Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

(vid) Σπίρτζης: Ο Στουρνάρας πίεζε να μην μπει στην ΑΜΚ το ταμείο Μηχανικών για να πωληθεί η Αττικής για ένα κομμάτι ψωμί !


Ο Χρ. Σπίρτζης επισήμανε ότι ο Γ. Στουρνάρας πίεζε ώστε το ταμείο των μηχανικών να μην μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής με σκοπό η τράπεζα να δοθεί στους ιδιώτες «για ένα κομμάτι ψωμί»
Για «λάσπη» που δέχεται ο ίδιος και στελέχη της κυβέρνησης έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Άδ. Γεωργιάδη, σχετικά με τα όσα υποστήριξε για τον Χρ. Καλογρίτσα και την Τράπεζα Αττικής. Ο Χρ. Σπίρτζης επισήμανε ότι ο Γ. Στουρνάρας πίεζε ώστε το ταμείο των μηχανικών να μην μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής με σκοπό η τράπεζα να δοθεί στους ιδιώτες «για ένα κομμάτι ψωμί».

 Ο υπουργός Μεταφορών υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις στην Τράπεζα Αττικής παίρνονταν από στελέχη που είχαν σχέσεις με την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων κι οι πρώην διευθυντές των γραφείων του Β. Βενιζέλου και του Χρ. Σταϊκούρα. Ο Χρ. Σπίρτζης ζήτησε να δοθούν στην δημοσιότητα τα πορίσματα της Τράπεζας της Ελλάδας για την Τράπεζα Αττικής αναρωτώμενος γιατί αυτό δεν έχει γίνει ακόμα. Παράλληλα, προκάλεσε την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να δηλώσουν αν εξυπηρετούν τα δάνεια που έχουν πάρει από την Τράπεζα Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: