Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ ΝΤΗΛΑΡΕΙ 150 ΔIS € ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΟΥΣΙΑΑθήνα 13-07-2019
 Του Αθανασόπουλου Περικλή
Μετά τον απόλυτο πλέον έλεγχο των ΜΜΕ, πρέπει να ομολογήσουμε ότι η επικοινωνιακή τακτική του κυβερνώντος κόμματος  λειτουργεί θαυμάσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ, γιατί έχει επιβάλει την καθημερινή της ατζέντα, και σέρνει πίσω της ολόκληρη την αντιπολίτευση και μάλιστα με τρόπο πολλές φορές απαξιωτικό και εξευτελιστικό.
Βλέπουμε, όχι μόνο να κρατάει στην επικαιρότητα και σε καθημερινή βάση γεγονότα που χρησιμοποίησε τον τελευταίο χρόνο, άλλες φορές υπερβάλλοντας και άλλες φορές ψευδόμενη και με θράσος έναντι του Ελληνικού λαού, για να κερδίσει την εξουσία, αλλά σήμερα προχωράει ακόμα πάρα πέρα, θεσμοθετώντας και εθνικές ημέρες πένθους, όπως με την τήρηση ενός λεπτού σιγή χθες στην βουλή για την μνήμη των νεκρών στο Μάτι.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, αν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τους 143 θανάτους από τον σεισμό της Πάρνηθας το 1999, για τους  81 νεκρούς του Σάμινα το 2000, για  τους 63 νεκρούς στην Ηλεία το 2007 από τον «Στρατηγό Άνεμο» του Πολύδωρα, η ακόμα και για τους 121 νεκρούς από την αεροπορική τραγωδία με την πτώση του αεροσκάφους «ήλιος» το 2005; 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΝΗΘΑ ΣΕΙΣΜΟς
ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για σαμιναΑντίθετα όμως όλο το πολιτικό σύστημα δεν ήθελε να ακούγεται τίποτα για όλα αυτά.
Χθες μάλιστα, ο αδίστακτος προκειμένου να έρθει στην εξουσία Κυριάκος Μητσοτάκης,  επιχείρησε να αξιοποιήσει και τους 102 νεκρούς των φυλακών τον τελευταίο χρόνο, οι οποίες έχουν γεμίσει με ότι σαβούρα κουβαλήθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ξεκινώντας από τις δικές του κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις.
Αποτέλεσμα εικόνας για τυμβωρυχία
ΜΑΤΙ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΙΕς ΗΛΕΙΑ
ΦΩΙΑ ΗΛΕΙΑ
Μη μας εντυπωσιάσει λοιπόν αν στη συνέχεια δούμε να αξιοποιεί και τους νεκρούς των τροχαίων, των Νοσοκομείων και γενικά όπου θεωρήσει ότι πετυχαίνει απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο βλέπει ότι ο Ελληνικός λαός παραμυθιάζεται.
Ποιό είναι όμως μέρος της ατζέντας  που έντεχνα κρύβει πίσω απ’ όλα αυτά και δεν θέλει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να υποπέσει στην αντίληψη του ταλαιπωρημένου τα τελευταία χρόνια Ελληνικού Λαού;
ΠΡΩΤΟΝ: Η Ιδιωτικοποίηση της βασικής και επικουρικής σύνταξης η οποία αφορά έσοδο του δημοσίου περίπου 12 δις € ετησίως και για τα 4 χρόνια κυβέρνησης από την  ΝΔ θα ανέλθει στο ποσό περίπου των 50 δις €.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΙΟΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
ΗΛΙΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Η αρπαγή του αποθεματικού των 37 δις €, μεγάλο μέρος του οποίο παρακρατείται στο Υπουργείο Εργασίας για να αξιοποιηθεί, αν χρειαστεί, στην απονομή των συντάξεων, και θα δοθεί για την ανακούφιση των τραπεζών από τα κόκκινα δάνεια.
ΤΡΙΤΟΝ: Η αρπαγή της ακίνητης περιουσίας των Ασφαλιστικών ταμείων και της πρόνοιας, οποία με τις τότε παρεμβάσεις του Β. Κεγκέρογλου δεν μεταφέρθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ και παρέμεινε στο Υπουργείο Εργασίας, η οποία τότε είχε κοστολογηθεί περίπου στα 30δις € και σήμερα είναι καταγεγραμμένη και ψηφιοποιημένη στο Υπουργείο Εργασίας, έτοιμη για αξιοποίηση με κάποιο φαν;  Ήδομεν..!!!

                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: