Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ..«Τελειώνει» τον Στουρνάρα ο Υπ.Οικ. της Αυστρίας!!! «Τα χρήματα που δίνει ο ELA είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος» !!!!

Έτσι, αξιότιμε κε Διοικητά της ΤτΕ, είναι κεφάλαια της Τραπέζης της Ελλάδος….
…και εκείνα που ΔΕΝ δίνει ο ELA στις ελληνικές τράπεζες παραμονές του Δημοψηφίσματος!
Το ότι τα χρήματα της έκτακτης παροχής ρευστότητας του ELA για τις ελληνικές τράπεζες είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος αποσαφήνισε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γεργκ Σέλινγκ, μιλώντας στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της αυστριακής Βουλής.
ΑΡΘΡΟ 14.4 ΣΛΕΕΟι εθνικές περιφερειακές κεντρικές τράπεζες μπορούν να εκτελέσουν και λειτουργίες άλλες από εκείνες που καθορίζονται στο καταστατικό αυτό, εκτός αν, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφανθεί, με πλειοψηφία των δύο τρίτων, ότι αυτές (οι λειτουργίες) προσκρούουν στους στόχους και τα καθήκοντα του ESCB.
Τέτοιες λειτουργίες εκτελούνται με την ευθύνη των εθνικών κεντρικών τραπεζών και δεν θεωρούνται ότι αποτελούν μέρος των λειτουργιών του ESCB.
Έκανες λοιπόν το καθήκον σου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ την Πέμπτη 25/06/2015 ;;;
Μπορείς να επιδείξεις έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι κατά την ανωτέρω ημερομηνία απέστειλες στην ΕΚΤ απόφαση της ΤτΕ για χορηγήση συμπληρωματικής ρευστότητας ELA, κατά το άρθρο 14.4 ΣΛΕΕ ;;;Μπορείς να επιδείξεις έγγραφα που να αποδεικνύουν την κατά ΣΛΕΕ φραγή της πλατφόρμας TARGET2 από την ΕΚΤ, με την απαραίτητη κύρωση της απόφασης από τη Σύνοδο Κορυφής, ή την έκλεισες αυθαίρετα και μονομερώς εσύ ο ίδιος ;;;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ;;;

O κ. Σέλινγκ τόνισε πως θα πρέπει να αναμένεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής και κατόπιν, από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είναι ανοικτές οι πόρτες για διαπραγματεύσεις !!!


Κυριάκος Τόμπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: