Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σάλος από σχόλιο του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη στη Βουλή: Δεν ξέρουμε αν Βαρβιτσιώτης και Παπασταύρου είναι γυναίκες (VIDEO)

"Φωτιές" άναψε ένα σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή.
Κατά τη διάρκεια του έντονου καβγά που είχαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο τελευταίος, ενώ απαντούσε σε προηγούμενες αναφορές της προέδρου της Βουλής για τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, της είπε:
«Είναι αισχρό αυτό που κάνετε και ως γυναίκα...Είναι ανεπίτρεπτο μια κυρία που μιλάει για τον φεμινισμό και τα ίσα δικαιώματα ανδρών-γυναικών να ισχυρίζεται ότι πρέπει η σύζυγος κάποιου, όταν αυτός γίνεται υπουργός, να πηγαίνει σπίτι και να σταματάει τη δουλειά της. Απορώ πώς το λέτε και συνεχίζετε και το λέτε».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου του απάντησε: «Εν σχέση δε με την αήθη σας αναφορά σε σχέση με το ποια είναι γυναίκα και ποιος δεν είναι, το θέμα του να υπάρχει μια εταιρεία στην οποία συμπράττει η οικογένεια του κ. Στουρνάρα, η σύζυγος και οι θυγατέρες του και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του κ. Βαρβιτσιώτη και ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπασταύρου –που δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος- και η εταιρεία αυτή...».
Τη στιγμή που η κυρία Κωνσταντοπούλου ολοκλήρωνε τη φράση της «που δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, που καθόταν ακριβώς δίπλα της, όπως φαίνεται και στο βίντεο είπε «δεν ξέρουμε αν δεν είναι» και αμέσως μετά έσκασε στα γέλια.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: