Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κύριον Αλέξη Τσίπρα

Ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κύριον Αλέξη ΤσίπραΙδρυτική διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ (αποσπάσματα)
Ιούλιος 2013!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να επιτύχει τους στόχους του μόνο αν γίνει ένας μεγάλος και ισχυρός πολιτικός φορέας που αγκαλιάζει όλους και όλες που βλέπουν τα πράγματα με ίδιους ή ανάλογους τρόπους ενόσω ο ίδιος λειτουργεί υπό καθεστώς πλήρους και ανόθευτης δημοκρατίας».

«Μόνη διέξοδος για την ελληνική κοινωνία είναι η ρήξη με το υπάρχον, μορφή ρήξης που θα υλοποιήσει ένα επείγον σχέδιο αποτροπής της καταστροφής, ανασυγκρότησης της κοινωνίας, ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και εμπέδωση της δημοκρατίας.Μορφή ρήξης που θα φέρει στο κέντρο της πολιτικής ζωής, τις δυνάμεις που θα αναλάβουν την πολιτική ευθύνη της μεγάλης πορείας που οδηγεί στην απαλλαγή από τα δεσμά του καπιταλιστικού κέρδους των πατριαρχικών σχέσεων και της οικολογικής καταστροφής, μορφή ρήξης που καλείται να οδηγήσει στη σοσιαλιστική αναγέννηση»…..


Κύριε Αλέξη Τσίπρα, η υπογράφουσα αυτή την επιστολή, είμαι κόρη εκλιπόντος στρατιωτικού ο οποίος κατακρεουργήθηκε από τους κομμουνιστές με 60 ξυραφιές σε όλο του το κορμί και έμεινε ζωντανός νεκρός σε ένα κρεββάτι 11 ολόκληρα χρόνια. 
Όταν συνήλθε έφερε στον κόσμο εμένα.
Μεγάλωσα σε περιβάλλον φόβου για τους αριστερούς και τους κομμουνιστές.

Στην εφηβεία πήγαινα παντού συνοδευόμενη. Ωστόσο ενηλικιώθηκα , έμαθα την οικογενειακή μου ιστορία, γαλουχήθηκα φανατικά με δεξιές πεποιθήσεις και η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας γνωρίζει τους έντιμους οικογενειακούς πολιτικούς μας αγώνες.

Περνώντας τα χρόνια , μορφώθηκα, ταξίδεψα στον κόσμο, είδα την ζωή με ανοικτούς ορίζοντες και μυαλό, έμαθα να κρίνω τους ανθρώπους αντικειμενικά σύμφωνα με τις πράξεις τους, έπαψα να φοβάμαι τους αριστερούς και έκανα και πολλούς φίλους από τον αριστερό χώρο!

Σήμερα έχω δεχθεί έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό του χειρίστου είδους από την Σαμαρική Νέα Δημοκρατία, γιατί κάνοντας το καθήκον μου σαν δημόσιος υπάλληλος, κατήγγειλα υπαλλήλους και Υπουργούς του περιβάλλοντος Σαμαρά για παρανομίες, οικονομικά εγκλήματα και εγκληματικές ενέργειες εναντίον μου.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά άρθρα μου αιχμηρά της καταστροφικής πολιτικής Σαμαρά και Βενιζέλου.


Η χώρα μας καταχρεώθηκε και κάποιοι φέρουν τεράστια ποινική ευθύνη γι’αυτό!

Μου είναι αδύνατον να δέχομαι κάθε μέρα τον εκβιασμό και την δικτατορική προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Δεν θα σηκώσουμε κεφάλι εάν ακούμε συνέχεια τα «παπαγαλάκια»!!


Δεν δέχομαι κυβέρνηση που λέει ότι είναι όλων των Ελλήνων, όταν επιτρέπουν να μας επιβλέπουν οι ξένοι παρατηρητές και να μας μιλάνε μετά και για ανάπτυξη!!

Η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι ο ναός της δημοκρατίας, όταν οι βουλευτές μπαίνοντας εκεί μεταλάσσονται υπακούοντας σε εντολές κομματικής γραμμής και όχι κάνοντας το καθήκον τους σύμφωνα με το συμφέρον των Ελλήνων!!

Το περιβόητο σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής καλά κρατεί και τελευταία με τις δολοπλοκίες κακοστημένης χολυγουντιανής ταινίας με πράκτορες 007 σε ξενοδοχεία, έσπασε τα ταμεία όλων των εποχών!!

Ξέρετε κύριε Τσίπρα, δεν με ενδιαφέρει αν κάνω εχθρούς με αυτά που γράφω.Με ενδιαφέρει ο ένας και καλός που θα κατανοήσει και θα έχω καταφέρει να ξυπνήσω τη συνείδησή του .Γιατί οι υπόλοιποι δεν αντέχουν την αλήθεια!


Το κύρος της δικαιοσύνης κρίνεται κατά πόσον τα βάζει με τους ισχυρούς παράνομους και απατεώνες.Δεν κρίνεται αν θα βάλει φυλακή ένα «κλεφτρόνι» για την επιβίωσή του.

Η πρόοδος του λαού δεν μπορεί να έρθει με την δικτατορία των ΜΜΕ και την πρωθυπουργική τρομοκρατία!!

Σύμφωνα με τους απερχόμενους πλέον κυβερνώντες του ΝΑΙ και της υποταγής θα βγούμε από την κρίση αν ακολουθήσουμε την γραμμή των κατακτητών!

Αγαπητέ κύριε Τσίπρα μέχρι σήμερα έχω καταθέσει πληθώρα καταγγελιών στην δικαιοσύνη, αλλά και στην ασφάλεια και στην αστυνομία.

Πρόκειται για πολλά εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να επιστραφούν.

Σας ερωτώ ευθέως θα βοηθήσετε σε αυτό;;


Την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τρίτη και τελευταία ψηφοφορία στην Βουλή για την ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας!

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε για κάλπες.
Όλα δείχνουν ότι έρχεστε κύριε Τσίπρα με φόρα στην εξουσία.


Γι’αυτό ΑΠΑΙΤΩ σαν ελληνίδα πολίτης να ανοίξετε τα χαρτιά σας!!


α) Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι οι Έλληνες με εσάς στην εξουσία;;
Τί μας επιφυλάσσετε;;


β) Είμαστε θεατές οικονομικών εγκλημάτων που έγιναν αιτία αυτοκτονιών συμπολιτών μας.Οι απερχόμενοι έχουν παραβιάσει το σύνταγμα και τις διατάξεις του, τους νόμους και τα ατομικά δικαιώματα.
Θα κλείσετε φυλακή τους υπεύθυνους κύριε Τσίπρα;;


γ) Θα αναβαθμίσετε την δικαιοσύνη και την αστυνομία, ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα διαπλοκής και οι αστυνομικές ταινίες που χρειάζονται «Πουαρώ» για τις λύσεις τους;;


δ) Θα βρεθεί κύριε Τσίπρα κάποιος στην Ευρώπη να κάνει αναδιάρθρωση του χρέους;;


ε) Θα προχωρήσετε σε εθνικό νόμισμα,αν υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις;;


Το χρέος πρέπει να το πληρώσουν αυτοί στους οποίους αναλογεί!!
Η Ελλάδα έχει περάσει πολέμους, γενοκτονίες και είναι όρθια!
Το έθνος μας συγκλονίζει με την ιστορία του τον κόσμο ολόκληρο.


Για την Ιστορία και το Δίκαιο, είναι ιστορική ανάγκη σήμερα, ένας Έλληνας πολιτικός να θυμίσει στην κα Μέρκελ και τον Γερμανικό λαό, πόσο επικίνδυνο είναι να χρεώνουν στους απλούς Έλληνες πολίτες, τα οικονομικά εγκλήματα μιας πολιτικοοικονομικής «νομενκλατούρας», και να τιμωρούν τον Ελληνικό λαό αφήνοντας στο απυρόβλητο τους υπαίτιους. 

Θα πρέπει να τους πει ότι, αν η Ελλάδα και οι Έλληνες χρησιμοποιήσουν την ίδια λογική,θα πρέπει να χρεώσουν τα εγκλήματα και τις θηριωδίες του Χίτλερ στους απλούς Γερμανούς πολίτες. Και μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, απέναντι σε πλαστικό χρήμα!!

στ) Θα σπάσετε το απόστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα εξουσίας;; Διότι είναι η βάση για να προχωρήσετε!!

Το ότι το ποσοστό σας από 3% εκτινάχθηκε στο 36% με δυναμική ακόμα και για αυτοδυναμία δεν είναι τυχαίο. Η κοινωνία ψάχνει να ακουμπήσει, δεν έχει ιδεολογίες πιά.

Κύριε Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία ποιοί θα «στολίσουν»τα ψηφοδέλτιά σας.

Παράδειγμα ,σύμφωνα με πληροφορίες μου ετοιμάζεστε να κατεβάσετε στην Καρδίτσα την πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρία Μαρία Θεοχάρη, η οποία είχε ψηφίσει τα μνημόνια και ΝΑΙ σε όλα (μειώσεις μισθών και συντάξεων).


Ξεκαθαρίστε μας αν δίνετε άφεση αμαρτιών και δέχεστε το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτιά σας.


Ο Έλληνας δεν μπορεί να τρώει συνέχεια σφαλιάρες!!


Εξ’άλλου η αριστερή σας πλατφόρμα δια του κυρίου ΛΑΦΑΖΑΝΗ στις 18 Οκτωβρίου απέρριψε τα ανοίγματα προς τον ηγετικό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ λέγοντας «ότι δεν μπορούμε να ξαναστείσουμε το ΠΑΣΟΚ κάτω από οποιαδήποτε μεταμφίεση»!!


Κύριε Τσίπρα, οι Έλληνες πολίτες έδειξαν απρόσμενη ωριμότητα. Κανείς λογικός άνθρωπος, δεν περιμένει από σας να έχετε το μαγικό ραβδί, ώστε να φτιάξετε το οικονομικό την επόμενη μέρα. 

Όμως, κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα συνεχίσει να σας στηρίζει,αν από την επόμενη μέρα δεν ασχοληθείτε με την διαφθορά και την διαπλοκή.

Σε αντίθετη περίπτωση, φοβάμαι ότι αυτή η ωριμότητα θα φθάσει στα όριά της, γιατί απλά θα έχει χαθεί και η τελευταία ελπίδα.

Ευχόμενη καλή επιτυχία σε εσάς και καλή τύχη στους Έλληνες και στην Ελλάδα μας, σας αφιερώνω τους παρακάτω στίχους του Νίκου Γκάτσου από τραγούδι , με την ελπίδα ότι δεν θα μας συμβεί:

«Έπεσε η κυβέρνηση
Τί θα γίνει τώρα;;
Βλέπω αναρχία μες
στη χώρα
Κλείσε το παράθυρο,
σφράγισε την πόρτα
τίποτα δεν είναι σαν
και πρώτα»!!!…


Θεοδωροβία Πλακά
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: