Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

«Βόμβα» για Στουρνάρα: Στα «αζήτητα» 4 πορίσματα για τη σύζυγό του

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχωρά το περιοδικό Hot Doc, σύμφωνα με ρεπορτάζ του οποίου ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα πορίσματα για την εταιρία της συζύγου Στουνράρα, που έπαιρνε έργα από το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ΕΟΦ εξαφανίστηκαν όπως τονίζεται, «στο επιμελημένο χάος της γραφειοκρατίας ή της σκοπιμότητας».
Το Hot Doc αποκαλύπτει εκτός από τις δουλειές που έχει πάρει η κ. Στουρνάρα από το Δημόσιο, ότι συνολικά 4 έρευνες που συμπεριελάμβαναν τη σύζυγο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ως ερευνώμενο πρόσωπο ή την αφορούσαν αποκλειστικά φαίνεται να έχουν χαθεί ή ματαιωθεί και μάλιστα όσο ο σύζυγός της ήταν υπουργός.

Στο επίμαχο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για μία χαμένη στα ενδότερα του ΣΔΟΕ έρευνα που αφορούσε την κ. Στουρνάρα, την εταιρία της και το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει διακίνηση μαύρου χρήματος.
Παράλληλα, αποκαλύπτεται τι απέγινε η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ για την οποία παραγγέλθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία, ποινική προκαταρκτική εξέταση. Τι απάντησε το ΣΔΟΕ στη Δικαιοσύνη με καθυστέρηση 4 ετών.
Ακόμη, ποιοι υπουργοί της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και με ποιο πρόσχημα σταμάτησαν έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι απαντούν οι ίδιοι στο Hot Doc.
Διαβάστε επίσης για τη χαμένη έρευνα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο ΚΕΕΛΠΝΟ και για την περίεργη παραίτηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Συμβάσεων. Ποιος ο ρόλος του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: