Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ .!!


Tου Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 19-11-2015
Από την εποχή που οι Ευρωπαίοι και κυρίως οι μεγάλες δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ρωσία), αποφάσισαν να συστήσουν το Ελληνικό κράτος και να διώξουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία  από την περιοχή, έθεσαν και τους κανόνες για την διαχείρισή τουωστε το νέο Ελληνικό Κράτος θα το διαχειρίζεται θρησκευτικά η Ρωσία , και πολιτικά οι τρείς μεγάλες δυνάμεις, εξ ού και η γνωστή ρήση του «Ανήκομεν εις την Δύση».

Σύμφωνα με  αυτές τις  δύο βασικές αρχές , έχουν συνταχθεί όλες οι διαχρονικά διεθνής συνθήκες  και έχει λειτουργήσει η χώρα μας  εδώ και περίπου 200 χρόνια χωρίς να  έχουμε ξεφύγει στο ελάχιστο.
Συγκεκριμένα, με τη ρήση του «Ανήκομεν εις την Δύση», έχουμε στην ουσία αποδεχθεί 5 βασικούς όρους ώστε να μπορούμε να παραμείνουμε μια «ανεξάρτητη» χώρα.

  1.  Διοικητικά  μας ελέγχει η Γερμανία γι αυτό και μας επέβαλε τους Βαυαρούς Βασιλείς, τους οποίους τους απώλεσε το 1974 και σήμερα ξαναποκτά τον διοικητικό έλεγχο της χώρας.
  2.  Νομοθετικά μας ελέγχει η Αγγλία , γι’ αυτό και όλες οι διεθνείς συνθήκες υπογράφονται σε Αγγλικό Δίκαιο.
  3. Ενεργειακά μας ελέγχει η Αγγλία γι αυτό και δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό μας πλούτο.
  4.  Οι μεταφορές ελέγχονται από την Γαλλία, όπως και ο πολιτισμός γι αυτό και δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον αρχαίο πολιτισμό μας όπως στην πρόσφατη περίπτωση της Αμφίπολης και γι αυτό μας έχουν κλέψει τεράστιας αξίας έργα και κοσμούν τα δικά τους μουσεία.
  5.  Οικονομικά μας ελέγχει η Γερμανία γι αυτό και όλες οι δανειακές συμβάσεις της χώρας μας έως σήμερα υπογράφονται με ρήτρα Γερμανικού Μάρκου και παρακολουθούνται από την Γερμανική Κεντρική Τράπεζα.

Ενώ  συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, είναι «ηλίου φαεινώτερο» ότι επι της ουσίας είμαστε ένα κομμάτι από το σώμα της Ευρώπης στο οποίο οι τρείς Μεγάλες Δυνάμεις έχουν πολιτικά δικαιώματα και όπως προαναφέραμε η Ρωσία μέσω του Αγίου Όρους μας ελέγχει θρησκευτικά.
Με απλά λόγια, η Ελλάδα είναι μοιρασμένη μια χαρά έως τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο μετά τον οποίο διεκδικούν μέρος όλων των παραπάνω και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής , πράγμα που αποκτούν ως ποινή επι της Γερμανίας για τις καταστροφές του  Πολέμου για τις οποίες ακόμα και σήμερα δεν έχει παραιτηθεί και κρατάει τους Γερμανούς με  δημερή συμφωνα.

Για να δούμε όμως τι ισχύει  σήμερα και πως γίνεται το ανακάτεμα της τράπουλας από μηδενική βάση των υπεχρεώσεων που απορρέουν, ως δήθεν προστασία για την χώρας μας.

Οι  Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής απαιτούν τους υδρογονάνθρακες.

Η Γερμανία ζητά τα αεροδρόμια, λιμάνια, ΟΤΕΜ, ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, Εμπορευματικό Σταθμό στο Θριάσιο Πεδίο και ότι πάρει από ακίνητη περιουσία του Δημοσίου και των ιδιωτών, και την εγκατάσταση επιχειρήσεων ώστε να λειτουργήσουν στις υπό ίδρυση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

Η Αγγλία ζητάει ειδικό φορολογικό καθεστώς σε πολυεθνικές και επιτήρηση στο διεθνές εμπόριο.

Η Γαλλία ζητάει τα δίκτυα σταθερής τροχιάς, και την εγκατάσταση επιχειρήσεων ώστε να λειτουργήσουν στις υπό ίδρυση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

Η Ρωσία ζητάει βάσεις στο Αιγαίο και γενικά στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όπως φαίνεται το σχέδιο είναι έτοιμο και είναι το ίδιο που εφαρμόζεται εδώ και 200 χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβούν πράγματα τέτοια , όπως αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, ώστε όλα αυτά να μην εφαρμοστούν.

Το πρόβλημα στη χώρα είναι να μην συμβεί κάτι εκ των έσω και στραβώσει το κλίμα, στην περίπτωση που  τα ντόπια οικονομικά συμφέροντα, τα οποία πάντα συνεργάζονται με τους έξω, δεν τα βρουν και αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση ξεκινώντας από την αλλαγή της κυβέρνησης.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι «πατεράδες» μας έχοντας τους Τούρκους για φόβητρο, θα τους επαναφέρουν στην τάξη.

Δηλαδή, σήμερα στην ουσία γίνεται το παζάρι των ντόπιων και ξένων συμφερόντων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, με την διαφορά ότι , ενώ οι ξένοι απαιτούν η Ελλάδα να γίνει επι τέλους μια οργανωμένη χώρα ώστε να μπορούν να την ελέγχουν καλύτερα, πράγμα που σημαίνει ότι οι ντόπιοι δεν θα μπορούν να τους κοροϊδεύουν κλέβοντας , ενώ μερικοί από αυτούς να φιγουράρουν σε κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης, και να κατέχουν τα ακριβώτερα ακίνητα παγκοσμίως σε Λονδίνο και Νεα Υόρκη, αδιαφορώντας  παντελώς για τον Ελληνικό λαό.

 Τέλος, σε όλα τα παραπάνω στηρίζεται και ο νύν Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς όταν λέει στους ξένους, βρείτε τα  εσείς μεταξύ σας και πείτε μας τι να κάνουμε..!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: