Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

«Καμόρα 60 χρόνια στην πολιτική: Ο παππούς, ο πατέρας, ο γιος, ο θείος, η ανιψιά… Ντροπή!»

«Μέρκελ, Σαρκοζί και Σόιμπλε έκαναν το έγκλημα. Συνέχισαν διάφοροι πρωθυπουργοί σε διάφορες χώρες. Τώρα θα πρέπει ο διαχειριστής του εγκλήματος να φορτωθεί επειδή διάφοροι μικροαστοί θέλουν να ξαναγυρίσουν με την οικογένεια Μητσοτάκη; Καμόρα 60 χρόνια στην πολιτική: Ο παππούς, ο πατέρας, ο γιος, ο θείος, η ανιψιά… Ντροπή!».
Αυτό τόνισε στο Open TV ο Στέφανος Τζουμάκας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και συμπλήρωσε:



«Το σύστημα που έκανε τη βλάβη και έφερε εδώ τη χώρα πρέπει να ξαναπάει στην αντιπολίτευση».
 «Η χώρα έχασε το 30% του εθνικού της πλούτου και για να τον ανακτήσει χρειάζεται τουλάχιστον 15 χρόνια. Το 40% των Ελλήνων πήγε κάτω από το όριο της φτώχειας. Τώρα ζούμε στο βιοτικό επίπεδο του 1977. Η χώρα έχασε πάνω από 300.000 επιχειρήσεις, η ανεργία εκτινάχθηκε. Η χώρα υπέστη μεγάλη εθνική βλάβη, με υπαίτιους το παλαιό σύστημα, της ηγεσίας του πρώην ΠΑΣΟΚ από το 2010 και μετά και τις ηγεσίες της Δεξιάς», επισήμανε.
Τέλος, αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι «αυτό που είναι τώρα δεν είναι ΠΑΣΟΚ, είναι ένας εκφυλισμός. Από το 2010 και μετά άλλαξε στρατόπεδο. Είναι στην άλλη πλευρά…».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεώργιος Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου, Γιωργάκης Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Πυρά κατά των Σπύρου Δανέλλη και Ελενας Κουντουρά εξαπέλυσε μέσω Twitter o Πάνος Καμμένος, με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων τους για τις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο Σύριζα και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές -αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «φωτογραφίζοντας» τους δύο πολιτικούς.

Συγκαμμένος είπε...

Η περίπτωση του Τζουμάκα συνοψίζει γλαφυρότερα –δηλαδή γραφικότερα– όλη την υπόλοιπη ψαριά του Τσίπρα: Αν ο ανερχόμενος, αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ περισυνέλεξε στελέχη που στο μεγάλο ΠΑΣΟΚ δεν είχαν εκτόπισμα –όπως, ας πούμε, ο Κουρουμπλής ή η Σακοράφα– ο ώριμος ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε να μαζεύει εκείνους που δεν μπορούσαν να σταθούν ούτε στο μικρό ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Το απολειφάδι της πολιτικης ο Τζουμάκας ξέχασε να προσθέσει και τον Ελευθέριο Βενιζέλο που ήταν θείος του Κων/νου Μητσοτάκη

thoureios.blokspot είπε...

Η ανωνυμία καλύπτει κάποιους ηλιθίους σαν τους κουκουλοφόρους μπαχαλάκιδες που εξυπηρετούν τα διαχρονικά συμφέροντα κάποιον. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτοί με τις κουκούλες φέρνουν μνήμες από το παρελθόν όταν ανώνυμοι κουκουλοφόροι υπεδείκνυαν στους Γερμανούς τους πατριώτες τους οποίους εκτελούσαν.
Ανωνυμία=κουκούλα=διαπλοκή η τουλάχιστον ηλιθιότητα….

thoureios.blokspot είπε...

Ρε συγ-Καμμένε σύνελθε..!!! δες τι γίνεται γύρω σου και μην το παίζεις προοδευτικός...συνοδοιπόρε του Μητσοτάκη..η πλάκα είναι ότι είσαι διχασμένη προσωπικότητα... Ανώνυμος -Συγκαμμένος.....και γελάει ο κόσμος μαζί σου με τα λεγόμενά σου..και τα (αστείο) σου..

Συγκαμμένος είπε...

Μπράβο , 9 μέρες έκανες να το σκεφτείς αυτό κ το εβαλες σε όλα τα άρθρα; Πρέπει να σαι ξεφτέρι...