Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτογραφία ΣΟΚ: Το δεξί χέρι του Κοντομηνά με Μητσοτάκη, Μαρέβα και Χριστοφοράκο της Siemens

Ο Δημήτρης ΦουρλεμάδηςΌπως έχει ήδη γνωστό το δεξί χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης (έχει χειροτονηθεί και ιερέας), ο οποίος εκπροσώπησε ως διευθύνων σύμβουλος, τον τηλεοπτικό σταθμό Aplha στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες πρόκειται να καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για το τεράστιο σκάνδαλο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος "Αλληλεγγύη". (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Η υπόθεση έχει πολύ μεγάλο παρελθόν και έντονο παρασκήνιο. Και φυσικά και από αυτό το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια Μητσοτάκη, ούτε βέβαια ο Χριστοφοράκος της SIEMENS ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό κατόπιν... παραλείψεων της τότε υπουργού Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Προς το παρόν παραθέτουμε μία φωτογραφία: Από αριστερά Φορλεμάδης, Χριστοφοράκος, Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Μητσοτάκη. Μείνετε συντονισμένοι στο Periodista.gr. Θα τα πιάσουμε όλα από την αρχή. Δεν έπαιρναν μόνο οι Μητσοτάκηδες δώρα από τη Siemens. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: