Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ: “Το καλό στην Ελλάδα δεν είναι οργανωμένο, τα άνομα συμφέροντα είναι καλά οργανωμένα»..(video)

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 29/3/2015
Ο Αντώνης Τρίτσης (1937 - 1992) μιλά για την Ελλάδα, την νεολαία, τη πολιτική, τη γυναίκα. Υπήρξε βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης, υπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Δήμαρχος Αθηναίων.
Επιβεβαιώνεται σήμερα ο αείμνηστος επιφανής πολιτικός ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ όταν τότε,  το 1988,  μιλούσε για την οργάνωση των συμφερόντων.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι σήμερα το σύστημα της διαπλοκής,  τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, αποκορυφώνει τον αγώνα επιβίωσης και στρατεύοντας τα πάντα  έχει αρχίσει να δίνει τα ρέστα του..!! 

Είχε πεί τότε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ:
Δείτε απο το 1.34 του video και μετά, «...Αν πάρεις ένα μέτρο που είναι καλό για το 95% του Ελληνικού λαού, αυτό θα μείνει αδρανές και θα παρατηρεί, ενω το 5% θα ξεσηκωθεί και θα είναι σε θέση να πάει σε όλους τους διαδρόμους όλων των κομμάτων και να ανατρέψει την όποια καλύτερη απόφαση για οτιδήποτε .........»
Σε καθημερινή βάση τα συστημικά ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίζουν και να απαξιώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τον ΤΣΙΠΡΑ και ένα ένα τα κυβερνητικά στελέχη, βάζοντας σε εφαρμογή  σχέδιο πλήρης αποδόμησης της κυβέρνησης με απώτερο στόχο ακόμα και την αποσταθεροποίηση της χώρας προκειμένου να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.
Με την πίεση που νοιώθουν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πολλές φορές αν και επιστρατεύονται οι κορυφαίοι του συστήματος, πέφτουν σε γκάφες και αποκαλύπτονται, αρκεί ο Ελληνικός λαός να θυμάται και να διαβάζει τόσο τις «υποχρεώσεις» της Ελλάδας όσο και αυτούς που μας «υποχρέωσαν».
Αναφορές σε δηλώσεις συστημικών πολιτικών,  σαν αυτή που είδαμε  σήμερα στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΥ στην μονόλογη εκπομπή του κ. ΧΑΤΖΗ με την κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , που έγινε το 1993 από τον  ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ως Πρωθυπουργό, για την οποία η «θυγατέρα» σήμερα ένοιωσε περήφανη, από την μία να «προβλέπει» «ότι η Ελλάδα αν συνεχίσει να δανείζεται θα χρεοκοπήσει», ενώ από την άλλη φρόντισε με τον τότε υπουργό εξωτερικών ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ να συμμετέχει στο σχεδιασμό  και την υπογραφή αυτών που σήμερα ζούμε, τα οποία καθορίζονται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, και ολοκληρώθηκαν, πάλι από τους ίδιους πολιτικούς με την συμβολή φυσικά και του κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ το 2007, με τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ της ΛΥΣΣΑΝΩΝΑΣ (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ) και ΡΩΜΗΣ.
Συνεχίζοντας ο κ. ΤΡΙΤΣΗΣ,  κάλεσε την νεολαία να αναλάβει ιστορική ευθύνη σε αυτόν τον τόπο…!!!
Να λοιπόν που οι σημερινοί σαρανταρηδες  πήραν στα χέρια τους την διακυβέρνηση της χώρα και έχουν απέναντή τους ολόκληρο το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο να τους παλεύει...ελπίζοντας οτι ο Ελληνικός Λαός τους στηρίζει..γι αυτό άλωστε τον επικαλούνται συνεχώς.!!!
Μην ξεχνάμε δύο πράγματα:
  1.   Κάποιος γνωρίζει πολύ καλά και «προβλέπει» κάτι μόνο όταν ο ίδιος το έχει σχεδιάσει.
  2. Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αντιπροσωπεύει το 95% του Ελληνικού ΑΕΠ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ


6 σχόλια:

Συγκαμμένος είπε...

Για παράθεσέ μας ρε φιλαλήθη, η δήλωση αυτή της Ντόρας, σε ποιο μέσο και πότε έγινε;

Συγκαμμένος είπε...

Δήλωση σοκ! Πριν από 30 χρόνια...

thoureios.blokspot είπε...

Ρωτα την ιδια θα στο επιβεβαιώσει...!!!

thoureios.blokspot είπε...

Που καταντησες ρε "συγκαμμένε"..!!! Αντι να προβληματιζεσαι και να συνεχιζεις την μάχη του Αντωνη Τρίτση κατά των συμφερόντων, ταυτίστηκες μαζί τους και "συμπορεύεσαι"....!!!

Συγκαμμένος είπε...

Αυτό είναι απάντηση; Εσύ σαν έγκριτος δημοσιογράφος δείξε μας ότι αυτό που γράφεις είναι αλήθεια. Εκτος αν στο είπε όταν ησασταν οι δυο σας...
Ψεύτης σαν τον αρχηγό σου

Συγκαμμένος είπε...

"Ταυτιστηκες μαζί τους και συμπορευεσαι" Χαχα πόσο κωμικός είσαι!
"απέναντη" , "άλωστε" : Αγράμματος σαν τον αρχηγό σου.