Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Νίκος Φωτόπουλος: «Προς τους κύριους της ΡΑΕ – Σα δε ντρέπεστε…»

28/06/2019
Κύριοι της ΡΑΕ, η υπηρεσία την οποία διοικείται, η οποία οφείλει να λειτουργεί κατά τρόπο αντικειμενικό και δίκαιο και να είναι πράγματι ανεξάρτητη επιβάλλοντας και επιβλέποντας ως κόρη οφθαλμού, αυτό που είναι χρέος σας τους περιβόητους «ίσους όρους ανταγωνισμού» σεβόμενη όλους τους παίχτες της αγοράς, αντιμετωπίζοντας τους κατά τον ίδιο αμερόληπτο τρόπο διαχρονικά έχει λειτουργήσει ως ένας από τους μεγαλύτερους καταστροφείς της ΔΕΗ.
Άπειρα τα παραδείγματα… Δεκάδες οι καταστροφικές και λαθεμένες αποφάσεις σας…
Εκατοντάδες οι προκλήσεις σας απέναντι στη ΔΕΗ… Ανυπολόγιστη η ζημιά που έχετε προκαλέσει στην επιχείρηση… Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται ούτε και τώρα στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ΔΕΗ και για την οποία ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ δε λέτε να καταλάβετε τι ζημιά έχετε προκαλέσει στην επιχείρηση του ελληνικού λαού.
Για τη στάση σας και για την απόφασή σας να αποδώσετε στην επιχείρηση και μάλιστα με καθυστέρηση 8 χρόνων ΜΟΝΟ 160 – 200 εκ. € για τις ΥΚΩ του 2011 (!!) (λες και είναι ο ζητιάνος – έτσι την καταντήσατε) ενώ αδίκως της στερήσατε 681,7 εκ. € προκαλώντας της την αντίστοιχη ζημιά και αναγκάζοντας την να τρέχει στα δικαστήρια, μόνο μια λέξη χωράει: ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: