Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ραγκούσης: Δε θα γίνω υπάλληλος του Μαρινάκη και υπεργολάβος του Μητσοτάκη

Η Φώφη διαγράφει Ραγκούση: Δε θα γίνω υπάλληλος του Μαρινάκη και υπεργολάβος του ΜητσοτάκηΣτην υιοθέτηση της γραμμής Μητσοτάκη ακόμα και στα εσωκομματικά της ζητήματα προχωρά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία με τη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση από το Κίνημα, δύο ημέρες μετά και την αποχώρηση του Ποταμιού.
Η Χαριλάου Τρικούπη εγκαλώντας τον κ. Ραγκούση ότι «φέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» προχωρά στη διαγραφή του, επειδή από την πρώτη στιγμή του εγχειρήματος ο κ. Ραγκούσης έχει ταχθεί κατά της σύμπλευσης με τον κ. Μητσοτάκη, υιοθετώντας μία καθαρά αντιδεξιά γραμμή.

Από τη στιγμή που η Φ. Γεννηματά διατύπωσε αίτημα για εκλογές εδώ και τώρα χάθηκε κάθε σημείο επαφής με τον Γ. Ραγκούση ο οποίος έχει αντιδεξιά ατζέντα και υποστηρίζει τις προοδευτικές συγκλίσεις.
Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα της επισημοποίησης του διαζυγίου δυο μόλις 24ωρα μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ.
Αφορμή ήταν πρόσφατες συνεντεύξεις του μέλους της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ με την οποία κατηγορούσε τη Φ. Γεννηματά ότι σύρεται στη γραμμή του Κ. Μητσοτάκη.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης δήλωσε πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής.
»Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».
Η απάντηση του πρώην υπουργού δόθηκε με ανάρτησή του στα social media:
«Αγαπητή Φώφη,
»απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη».

3 σχόλια:

 1. , ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης δήλωσε πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μας τα χεις κανει τσουρεκια με τον ανύπαρκτο.
  Δεν μας είπες τίποτα για τις αποχωρήσεις Δ.Καμένου, Λαζαρίδη , Μ.Παπαδοποϋλου κλπ. από τον αγαπημένο σου ακροδεξιό Καμμένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζει τις δηλώσεις του στελέχους των ΑΝΕΛ και Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη σχετικά με το Σκοπιανό.

  «Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά. Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά», αναφέρει η κ. Γεννηματά και προσθέτει:

  «Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για τη χώρα».

  Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαυραγάνης, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία κακή και απορριπτέα, υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών είναι «ανίσχυρη»

  ΑπάντησηΔιαγραφή