Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Μητσοτάκη αναμένουμε να στηθεί και άγαλμα και όνομα σε δρόμο οπως σε κάθε “ήρωα” της “αντίστασης”!

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Μητσοτάκη  αναμένουμε να στηθεί και άγαλμα οπως σε κάθε ήρωα της αντίστασης! Σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών εκτίθεται από τις 07:00 το πρωί, σήμερα Τετάρτη, η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η σορός του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία, μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 7 το πρωί.


Τις πρώτες τιμές στον Κ. Μητσοτάκη απέδωσαν η οικογένειά του, καθώς και τιμητικό άγημα.Εμφανώς συγκινημένη και καταβεβλημένη έφτασε στη Μητρόπολη, λίγο πριν από τις 7 το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελo.
Μαζί της ήταν και η αδελφή της Κατερίνα Μητσοτάκη.Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης, και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.
Η δοξολογία άρχισε, ενώ την ίδια ώρα βρακοφόροι από την Κρήτη είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ναό, θέλοντας να τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό. Από τα ξημερώματα παραμένει κλειστή η οδός Μητροπόλεως, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται παραταγμένοι και στις δυο πλευρές του δρόμου.
Η εξόδιος ακολουθία του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα σε ηλικία 99 ετών, θα τελεστεί στις 15:00 το μεσημέρι, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού. Με το τέλος της ακολουθίας στη Μητρόπολη Αθηνών, η σορός του Κ. Μητσοτάκη θα μεταφερθεί στην Ελευσίνα προκειμένου να «πετάξει» με στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 για την Κρήτη και την ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος, όπου, κατόπιν επιθυμίας του, θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη σύζυγό του.
 Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.
Όσοι δεν γνωρίζουν γιατί εχουμε αυτο το τίτλο :Για την αντιστασιακή του δράση τιμήθηκε με τα μετάλλια Εθνικής Αντιστάσεως από την Ελλάδα και τη Βρετανία. Την 21η Απριλίου 1967, συνελήφθη από τη "δικτατορία των συνταγματαρχών" οπως λένε , και κρατήθηκε σε καθεστώς περιορισμού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την αμνηστία του Δεκεμβρίου 1967 και ύστερα διέφυγε στη Γαλλία, όπου παρέμεινε περίπου πεντέμισι χρόνια συμμετέχοντας ενεργά στη δράση κατά του Παπαδόπουλου οπως κάθε κομμουνιστής της εποχής, για να γυρίσουν μετά στο ελλαδιστάν εκ του ασφαλούς και φέρουν την "δημοκρατία" τα πρώτα δε στελέχη του ΠΑΣΟΚ ηταν καθαρά κομμουνιστες του ΚΚΕ! με τα γνωστά αποτελέσματα! ΠΑΣΟΚ ΝΔ έκαναν νόμιμο κόμμα την μέχρι τότε εγκληματική και παράνομη οργάνωση ΚΚΕ!! επίσης μας λένε οτι είχε καταδικαστεί σε θάνατο απο τους "κακούς ναζι" και ως του θαύματος σώθηκε!
Άλλα ειναι και το άλλο, οι Γερμανοί κυνήγησαν μονο ήμι-όμβριους(κομμουνιστες)και όμβριους! αυτός τι ηταν και τον κυνήγησαν; ας δούμε και κάτι άλλο : ο Καπετάν Γιώτης(Χαρίλαος Φλωράκης) ο σφαγέας του ΕΛΑΣ / ΚΚΕ του έδωσαν και Βραβείο Ειρήνης Λένιν! γιατί έκανε εθνοκάθαρση! (8 Απριλίου του 1989, ανέλαβε την προεδρία του Συνασπισμού της Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ!) πόσο ηλίθιος και αμόρφωτος με πτυχία μπορεί να ειναι κάποιος να βγάζει το κομμουνιστικο ΣΥΡΙΖΑ να σωθεί? και να πιστεύει μάλιστα οτι οι αριστεροί δεν ειναι κομμουνιστές!καθώς όλοι οι αριστεροι έχουν παππούδες κομμουνιστές! και το πρόβλημα ειναι οτι εδώ δεν ειναι θέμα "ιδεολογίας" κα αηδίες αλλα φυλής!! ακόμα δεν έχουν καταλάβει οτι ολα τα κόμματα ειναι μια κλίκα ?και όσοι δεν ειναι δικά τους τα κυνηγούν .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: