Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Φτάνει που ξεφορτωθήκαμε εκείνο το ρεμάλι τον Τσίπρα…

Είμαι πολύ χαρούμενος πατριώτες και θέλω να μοιραστώ την ευτυχία μου μαζί σας. Έτσι κι αλλιώς έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και κατά πως το λέει η παροιμία ‘’θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει’’.
Γιατί επιτέλους πατριώτες, έφυγε από την εξουσία εκείνη η λέρα ο Τσίπρας και το κόμμα του και μέσα σε τρεις μήνες ξαναβρήκαμε οι άνθρωποι την σειρά μας, ήρθαμε στα ίσα μας βρε αδελφέ.Γιατί εκείνο το μόμολο που το έπαιζε πρωθυπουργός ξεπούλησε μέσα σε μια νύχτα την Μακεδονία μας κι ευτυχώς που βγήκε αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Μητσοτάκης και πρόταξε τα στήθια του λέγοντας θα σεβαστούμε την συμφωνία  και πήραμε πίσω τα πάτρια εδάφη.

Ο θεός μας φύλαξε που βγήκε αυτή η φιλολαϊκή κυβέρνηση και τώρα θα μας απολύει ο εργοδότης  χωρίς να χρειάζεται να το δικαιολογήσει και να μας αποζημιώσει ανάλογα, όχι που είχανε πάρει τα μυαλά μας αέρα με  αριστερίστικες μπούρδες, συλλογικές  συμβάσεις και κουραφέξαλα.
Ευτυχώς που ο Μητσοτάκης  έφερε πάλι τον υποκατώτατο μισθό κι  έκοψε το κοινωνικό μέρισμα και την 13η σύνταξη. Τι μας πέρναγε ο Τσακαλώτος για πεινάλες και μας πέταγε ψίχουλα, καλύτερα τίποτα, είμαστε υπεράνω χρημάτων εμείς οι Έλληνες.
Κι επίσης, πάρα πολύ χάρηκα που θα ξεπουλήσουνε επιτέλους την ΔΕΗ γιατί είναι λέει προβληματική. Ακούς εκεί ο Τσίπρας να την έχει τόσα χρόνια κερδοφόρα και υγιέστατη  για κάτσε ρε συ, ποιος νομίζει ότι είναι δηλαδή…
Άσε που με την έκπτωση που δίνανε οι Συριζέοι για τη συνέπεια στην πληρωμή, μου είχε γίνει βραχνάς μην τυχόν και δεν πληρώσω τον λογαριασμό στην ώρα του και χάσω το μπόνους. Λες κι είμαστε  τίποτα φλούφλιδες Ευρωπαίοι να ξοφλάμε λογαριασμούς τσακ μπαμ, που ακούστηκαν αυτά τα πράγματα τη σήμερον ημέρα, πατριώτες.
Κι  επιτέλους με τη Νέα Δημοκρατία μπήκε τάξη και λύθηκε το πρόβλημα με τους μετανάστες. Ξεκουμπιστήκανε τα Συριζόμουτρα κι έτσι τώρα οι πρόσφυγες έρχονται καραβιές από μόνοι τους,  όχι που τους φέρνανε επίτηδες εκείνοι οι δήθεν κοινωνικά ευαίσθητοι, για να γεμίζουν τους καταυλισμούς και να τους στοιβάζουν σαν τα ζώα.
Αμ εκείνο τον υπουργό υγείας, τον χάρηκε  η ψυχή μου. Χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και βροντοφώναξε, ΣΤΟΠ, από εδώ και πέρα κανένας Έλληνας δεν θα βάζει από την τσέπη του για να γιατροπορεύουμε τους μετανάστες, θα συνεχίσει να τα πληρώνει όλα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, όπως άλλωστε κάνει χρόνια τώρα.
Και τα κανάλια με τους δημοσιογράφους πολύ καλά τους εξαγοράσανε όλους για να  λένε μόνο όσα συμφέρουν τη κυβέρνηση. Είδαμε και τα καζάντια του ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελε οι καναλάρχες να πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες και να λένε ότι γουστάρουν από τους σταθμούς τους.
Όσο για το ΣΔΟΕ και το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας που καταργήσανε, μια χαρά τους βρίσκω. Θέλαμε ελέγχους για να τηρείται το ωράριο και να διασφαλίζονται τα δικαιώματα του εργαζόμενου. Και σας ρωτάω, πως θα έρθουν επενδύσεις στη χώρα  αν δεν δουλεύει 18 ώρες την ημέρα ο υπάλληλος χωρίς να τις πληρώνεται και χωρίς ασφάλεια, πως θα βγάζει περισσότερα λεφτά ο επιχειρηματίας, δεν είναι Έλληνας αυτός;
Και που ακούστηκε να θέλει  ο Τσίπρας να καταργήσει το θρήσκευμα και την ιθαγένεια από τα απολυτήρια του σχολείου, επειδή εκείνος είναι άθεος. Τι νόμιζε δηλαδή, ότι ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να το κάνει;
Ποιος ο λόγος  να ψάχνει και να ανακατεύει σκάνδαλα και μίζες και προμήθειες, για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και  να εξοικονομήσει χρήματα για να έχει στην άκρη 32 δις να τα βρει η νέα κυβέρνηση.Τόσα χρόνια  που όλοι οι άλλοι αφήνανε άδεια ταμεία, χαζοί ήτανε;
Άσε πια οι μειονότητες κι οι ειδικές ομάδες πολιτών σαν τον Κυμπουρούπολο, που έφαγε τον Πολλάκη για να ψηφίσει χτες στο Ευρωκοινοβούλιο κατά  του ψηφίσματος για την περιβαλλοντική καταστροφή στον Αμαζόνιο. Κοινωνικές ευαισθησίες και πράσινα άλογα…
Παρελάζανε κι οι γκέι ελεύθερα στους δρόμους της Αθήνας και καμαρώνανε σαν γύφτικα σκερπάνια. Ρε συ αυτά τα πράγματα τα  κρύβουνε, όπως και όταν μέσα στην ελληνική οικογένεια ο  αδελφός κι ο πατέρας βιάζει την αδελφή και την κόρη, δεν τα λέμε παρέξω, τα κουκουλώνουμε παλιοτόμαρα γιατί για μια υπόληψη ζούμε.
Τα Σόδομα και τα Γόμορα είχαμε γίνει με δαύτους , τους δήθεν αριστερούς.
Για αυτό ποτέ ξανά αριστερά, δεξιά μόνο, όλο και πιο δεξιά και βούρδουλα και δούλεμα ψιλό γαζί, δεν είμαστε άξιοι για τίποτα άλλο, πατριώτες…
Αριστοφάνης ο νεότερος

Δεν υπάρχουν σχόλια: