-ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΕΣ

Aντιγράφουμε από το προφίλ του δημοσιογράφου Νίκου Χασαπόπουλου>
Ξέρετε πόσα θα εισπράτει μηνιαίως η Παναρίτη στο ΔΝΤ; 18.000 ευρώ συν έξοδα παράστασης. Να σας θυμίσω ότι:
1. το βιογραφικό της ελέγχεται για την ορθότητά του,

2. προσελήφθη απο την κυβέρνηση του Περού για την αντιμετώπιση της κρίσης με αποτέλεσμα ο περουβιο-γιαπωνεζος πρωθυπουργός Φουτζιμόρι να καταλήξει στη φυλακή για μαζικές δολοφονίες,κατάχρηση εξουσίας και υπεξαίρεση χρήματος (μίζες) και το Περού να βυθιστεί στην ύφεση.
3. Στην Ελλάδα την έφερε η Λούκα Κατσέλη, αλλα γρήγορα την αγκάλιασε ο ΓΑΠ κάνοντας την  Επικρατείας, και
4. Αυτοχαρακτηρίζεται ως...θεσμικός οικονομολόγος, αγαπημένη της φράση όταν δήθεν ειναι οργισμένη: "εξήλθα των ρούχων μου" και το σημαντικότερο θεωρεί τον Βαρουφακη...Θεό που της έκανε το ρουσφέτι και την αποκατάστησε επαγγελματικά στο ΔΝΤ.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Guardian, σε άρθρο που αναφέρεται στην ελληνική κρίση, δηλώνει: «...δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα».
Ακόμη, σε επόμενο σημείο αναφέρει πως η Ελλάδα θα πρέπει να καταστεί "λιγότερο Ελληνική".
Στο εν λόγω άρθρο στον Guardian, σχολιάζοντας και παρουσιάζοντας την κα. Έλενα Παναρίτη αναφέρεται: "…Και για έναν Έλληνα πολιτικό που εμπλέκεται στην προώθηση μερικών από τα πιο αιφνίδια, επώδυνα οικονομικά μέτρα στην ιστορία της χώρας, αυτή δεν φαίνεται ιδιαίτερα Ελληνίδα. Όταν παρατηρήσουμε πόσοι υπολογιστές της Apple είναι στο γραφείο της, απαντά: "Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είμαι ελληνίδα (!!!), είμαι Αμερικανίδα"».
Σύμφωνα με το lamiatimes.gr η ομιλία της σε αμερικανική προφορά διανθίζεται με «darn» και «have a nice day". Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει το πώς η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστρέφεται γύρω από την αλλαγή θεσμών της και των δομών της - με άλλα λόγια, καθιστώντας την Ελλάδα λιγότερο ελληνική".