο Κάποτε»,
* Έχει διατελέσει Αρχισυντάκτρια Αθλητικού Δελτίου Ειδήσεων στην ΕΡΤ (1994-2009) και παρουσιάστρια του κεντρικού Δελτίου στην ΕΡΤ (1995-2012).
* Έχει υπάρξει η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» (2004-2009) και…
* το σπουδαιότερο… (που δεν το αναφέρει στο βιογραφικό της) είναι μια από τους βουλευτές της ΝΔ που με τις ψήφους τους στις ασκούμενες μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων ετών, «στήριξε» το «μαύρο» στην ΕΡΤ και την απόλυση δεκάδων εργαζομένων, το 2013.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
athlitiki_kiriaki_ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: