Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΜΒΕΣ Σαββίδη για σύστημα και διαφθορά: «Θα τους καταστρέψουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

ο Ιβάν Σαββίδηςο Ιβάν Σαββίδης
ΒΟΜΒΕΣ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 13:08
Άστραψε και βρόντηξε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα. Η χθεσινή συγκέντρωση έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στο ποδόσφαιρο της διαφθοράς. Να είστε σίγουροι ότι θα το καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο»!

 Ο Ιβάν Σαββίδης φανερά ικανοποιημένος μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League στάθηκε στην μεικτή ζώνη της Τούμπας και έριξε... βόμβες!

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο «σύστημα» τονίζοντας πως «θα το καταστρέψουμε» και υπογράμμισε πως η χθεσινή συνάντηση στο Makedonia Palace «έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στο ποδόσφαιρο της διαφθοράς».

Ο Ιβάν Σαββίδης φάνηκε πολύ αισιοδόξος για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, αλλά ξεκαθάρισε πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί τώρα «ο ΠΑΟΚ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα».  

«Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα. Η χθεσινή συγκέντρωση έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στο ποδόσφαιρο της διαφθοράς. 32 Ενώσεις και πάνω από 100 άτομα ήταν στο Makedonia Palace και το κεντρικό μήνυμα όλων ήταν «ως εδώ, δεν πάει άλλο».

Ο ΠΑΟΚ, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια, ηγείται της κατάστασης αυτής και είμαι πολύ χαρούμενος που μαζί μας είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, αλλά και όλες οι ομάδες (σ.σ ανέφερε τα ονόματα των ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Πανιωνίου, Παναιτωλικού), αφού μόνο δύο – τρεις είναι ενάντια στο καλό του ποδοσφαίρου, αφού έχουν τους δικούς τους σκοπούς.

Να είστε σίγουροι ότι θα το καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο και από την νέα χρονιά το ποδόσφαιρο θα είναι χαρά. Θα παίζουμε, πότε θα νικάμε, πότε θα χάνουμε...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης. 

«Το λέω και το τονίζω όταν αν δεν αλλάξει η συγκεκριμένη κατάσταση, που δεν το πιστεύω, ο ΠΑΟΚ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» του Βορρά.

Σε ερώτηση σχετικά με τα προκριματικά του Champions League και αν ονειρεύεται το... σεντόνι στην Τούμπα, ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε: «Αν μπορούσατε όλοι εσείς να μπείτε στο μυαλό μου και να δείτε πόσα ονειρεύομαι για αυτήν την ομάδα θα μένατε έκπληκτοι...»


Δεν υπάρχουν σχόλια: