Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΜΥΘΙΚΗ επιστολή-απάντηση του Σαν Μαρίνο στον Μίλερ: «Πάντα θα φοράτε λευκή κάλτσα με πέδιλο»!

ΜΥΘΙΚΗ επιστολή-απάντηση του Σαν Μαρίνο στον Μίλερ: «Πάντα θα φοράτε λευκή κάλτσα με πέδιλο»!Βάλτε... καπέλα και ελάτε να τα βγάλουμε ΟΛΟΙ μαζί στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Σαν Μαρίνο, που απάντησε με μία επιστολή, πραγματικό ΕΠΟΣ, με δέκα σημεία, στον Τόμας Μίλερ!
«Έμπλεξε» ο Τόμας Μίλερ και… καλά να πάθει!

Γιατί θα έπρεπε να ξέρει, πριν κάνει τη δήλωση ότι δεν βρίσκει κανένα νόημα στο να γίνονται αγώνες με ομάδες τύπου Σαν Μαρίνο, ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εθνικής ομάδας από το μικρό κρατίδιο, είναι σαν τον… δικό μας του Πανσερραϊκού: Δηλαδή, τιτάνας!

Γιατί ο δεκάλογος, με τον οποίο επέλεξε, στην ανοιχτή επιστολή του, να απαντήσει στον Γερμανό επιθετικό, μετά το 8-0 των «πάντσερ», είναι ό,τι πιο απολαυστικό έχουμε διαβάσει τον τελευταίο καιρό.

Ιδού:

«Κύριε Μίλερ, έχετε δίκιο. Τέτοια παιχνίδια δεν είναι τίποτα», ξεκίνησε ο Άλαν Γκασπερίνο και παρέθεσε 10, απολαυστικούς λόγους, για τους οποίους το παιχνίδι ΕΧΕΙ νόημα:

1. Μας βοήθησε να καταλάβουμε ότι ακόμη και σε μία ομάδα όπως η δική μας δεν μπορείτε να σκοράρετε.

2. Μας βοήθησε να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν ανήκει στους μάνατζέρ σας, αλλά σε όλους όσοι το αγαπάνε.

3. Θύμισε στους δημοσιογράφους σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι αυτοί οι τύποι κυνηγάνε μέχρι τέλους τα όνειρά τους.

4. Μας θύμισε ότι εσείς οι Γερμανοί δεν πρόκειται να αλλάξετε και ότι πάντα θα κάνετε bullying, έστω και αν δεν εγγυάται πάντα την επιτυχία.

5. Έδειξε ότι 200 τύποι στο Σαν Μαρίνο δίνουν πάντα το 100%. Ποιος ξέρει, ίσως μία μέρα όλες οι θυσίες τους δεν πρόκειται να ξεπληρωθούν με ένα παιχνίδι απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές.

6. Βοήθησε την ομοσπονδία σας (όπως και τη δική μας) να συγκεντρώσει χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, προκειμένου να χτίσει υποδομές. Θα σας πω ένα μυστικό: Αυτήν τη στιγμή, η δική μας χτίζει ένα γήπεδο σε μία απομακρυσμένη περιοχή. Θα μπορούσατε να το χτίσετε μόνος σας σε έξι μήνες με τον μισθό που παίρνετε, εμείς θα το κάνουμε με τα έσοδα από έναν αγώνα μαζί σας.

7. Επέτρεψε στην ομάδα μας να γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο.

8. Επέτρεψε στον φίλο σας, Γκναμπρί, να κάνει χατ τρικ.

9. Επέτρεψε σας κάποιους από τους κατοίκους μας να νιώσουν ότι έχουμε πραγματική εθνική ομάδα.

10. Με βοήθησε να καταλάβω ότι παρότι φοράτε την καλύτερη φανέλα της Adidas, από κάτω είστε πάντα εκείνοι που φοράτε λευκές κάλτσες με πέδιλο.

Με αγάπη, ο Άλαν σας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: